Widok
Jaki koniec.....?
To początek! Dziękuję Lilian za pamięć, pozdrawiam Cię serdecznie i całuski ślę. Kochani, w przyszły weekend (proponuję sobotę) spotkanie w Sopocie!!!! KONIECZNIE Byczku, Bokelku z żoncią, Nica, Tomex, Dzidek, Gosiu(słyszałam, że wróciłaś z UK)oraz cała reszta chętnych na zlot przy piwie w świetnym towarzystwie i atmosferce !!!!! Całuski...Kto nie ma do mnie telefonu niech napisze mailika!!!!
prośba
bardzo proszę zagłosujcie na stronę ojca mojergo przyjaciela siedlec
http://www.animal.pl/ranking/in.php3?site=1004434741
głosy można oddawać co 24 h, proszę głosujcie codziennie
jest to str o ptakach ......... zagłosujcie i zobaczcie tą stronę .... jest naprawdę ciekawa
IFKA potwierdzi zapewne że warto na tą strone głosować bo jest dobra
bardzo proszę zagłosujcie
jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia w weekend :):):):):)
cmoki
http://www.animal.pl/ranking/in.php3?site=1004434741
głosy można oddawać co 24 h, proszę głosujcie codziennie
jest to str o ptakach ......... zagłosujcie i zobaczcie tą stronę .... jest naprawdę ciekawa
IFKA potwierdzi zapewne że warto na tą strone głosować bo jest dobra
bardzo proszę zagłosujcie
jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia w weekend :):):):):)
cmoki
HA-HA-HA
Muł, przyznam Ci, że urzekła mnie Twoja historia...napisz do TVN-u.
Kobyłka -> CO PRAWDA, TO PRAWDA ZGADZAM SIĘ Z TWOJĄ "MYŚLĄ" DOBRY-ZAWSZE WART GRZECHU
KOCHANI, SOBOTA GODZ. 19:00 W "BŁĘKITNYM PUDLU" NA MONCIAKU Popijemy i posmiejemy się, ja rezerwuję stoliki :) :*
Papatki, czekam na odzew - KTO BĘDZIE ????
Kobyłka -> CO PRAWDA, TO PRAWDA ZGADZAM SIĘ Z TWOJĄ "MYŚLĄ" DOBRY-ZAWSZE WART GRZECHU
KOCHANI, SOBOTA GODZ. 19:00 W "BŁĘKITNYM PUDLU" NA MONCIAKU Popijemy i posmiejemy się, ja rezerwuję stoliki :) :*
Papatki, czekam na odzew - KTO BĘDZIE ????
Spotkanie...
Ifcia bardzo chętnie sie z Wami się spotkam...będę napewno, tylko troszeczke się spóźnie bo kończę wykłady ok.19.30
serdecznie pozdrawiam wszystkich
p.s.
Liliam nie smuć się...może sie przyłączysz?
...organizuje wyjazd do Zakopanego na skok(to już bliższe Ci okolice) chętnych na razie 16 osób w tym kilka osób z HP
serdecznie pozdrawiam wszystkich
p.s.
Liliam nie smuć się...może sie przyłączysz?
...organizuje wyjazd do Zakopanego na skok(to już bliższe Ci okolice) chętnych na razie 16 osób w tym kilka osób z HP
Ameno
Strach co kolwiek powiedzieć , widzisz ja żyję troche na wulkanie i nigdy do końca nie wiem , co będzie za kilka dni . Czy będę w 3-mieście ??? . A naprawdę chciałbym troche pogadać . Może jutro się wyjaśni cos to Ci odpowiem . A teraz chciałbym abyś kupiła w aptece SUPRADYN , to jedyny przyswajalny komplet witaminowo-mikroelementowy, Ja jestem wrogiem leków
ale ten naprawde działa , kiedyś jak padłem z przemęczenia to postawił mnie na nogi .
pozdrawiam
ale ten naprawde działa , kiedyś jak padłem z przemęczenia to postawił mnie na nogi .
pozdrawiam
Ifka
moje poprzednie teksty troche dziwnie zabrzmialy, hihi, chodzilo o to, ze nie mam czasu na dluuuugie i mile spotkanie prze piwie, ale mam czas na czt :))). Ale mam naprawde ochotę poznać Was takze osobiscie, bede sie odzywac :)))) MIlej zabawy! pozdrawiam Ciebie i cale Towarzystwo - szczegolnie Nice, Dzidka, Bokelka (z zona).
Ameno
Jestem dość daleko . Pogoda paskudna , śnieg deszcz,
jutro tj. w niedzielę nie dam rady być. W poniedziałek
około 11 będę wiedział gdzie będę i czy gdzieś w okolicy jest jakiś komputer , wtedy Ci zaraz napiszę.
Pozdrawiam Cię serdecznie i ciepło . Łykaj witaminy
i coś innego za moje zdrowie też :))
jutro tj. w niedzielę nie dam rady być. W poniedziałek
około 11 będę wiedział gdzie będę i czy gdzieś w okolicy jest jakiś komputer , wtedy Ci zaraz napiszę.
Pozdrawiam Cię serdecznie i ciepło . Łykaj witaminy
i coś innego za moje zdrowie też :))
Muł komar, bzyk i ......( być może) Gucio
TO TEN SAM INSEKT hmmmm, poznaliśmy się na Tobie - dowcipnisiu ! Ja uwilebiam bzdurzyć, gadać o niczym i nikim... a poważnie o problemach maista to możesz sobie pogadać na stronkach Urzędów ...jeśli chcesz adresy to pisz do mnie. Loser twierdzi, że w temacie zachęcają do pisania o problemach trójmiejskich, ale kogo to do chrena obchodzi! Gdyby tak było pisalibyście o problemach naszego miasta, a nie pieprzenie o zamykaniu HP lub bzykanie!!! Stary My lubimy się "bzykać" ale nie publicznie!!!! Całuski dla normalnych ludzików. A Losera sama ucałuję!
Ameno
Ameno to Ty oszalałaś!!!!!!!! po prostu wywaliło mnie , bo to nie mj komp. Wywal iTy ten zbędny balast myślowy za burte i uśmiechnij się :) .. Jak przyjadę (mamnadzieję ze calo ) to pogadamy , a i opieprze Cie za to ostatnie co napisałaś w tu w HP. Jak można MNIE podejrzewać o takie postępowanie grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
pozdrawiam Cię cieplutko i serdecznie , gdzie tam najserdeczniej :))))))))
pozdrawiam Cię cieplutko i serdecznie , gdzie tam najserdeczniej :))))))))