Widok

Jakie macie opinie o wózku ESPIRO VECTOR ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo mi się ten wózeczek podoba i ma przystępną cenę . Chyba, że możecie coś polecić w podobnym stylu nowoczesnym i cenie. I może któraś z Was wie gdzie można go w trójmieście zobaczyć . Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wozeczek jest bardzo ładny,moja kumpela go ma jest ogolnie zadowolona jedyne co jest mega nie wygodne to plastikowe kola,jak przyjdzie zima to jej wspolczuje;)
Ja mam espiro atlantic jestem bardzo zadowolona i wielkim plusem sa pompowane koła;)
Jeden i drugi mozna zobaczyc w Gdyni naprzeciwko dworca ,jest taka budka z wozkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję slicznie za odpowiedz a wiesz może dokładniej na jakiej to jest ulicy bo ja jestem z pruszcza wiec nie bardzo znam gdynię :) no właśnie ja też rodzę na zimę to znaczy w listopadzie ale mam zamiar kupic wersję z pompowanymi kołami. a wiesz jak może jest z stabilnością tego wózka bo czytałam opinie że często coś klekocze :)
może ktoś jeszcze mi pomoże ??
Izunia ja mam espiro vector air koła pompowane sprawuje się świetnie, jest lekki, obrotny i łatwy do montażu.
Jedyny minus to mały kosz na zakupy ale tak poza tym to nie widzę wad, no i cena też jest bardzo dobra jak na te wszystkie opcje.
Zastanawiałam się nad innym wózkiem (teraz nie pamiętm nazwy - polski producent produkowane są w niemczech). Facet nam prezentował więc wiedziałam na co zwrócić uwagę ale wózek kosztaował ponad 3 tysie oglądając espiro miał te wszystkie funkcje i zapłaciłam za niego ok 1600 już z fotelikiem...
Polecam
hop hop :)
hop hop hop hop
podbijam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry