Widok

Jaki prezent dla 11- latki?

Rodzina i dziecko Prezenty Temat dostępny też na forum:
Witam, mam do Was pytanie, co kupić dziewczynce na urodziny która w zasadzie juz wszystko ma, tablet jest, laptop tez, komórka, rower, rolki, zegarek, kolczyki itp moze macie jakies ciekawe pomysły? Przejrzałam Allegro , smyka i zgłupiałam, pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja co prawda nie na urodziny ale dla dwóch dziewczynek którym nie wiedziałam co kupić kupiłam bony do reserved i do H&M, obie były zachwycone że mogą same sobie wybrać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki ale myślałam tak do 150zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bon do Empiku, tam jest spory asortyment i na pewno wybierze coś ciekawego :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupowałam właśnie bony/kartę po 100zł:))), karta do HM jest chyba do wykorzystania przez 2 lata
Aha nie wiedziałam;) wezme to pod uwagę dzieki:)
Bon na prezent to bardzo dobra opcja, ostatni jechałam do rodziny, która ma dzieci w podobnym wieku, a że z prezentami zawsze problem to kupiłam taki bon do empiku, oni tam mają spory wybór więc córka brata sama sobie coś wybrała i nie było problemu z tym, że mogłam nie trafić w gust. A ja dodatkowo miałam problem z głowy 
A ja uważam, że bon to jest dokładnie to samo, jakby się dało pieniądze. W końcu wiadomo, ile jest pieniędzy w bonie do wydania. W takiej sytuacji wolałabym dać pieniądze do ręki a jedenastolatka już samo zdecyduje, na co chce wydać. Niekoniecznie będzie musiał być to Empik czy H&M.
już w tym wieku dziecko, to spytałabym mamę, a jeśli nie chcesz, to najlepiej pieniążki i jakiś drobiazg - wszystko zależy od twoich relacji..
image
Nie ma jak spytać forumek:) przyznam sie ze sceptycznie podeszłam do bonów a jednak okazało sie ze to najlepsza opcja:)mama dziewczynki uZnala to za świetny pomysł bo tez mała rośnie tak wiec dzieki dziewczyny!!
:):):)
monster high :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie wiem dlaczego wszyscy mówią o bonach ja jestem 11 latką i chciałabym coś fajnego ciekawego innego A nie ciągle ciuchy jakieś dodatki do pokoju toaletka albo co

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (225 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)

do góry