Widok

Jaki ekspres na kapsułki?

Co kupić - wyposażenie Temat dostępny też na forum:
dziewczyny chciałabym kupić nie za drogi ekspres na kapsułki ale nie wiem jaki najbardziej warto , chciałabym żeby miał spore możliwości co do rodzaju kaw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem że ekspres na kapsułki jest tani ale bez przesady. Kawa z kapsułek jest ohydna, bezpłciowa. Jeśli chcesz możesz kupić jakiś tańszy ekspres do kawy ziarnistej. I od razu kupuj dobrą kawę np. c z a s k a w y . p l /product-pol-968-Riposso-Crema-Blend-1kg-Kawa-ziarnista. Kawa jest średnio palona, dzięki czemu efektem jest kawa o doskonale zbalansowanym smaku pozbawiona kwasowości, ale jednocześnie nie jest gorzka w smaku.Albo dokup młynek i miel sobie kawę, taka też jest super kawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z tą średniej jakości reklama, wypitalaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odradzam na kapsułki ! Mam taki ekspres i mogę go oddać nawet za darmo!
Od ubiegłego tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką expresu ciśnieniowego
Który w rewelacyjny sposób spienia mleko wprost z kartonu a kawę mieli tuż przed zaparzeniem.

Zerknijcie sobie równiez na stronę
https://www.kucharkawbaletkach.pl/wszystko-o-espresso-jak-parzyc-espresso-jak-podawac-i-jak-zrobic-espresso-w-domu/

Opisane jest, jak parzyć espresso oraz jak je podawać. Dobrze jest mieć do tego odpowiednie filizanki. Mi osobiscie takie espresso smakuje o wiele lepiej :)
image

Zdecydowanie nie szłabym w kapsułki. O wiele lepsza kawa jest z ekspresu. Zerknij sobie na ofertę https://swiatekspresow.pl/ekspresy-do-kawy, mają mnóstwo ekspresów do kawy dobrej jakości. Sama mam od nich sprzęt i jestem zadowolona. Świetnie jest wypić świeżą kawę na własnym tarasie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry