Widok

Jaki grawer na bransolecie z okazji urodzin syna-pomóżcie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proszę o pomoc
kupiłem żonie na prezent złotą bransoletę. Jest to prezent z okazji urodzin syna. Żona jest jeszcze w szpitalu przez 1dzien, a zupelnie nie wiem co mam napisać na blaszce.
...W dniu urodzin syna Kochanej żonie- za banalne.
Pomóżcie kobitki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisz datę tj. 12 luty czy kiedytam 2012 i imię synka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może... "dziękuję - jesteś bohaterką"

napisz to co czujesz - prosto z serca
plus ewentualnie data
image
moze plus jeszcze cos osobistego: "kocham Was"
Koza Moja żona zasługuje na więcej:) ale dzięki za Twoją propozycję.
może 13.02.2012 - najpiękniejszy dzień w naszym życiu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny ,traktujmy to z przymrużeniem oka.
jak twoja żona zasluguje na więcej to wysil się i wymyśl sam - pewnie znasz ją lepiej niż my:D

ja dostałam od męża lilou z wygrawerowanymi datami urodzenia dzieci i imionami i jak dla mnie boski był to prezent - takie mam skromne wymagania:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tez na pewno jestes wyjatkowa :)
to na pewno podpucha...
a moze banalnie data ur synka imie i słowo dziekuje
To nie żadna ściema.
Sytuacja wyjątkowa więc szukam czegoś fajnego, czegoś oryginalnego.
Jednak data narodzin i krótki kocham Was będzie najlepsze.
a musi być grawer? :P

ja sobie wybrałam kolczyki ;) więc bez grawerki :] a i tak pamiętam z jakiej okazji ;)
"ja sobie wybrałam kolczyki"

- a gdzie dają takie gratisy do dziecka??? ;)

hehehe, ja nic nie dostałam i przez myśl mi nie przeszło, że coś mi się dodatkowo należy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale może jestem za mało wymagająca i może powinnam zacząć wymagać jakichś premii z takich okazji ;)
Bimka - powaliłaś mnie ;) Ja też nawet nie pomyślałam żeby sobie coś kupić z tej okazji albo żeby oczekiwać od kogoś :) Do końca życia jednak zapamiętam kwiaty od męża (czekały w domu) i.... różyczkę od rodziców którzy przyjechali zaraz po powrocie ze szpitala (Zuza to ich oczko w głowie). Ta różyczka zawsze mnie wzrusza....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bimka - a ja sobie wybrałam :] bo jest taka tradycja(że kobieta dostaje "coś" za urodzenie dziecka - przynajmniej u nas w rodzinach) :) a mój Mąż woli bezpieczną opcję ;P czyli mam sobie sama wybrać ;)

Teściowie na pierwszej wizycie zjawili się z kwiatami + łańcuszkiem z wisiorkiem (dla mnie) :) (zaznaczę tylko, że w tamtym czasie miałam baaardzo napięte stosunki z Teściową)
no to fajna tradycja :)

teraz mąż bedzie musiał nadrobić za 2 razy, wiec może lepiej już go uświadomię co by miał czas żeby uzbierać kasiorę ;)
ja dostalam bransoletke svarowskiego bez graweru ale z odpowiednimi zawieszkami:-)
a za blizniaki dwie bransoletki :)
tez mi sie ta tradycja podoba :)
Sorry dziewczyny ale odbiegacie od tematu. Założyłem ten wątek ,bo chodzi mi o grawer na bransolecie, a nie o to co Wy dostałyście lub czego nie.
Poza tym jeśli mężczyzna chce w tak skromny sposób podziękować, okazać miłość to czemu nie?To że niektóre z Was nie dostały, cóż, może następnym razem:) Po drugie moja żona na pewno nie oczekuje na żaden prezent i nie rodzi mi syna za prezenty:)
no bo raczej byś się chłopie nie wypłacił za te bóle porodowe:D

zauważ tylko, że my Ci tutaj podsunęłyśmy kilka pomysłów na ten grawer, bo raczej trudno wymagaćwygrawerowanych peanów pochwalnych na blaszce przy bransoletce:)

i dołączę się w bólu do tych co dostały nic:P
ale fakt - tak jak koza napisała, skoro uważasz ze Twoja kobieta zasługuje na coś więcej to chyba zasługuje na to, żebyś sam się wysilił i sam coś wymyślił, bo kupić bransoletkę to każdy głupi umie, ale wymyślić grawer taki od serca (taki tylko Wasz, co tylko Wy bedziecie wiedzieć jaką moc mają te słowa) to już nie każdy umie. I chyba lepiej żeby na bransoletce żona nosiła Twoje słowa a nie słowa forumki X
a może jakiś krótki cytat/sentencja o miłości, np:

"Szczęście to nie znaczy mieć coś tylko kogoś"

"Czy to nie jest wielka rzecz - znaczyć dla kogoś wszystko?"

może coś w ten deseń?
Może coś "Nareszcie razem" albo na wesoło "Rodzinka w komplecie" :) "To był piękny dzień (i tu data)", albo wasze inicjały (całej trójki) i data. No nie wiem mało miejsca na wielkie wyznania ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry