Widok
Jakie biuro podrózy najlepiej??
tylko nie kazdy jest na tyle odwazny aby zorganizowac wszystko samemu, kupujac pakiet nie musismy sie o wszystko martwic
jesli chodzi o biuro podrozy to wszystko zalezy od tego dokad chcecie jechac, biura podrozy specjalizuja sie w roznych kierunkach
jak potrzebujesz pomocy pisz na prv (pracuje w biurze podrozy)
jesli chodzi o biuro podrozy to wszystko zalezy od tego dokad chcecie jechac, biura podrozy specjalizuja sie w roznych kierunkach
jak potrzebujesz pomocy pisz na prv (pracuje w biurze podrozy)
Hejka. To zalezy. Czasem faktycznie lepiej jechać na własną rękę, a czasami lepiej opłaca się lecieć z biura podróży jak np. do Egiptu https://www.traveligo.pl/last-minute/egipt
Traveligo to nie biuro podróży, a pośrednik sprzedający oferty innych biuro podróży. Kiedyś kupiłam tak wycieczkę w Rivierze z Travelplanet, też się dałam nabrać, że to biuro podróży. Wyjazd miał być w piątek, a w czwartek odwołali nam wyjazd, gdyż biuro podróży sprzedało wycieczki swoim, a Travelplanet nie udało się dla nas kupić (wyjazd w czerwcu, kupiony i zapłacony w marcu...). Wyszło tak, że przez 4 miesiące nie mogłam odzyskać swoich pieniędzy. Nigdy więcej takich kombinacji...