Widok

Jaki materac polecacie dla maluszka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jaki materac polecacie dla maluszka? Lateksowy? Kokos-gryka? Pomóżcie, bo nie mogę się zdecydować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Synek ma materac termoelastyczny akurat promocja byla (jest) 409 zł jak narazie dobrze sie sprawdza .
my mamy firmy HILDING bardzo fajny cena 150
Mój synek spał na lateksowym z Janpolu, polecam.
my mamy Hevea Krzyś - lateks kokos.
uzywamy go póki co 8 miesiecy i sprawuje sie bez zarzutu.

Wzielismy go tez z tego wzgledu ze na lateks jest tam 10 lat gwarancji, a my mamy lozeczko 140x70, ktore pozniej przeksztalca sie w tapczanik wiec bedziemy korzystac z niego kilka lat :)
ja sie balam troche gryka kokos ze wzgledu na opinie o robalach w gryce (oczywiscie wiem, ze w znacznej wiekszosci one nie wystepuja, ale ja jestem taka ze bym sie stresowala i pewnie 5x dziennie sprawdzala pod pokrowcem ;) )

ogolnie jak pol ciazy lezalam to sporo czytalam i mnie jednolity blok lateksowy przekonal (dodam, ze nie bralismy pod uwage materacow z pianki termoplastycznej ze wzgledu na bardzo wysoka cene bo wg mnie 800zl za materac to przegiecie)
podbijam, czy macie jakies opinie o materacach dla niemowląt traumeland?

od pkg juz się chyba odchodzi, lateks- opinie ma podzielone, te z pianki wysokoelastycznej mnie najbardziej przekonują, w mama i ja w gdańsku jest dobrze poinformowany pan, który doradzi i opowie o tych własnie z traumeland, ale chciałabym zasięgnąć opinii uzytkowników, jak się mają ceny do jakości tych materacy (np. bryza 800zł)?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry