Widok

Jakie buty do szkoły?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie.

Mojemu Synowi pocą się nóżki w tenisówkach :/

Nie mam pomysłu jakie Mu kupić buty na zmianę - żeby się nie ślizgał ale też żeby stópki się nie pociły i nie odparzały...

Help!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja kupuję na zmianę befado sunny. mają skórzaną wkładkę. są drogie jak na kapcie, ale uważam, że warto.

myślałaś o tych cienkich adisasach (siateczka i pianka eva). w nich mojej córce nie poci się stopa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
u nas w befado tez sie stopy pociły.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
To chyba nie MB,ja kupuję takie w kształcie balerin ale z grubszą gumowa podeszwą,bez zapięciaZ befado nie jestem zadowolona za każdym razem u nas odklejała się guma z boku,no i te spocone stopy,ciapy bez żadnej wkładki wew. dla mnie na razie pełna dyskwalifikacja chociaż wzornictwo o.k..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nika - mówisz o kapciach MB z CCC?
Kupiłam rok temu i żałowałam wiele razy...
Niby dziurkowana podeszwa... Stopy spocone. Do tego rzep(tą włochatą stronę) przyszywałam, a później zmieniałam - w sumie z 5 razy. Nigdy więcej.

Zastanawiam się nad Befado. Kiedyś byliśmy z nich zadowoleni, Młody miał ze 4 pary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie polecam befado dla dzieci ze skłonnością do pocena stóp,moja córka ma często mokre skarpetki ,stopy jej się pocą w tych kapciach,nie wiem dlaczego sprzedają je bez skórzanych wkładek wew.Co do wytrzymałości tych kapci to też bym polemizowała.Ja się przerzuciłam na kapcie z ccc dla córki,chociaż nie kupuję tam żadnych innych butów ze względu na jakość to o dziwo z kapci jestem zadowolona.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam kapcie befado. Moja córka od lat nosi, wcześniej do przedszkola, teraz do szkoły. Kupuję też trampki tej firmy. Wytrzymałe,często prane w pralce. Na stronie internetowej sklepu mają często fajne promocje i można w przystępnej cenie kupić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry