Widok

Jakie buty do szkoły?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie.

Mojemu Synowi pocą się nóżki w tenisówkach :/

Nie mam pomysłu jakie Mu kupić buty na zmianę - żeby się nie ślizgał ale też żeby stópki się nie pociły i nie odparzały...

Help!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie to sandałki a nie kapcie,ja pisałam o klasycznych kapciach Befado ,które nie posiadają żadnej wkładki wspomniałam ,że w przypadku sandałów to nie wiem.Proponuję czytać ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
W sklepie sprzedawali jako kapcie, to szmaciaki, a nie skorzane sandaly. Tylko wkladka skorzana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja bym nie kupiła butów bez ochrony palców do przedszkola czy szkoły,sandały z tego też takie sobie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sandaly z tego zdecydowanie takie sobie, ale jako kapcie byly ok. Moj syn wyprobowal juz chyba kazdy rodzaj obuwia proponowany do szkoly :) . Jeden semestr - jeden rodzaj (tak stopa rosnie u nas), a jest aktualnie w 5 klasie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kup airmaxy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukam czegoś wygodnego dla 13 latka. Co polecicie?

Możesz zobaczyć http://howks.pl/kupno-wygodnych-kapci-damskich/ dobre ceny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (111 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry