Widok

Jaki wózek: Camarelo Sirion czy Coletto Florino?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję wózka z jak największą powierzchnią spania w spacerówce. Oglądałam Camarelo Carera i przypadł mi do gustu. Zmierzyłam powierzchnię spania -96cm, więc chyba jedna z największych? Ponoć inne modele wózków Camerelo (np. Sirion) oraz wózki firmy Coletto też mają taką samą długość powierzchni spania i ogólnie są do siebie bardzo zbliżone. Camarelo Sirion ani Coletto Florino nie widziałam na żywo. Wizualnie są dla mnie przepiękne, ale nauczona doświadczeniem przy pierwszym dziecku już wiem, że wygląd czy duża gondola nie są dla mnie ważne, teraz skupiam się na jak największej SPACERÓWCE. Może ktoś się wypowie na temat tych dwóch wózków? A może podpowiecie jakie jeszcze wózki z wielką spacerówką wchodzą w grę? Cena nie jest tak ważna, jednak w tych wózkach też mi się podoba - ok. 1400zł za gondolę ze spacerówką. Fotelik już mam, nie potrzebuję.

Wózek Camarelo Sirion:
http://www.calineczka.pl/sklep/camarelo-sirion-kolor-si15-wozek-dzieciecy-glebokospacerowy-p-23805.html

Wózek Coletto Florino Classic:
http://www.coletto.pl/produkt/51/florino-classic

Ten drugi jest dla mnie po prostu przepiękny, te wstawki z ekoskóry, mmm... i oczywiście kolor F-03 albo ewentualnie F-06.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Już wiem co chcę, ale może komuś się kiedyś przyda info. Podjechałam dziś do sklepu gdzie okazało się że mają na stanie Coletto Florino Carbon. Zmierzyłam spacerówkę - 100cm długości powierzchni spania, więc jestem zdecydowana:) Wózek przepiękny:) Nie wiem za co ten minus? Gusta są różne ale ja po prostu pytałam o radę. Może ktoś coś negatywnego wie na temat tego wózka, to też chętnie usłyszę, by się ustrzec przed złym wyborem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda jest taka że firmy i camarelo i coletto to są bracia dlatego wózki są podobne, zbliżone i tak naprawdę na tych samych częściach.

Dokladnie. Juz kupilam coletto florino carbon. Za jakies 2 tygodnie bede miala okazje go przetestowac. Mysle ze bedzie ok.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

do góry