Widok
Jaki przewijak ?
Witam, doradźcie mi proszę jaki mam kupić przewijak na łóżeczko?
mam łóżeczko 140/70 i nie wiem czy kupić taką drewnianą półkę np. firma Klupś ma taką rozmiar 78x54 cena 50zł.
Czy zwykły standardowy przewijak ceratkowy 80x50?- tylko one chyba nie mają tak stabilnego dna - wydaje mi sie, że pod już większym dzieckiem jak bedzie miało już ok 10 kg to bedzie wyginał :/ - a może się mylę?
mam łóżeczko 140/70 i nie wiem czy kupić taką drewnianą półkę np. firma Klupś ma taką rozmiar 78x54 cena 50zł.
Czy zwykły standardowy przewijak ceratkowy 80x50?- tylko one chyba nie mają tak stabilnego dna - wydaje mi sie, że pod już większym dzieckiem jak bedzie miało już ok 10 kg to bedzie wyginał :/ - a może się mylę?
Ja tylko tyle napiszę, że im większe dziecko tym trudniej Ci będzie przebierać na przewijaku. Słyszałam ze przewijaki sprawdzają się najlepiej przy malutkich smykach. Później jak dziecko siada lub wstaje to już go nie położysz na przewijak tylko pieluchę się zmienia na stojąco.
Nie do końca na temat napisałam... :)
Nie do końca na temat napisałam... :)
maritiki@op.pl
przewijak kupiłabym tak nakładany na łózeczko z ceratką - uzywasz go max do 4-5 miesiaca wg mnie dłuzej po pierwsze jest niebezpiecznie ( w zasadzie jak tylko dziecko nauczyło się samo obracać na boczki przenisłam ten przewijak na duze łózko ) po drugie - nie wygodnie , po trzecie 10 kg dziecko to juz z reguły dziecko bisko roczne - takich juz napewno nie kładziesz na przewijak :-)) zmieniasz pieluche na stojąca, na łózku , w biegu hihihi :-)0
ja miąłm sztywny przewojak kładziony na łózeczko - do tego pokrowiec z frotte - w zupełności wystarczy
10 kilowego malucha już za bardzo i tak nie położysz na przewiojaku bo bedzie za duzy
mój synek ma 2 latka i 14,5 kg :)
10 kilowego malucha już za bardzo i tak nie położysz na przewiojaku bo bedzie za duzy
mój synek ma 2 latka i 14,5 kg :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com