Widok

Jakie macie opinie o wózku ESPIRO VECTOR ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo mi się ten wózeczek podoba i ma przystępną cenę . Chyba, że możecie coś polecić w podobnym stylu nowoczesnym i cenie. I może któraś z Was wie gdzie można go w trójmieście zobaczyć . Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wozeczek jest bardzo ładny,moja kumpela go ma jest ogolnie zadowolona jedyne co jest mega nie wygodne to plastikowe kola,jak przyjdzie zima to jej wspolczuje;)
Ja mam espiro atlantic jestem bardzo zadowolona i wielkim plusem sa pompowane koła;)
Jeden i drugi mozna zobaczyc w Gdyni naprzeciwko dworca ,jest taka budka z wozkami.
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję slicznie za odpowiedz a wiesz może dokładniej na jakiej to jest ulicy bo ja jestem z pruszcza wiec nie bardzo znam gdynię :) no właśnie ja też rodzę na zimę to znaczy w listopadzie ale mam zamiar kupic wersję z pompowanymi kołami. a wiesz jak może jest z stabilnością tego wózka bo czytałam opinie że często coś klekocze :)
może ktoś jeszcze mi pomoże ??
Izunia ja mam espiro vector air koła pompowane sprawuje się świetnie, jest lekki, obrotny i łatwy do montażu.
Jedyny minus to mały kosz na zakupy ale tak poza tym to nie widzę wad, no i cena też jest bardzo dobra jak na te wszystkie opcje.
Zastanawiałam się nad innym wózkiem (teraz nie pamiętm nazwy - polski producent produkowane są w niemczech). Facet nam prezentował więc wiedziałam na co zwrócić uwagę ale wózek kosztaował ponad 3 tysie oglądając espiro miał te wszystkie funkcje i zapłaciłam za niego ok 1600 już z fotelikiem...
Polecam
image

image
hop hop :)
hop hop hop hop
podbijam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry