Widok
Jaki grawer na bransolecie z okazji urodzin syna-pomóżcie.
Proszę o pomoc
kupiłem żonie na prezent złotą bransoletę. Jest to prezent z okazji urodzin syna. Żona jest jeszcze w szpitalu przez 1dzien, a zupelnie nie wiem co mam napisać na blaszce.
...W dniu urodzin syna Kochanej żonie- za banalne.
Pomóżcie kobitki.
kupiłem żonie na prezent złotą bransoletę. Jest to prezent z okazji urodzin syna. Żona jest jeszcze w szpitalu przez 1dzien, a zupelnie nie wiem co mam napisać na blaszce.
...W dniu urodzin syna Kochanej żonie- za banalne.
Pomóżcie kobitki.
Bimka - powaliłaś mnie ;) Ja też nawet nie pomyślałam żeby sobie coś kupić z tej okazji albo żeby oczekiwać od kogoś :) Do końca życia jednak zapamiętam kwiaty od męża (czekały w domu) i.... różyczkę od rodziców którzy przyjechali zaraz po powrocie ze szpitala (Zuza to ich oczko w głowie). Ta różyczka zawsze mnie wzrusza....
Bimka - a ja sobie wybrałam :] bo jest taka tradycja(że kobieta dostaje "coś" za urodzenie dziecka - przynajmniej u nas w rodzinach) :) a mój Mąż woli bezpieczną opcję ;P czyli mam sobie sama wybrać ;)
Teściowie na pierwszej wizycie zjawili się z kwiatami + łańcuszkiem z wisiorkiem (dla mnie) :) (zaznaczę tylko, że w tamtym czasie miałam baaardzo napięte stosunki z Teściową)
Teściowie na pierwszej wizycie zjawili się z kwiatami + łańcuszkiem z wisiorkiem (dla mnie) :) (zaznaczę tylko, że w tamtym czasie miałam baaardzo napięte stosunki z Teściową)
ale fakt - tak jak koza napisała, skoro uważasz ze Twoja kobieta zasługuje na coś więcej to chyba zasługuje na to, żebyś sam się wysilił i sam coś wymyślił, bo kupić bransoletkę to każdy głupi umie, ale wymyślić grawer taki od serca (taki tylko Wasz, co tylko Wy bedziecie wiedzieć jaką moc mają te słowa) to już nie każdy umie. I chyba lepiej żeby na bransoletce żona nosiła Twoje słowa a nie słowa forumki X