Widok

Jakie buty nosicie?

Dziewczyny, z jakich materiałów buty nosicie? Ja mam wieczny problem na wiosnę. Mam obuwie sportowe i w takim najczęściej chodzę, ale chciałabym coś casualowego i uniwersalnego, głównie do sukienek. Mam niewiele par butów, zimowe skórzane botki, skórzane sandały, dwie pary butów sportowych, buty trekingowe i botki wiosna/jesień. Zwykle w miejscu takiego wiosennego, lekkiego obuwia kupowałam baleriny ale odkąd świadomie podchodzę do zakupów i unikam sztucznej skóry nie mogę nic znaleźć już bodajże 3 rok. Wydaje mi się, że baletki skórzane są nudne i nijakie (albo mega drogie). Nie pytam o polecenia marek bo to nie ta grupa, ale ciekawa jestem jaki rodzaj obuwia i z jakich materiałów nosicie wiosną (za zimno na sandały - przynajmniej mi - za ciepło na botki).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zaczynam przygodę z balerinami w tym roku. Dla mnie kluczowe tutaj jest by wkładka była skórzana, bo wygodna i gruba podeszwa, dobrze wykonana razem z profilem. Wszystkie baleriny w stylu 'czuję każdy kamyk' do śmieci i nie do kupienia. Uważam że strata kasy..
Próbowałam się przerzucić na materiały typu cruelty free ale niestety nie zdawały egzaminu, tylko skóra daje radę. Wyjątkiem są japonki i tenisówki.
Kupuje głównie przez internet, dobrze jest na pewno szukać promocji w sklepach online, niezłe zniżki są podane na Coupondojo.com - masz tam zniżki do większości sklepów online.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

leczenie trądziku (118 odpowiedzi)

Witam, chciałabym się rozeznać, czy ktoś boryka się z tradzikiem, bliznami po nim jakie...

do góry