Widok

Jaki prezent dla szefa?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie wiem co można kupić w prezencie szefowi firmy (tudzież mojemu bratu), która obchodzi okragły jubileusz no i robi z tej okazji dużą bibkę :) Macie jakies pomysły? (oprócz markowego pióra :) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może luksusowy krawat? Portfel skórzany? Dobra książka? Oczywiście wszytsko fajnie zapakowane, zawsze robi wrażenie.
jezeli zima jezdzi na narty to ladna piersiówka , jezeli pali to markowa zapalniczka,jezeli skladasz sie np.z rodzicami to dobrej marki zegarek(na tych przedmiotach mozna cos wygrawerowac).Elegancki skorzany portfel tez jest dobry lub dobrej jakosci krawat+koszula.wszystko tez zalezy od zasobnosci Twojego portfela ;) moze twoj brat ma jakies hobby ?

image
narty -> piersiówka z grawerkiem = fajny pomysł :) książka odpada i portfel również, ale dzięki za pomysły!
A czy jaśnie oświecony pan szef robi prezenty swoim pracownikom?

Może poprostu lubisz wazelinkę?

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ten szef to Wery brat Tediku ,wiec chyba robi ,bynajmniej jej ;)

image
hehe sami mamy piersióweczke z wygrawerowymi incjałami do picia cytrynówki na stoku:)

możesz zamówić w sklepiku z upominkami na parterze C. Kwiatkowskiego w Gdyni, my mamy taka ładną w krateczkę

i może do tego jakaś fajna naleweczka

image
A może jakąś ciekawą grafikę czy inny obraz, który mógłby zawiesić nad "prezesowskim" biurkiem?
Haniasta masz na mysli cytrynówke"TĄ CYTRYNÓWKĘ"co to z cytryn zalanych alkoholem i cukrem na 24 h ??? bo w moim towarzystwie jest powrzechnie lubiana ;)

image
hmm to chyba jakiś łatwiejszy przepis
my się opijamy cytrynówką teścowki która moczy 2 cytryny w spirytusie przez pare dni, potem dorzuca jeszcze soku z cytryn, cukru i rozciencza i stoi to to pare tygodni, jak sie uchowa;)

image
A nasza ulubiona nalewka to taka: cytryny + świeży imbir + miód +wódka. Ale czeka się, aż będzie dobra 2 miesiące. Polecam.
prezent wybrany - elegancka piersiówka z grawerkiem, zapakowana w drewnianą skrzyneczkę imitujacą ksiązkę pt. "Poradnik prezesa" :)

Tedik, mój brat to szefuncio jak trzeba i nie tylko zarobki pracowników o tym świadczą, ale i sam fakt, że robi naprawdę fajną imprezę dla wszystkich pracowników firmy i ich rodzin.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moceza napisał(a):

> A nasza ulubiona nalewka to taka: cytryny + świeży imbir + miód
> +wódka. Ale czeka się, aż będzie dobra 2 miesiące. Polecam.
fajne skladniki a mogla bys podac moze jakies proporcje??
10 dag świeżego korzenia imbiru pokrojonego w plasterki, 2 duże cytryny pokrojone w ósemki (razem ze skórką, ale wcześniej trzeba sparzyć)), 3 łyżki miodu (np. spadziowego lub wrzosowego) i 10 dag cukru zalać 3/4 l wódki (np. w dużym słoju) i odstawic na 2 miesiące. Potem przecedzić i przelać np. do karafki. Najlepsza jest klarowna, odstała jeszcze przez miesiąc. Smacznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki zaraz ide do sklepu
po produkty
o z imbirem też mi się podoba! dobra do racjonalizacji że się pije ją dla zdrowia hehe
muszę spróbować, wiem że specjalistką od gotowania i pieczenia już nie będę to moze choć od nalewek ;) tylko te dwa miesiące wytrzymac :/

image
To i tak jest jedna z łatwiejszych i "krótszych" nalewek. Czasem robię taką czosnkową (ta jest naprawdę lecznicza) i musi dojrzewać pół roku. Właśnie, jak spojrzałam do kalendarza, jutro wypada jej zlanie :)
kup butelkę żubrówki palonej, szef na pewno będzie zadowlony :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie każdy lubi wyszukane alkohole, w razie czego czysta też jest wyjściem ;)
Kiedyś szefowi sprezentowaliśmy na 20lecie firmy taki elegancki srebrnw etui na wizytówki, a na górze był grawer - szef był dumny i blady, do dziś stale ma go przy sobie.
Dopisuję się w temacie.Składamy się w kilka osób. Budżet 200 zł.Co można w tej cenie kupic?
U nas kiedyś szef dostał super obraz - ręcznie namalowany przez jednego z pracowników. Były na nim karykatury wszystkich osób z zespołu, którym szef zarządzał. Odjazdowo to wyszło :)

Szukasz pomysłu na prezent dla szefa?
Sklep internetowy http://www.e-upominek.pl oferuje luksusowe prezenty i ekskluzywne upominki na każdą okazję. Oferujemy starannie wyselekcjonowane i sprawdzone produkty takich marek jak Sagaform, Ungaro, Nina Ricci, Cerruti, Cacharel, Jean Louis Scherrer, Christian Lecroix.

zależy jaki szef jak spoko to można coś fajnego ogarnąć. U mnie w pracy jest okej to dostał od pracowników zegarek i do tego kosz słodkości z poczty kwiatowej. Uznaliśmy że to już taki wypasiony prezent. My tak samo narzekac na niego nie możemy bo dba o nas i na różne okazję robi nam prezenty

Słodkości dla szefa, nie każdy lubi. A alkohol to moim zdaniem taki uniwersalny upominek. Zobacz w Winezji, np te japońskie whisky. Niespotykany trunek na taki prezent jak znalazł https://winezja.pl/szukaj?q=japonia

Wszystko zależy, jaki jest Twój szef, ale podejrzewam, że ceni sobie dobre marki. Może coś na nadchodzący sezon zimowy? Dodatki dla narciarzy Salomon. Stawiam na praktyczne prezenty :)

Polecałbym upominek w formie kubka do herbaty czy kawy z napisem https://mapgai.pl/Kubek-Facet

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

do góry