Widok
Jaki klub polecacie w Sopocie lub w Gdańsku na wieczór Panieński???
interesuje mnie klub gdzie nie ma lolitek z koksikami i dzieciarni...
wszystko żeby było w normie;) muzyczka dla każdego...no i ceny nie wygorowane...
Pewnie za dużo wymagam no ale może któraś mi poleci...
Obecnie mieszkam w innym miescie i mam teraz problem jaki klubik wybrać...
Czekam na Wasze propozycje...
wszystko żeby było w normie;) muzyczka dla każdego...no i ceny nie wygorowane...
Pewnie za dużo wymagam no ale może któraś mi poleci...
Obecnie mieszkam w innym miescie i mam teraz problem jaki klubik wybrać...
Czekam na Wasze propozycje...
a y czesto fotografujemy wlasnie w atelrier takie wieczory panienskie
ponadto moze byc fajnie wlasnie w spatifie, ale tam koniecznie trzeba rezerwowac miejsca i byc najpozniej o 21.
absinthe w gdansku, w teatrze wybrzeze tez jest fajne - mozna tanczyc na stolach, co na wieczorze panienskim jest wskazane :) no i brak dresiarzy i dzieci:)
ponadto moze byc fajnie wlasnie w spatifie, ale tam koniecznie trzeba rezerwowac miejsca i byc najpozniej o 21.
absinthe w gdansku, w teatrze wybrzeze tez jest fajne - mozna tanczyc na stolach, co na wieczorze panienskim jest wskazane :) no i brak dresiarzy i dzieci:)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Ostatnio byłam w żaku na wieczorze mojej koleżanki (sobota),leciała czarna muza także rzecz gustu:-)Byłam też świadkiem wieczoru panieńskiego w klubie Next przy Politechnice,dziewczynki bawiły się aż miło,przyszłam z kolegami i zajarani byli przeogromnie,bo tylko my byliśmy i te dziewczęta:-)muza do tańczenia,chyba poleciłabym ten klub;-)