Widok
Jaki rozmiar kombinezonu???
Zastanawiam się nad rozmiarem kombinzeonu dla córeczki. Obecnie nosi ubrania 80cm (niektóre 74 są dobre). Ma ok. 78cm wzrostu, przy wadze ok.8,3kg.
Mamy kombinezon Coccodrillo w rozmiarze 80, ale nie jestem pewna czy na jesień i zimę nie będzie za mały. Kombinezon chyba powinien być nieco luźniejszy, żeby można było założyć grubszy sweterek itp.
Kupiłam go w okazyjnej cenie, więc jeśli lepszy byłby większy to może lepiej go sprzedać.
Dziękuję za pomoc;)
Mamy kombinezon Coccodrillo w rozmiarze 80, ale nie jestem pewna czy na jesień i zimę nie będzie za mały. Kombinezon chyba powinien być nieco luźniejszy, żeby można było założyć grubszy sweterek itp.
Kupiłam go w okazyjnej cenie, więc jeśli lepszy byłby większy to może lepiej go sprzedać.
Dziękuję za pomoc;)
[url:]http://lilypie.com/">
No, właśnie ja mam ten sam problem co Kwiatek... mój klocek waży za to już z 10kg, w tej chwili nosi już przeważnie na 80cm a jest z listopada. Zakup odkładam na jak najpóźniej się da, ale pewnie i tak z jednego wyrośnie, bo pogoda u nas długo paskudna;/ Liczę, że trzy kombinezony zaliczymy, może jeden zostanie na przyszły rok.