Widok

Jaki perfum??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki perfum na ten wyjatkowy dzień dla Panny młodej i Pana młodego?
Macie jakies pomysły??
Bardzo mi sie podoba Treselle z AVONU z tym, że nie wiem czy nadaje sie na tak wyjątkowa okazje....
doradzcie.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja polecam DOLCE VITA Diora.............:)są śliczne i ..........od dnia ślubu czeka nas tylko "słodkie zycie";)
Polecam Chanson d'eu J'adore. Rewelacja:-)
Nom racja ;)
Perfumy z avonu racja nie sa zbyt trwałe ale treselle trzyma wyjatkowo długo;) zobaczymy jak to bedzie;)
lea święta racja :) ja się zastanwaim między Romance Laurena albo czerwonego Bossa. ale to się pewnie rozstrzygnie w dniu ślubu :) bo zazwyczaj używam perfum w zależności od nastroju :)

Ja natomiast poważnie odpowiadam:)
Zapachy z firmy typu Avon, Oriflame czy Yves Rocher maja na ogół tę wadę, że są mało trwałe, tzn zapach szybko "znika", nawet jeśli jest ładny. Chyba warto wykosztować się na coś trwalszego. A co do samych perfum zależy, czy lubisz zapachy lekkie i świeże, czy raczej cieplejsze i mocne. Przejdź się raz czy drugi do perfumerii i zrób próbę - czy zapach Ci odpowiada i czy dobrze się trzyma. Na każdym perfumy pachną trochę inaczej i najlepiej kierować się własnym nosem (dosłownie) niż poradami, bo co na jednej osobie pachnie niebiańsko, na innej już tak sobie.
Pozdrawiam:)
Ja już po, ale jeżeli mogę...
Miałam dylemat, Miracle (Lancome), Eternity (Clein),Intensive (Boss). Wybrałam Eternity (chyba dla nazwy) chociaż wszystkie trzy uwielbiam.

ale dowciapna jestes lea ;/
ja sie pytam poważnie
perfumy, nie perfum...
my zostajemy przy swoich stalych zapachach:
ja - AramaniMania
moj miś - Jean Paul Gaultier
chciałabym tylko dokupić sobie żel pod prysznic i balsam z tej samej serii, tylko nie wiem czy są...

image
do góry