Widok

Jakie macie problemy z waszymi facetami?

Wpisujcie się proszę do tego wątku, jeżeli wasz facet czymś was wkurzy i chcecie się wygadać to tu można napisać. Czasami jest tak że nie ma komu się wyżalić, w kupie raźniej :) to będą takie nasze babskie pogaduszki. Skoro ja założyłam ten wątek, to ja zaczynam. A więc ostatnio mój facet wkurza mnie tym że jak tylko wróci z pracy to je obiad i się kładzie i śpi. Ja nie pracuje ale cały dzień zajmuje się domem, jest mi po prostu przykro że cały dzień jestem sama a wieczorem jak on wraca to nawet nie mogę z nim pogadać :/ czuję się bardzo samotnie w tym związku. Jedynie weekendy spędzamy razem a w tygodniu ,, nie mam " faceta :( a wy jakie macie problemy ze swoimi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Taaa... Szuka dziury w całym i ją nosi jak przez kilka dni kłótni nie ma.
To o kobietach ;)

Marika a jako kto Twój man pracuje? Jeśli wyciska w pracy siódme poty to nic dziwnego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pracuje na budowie, wiem że to ciążka i bardzo męcząca praca. Staram się to zrozumieć ale nic na to nie poradzę że jest mi po prostu przykro gdy wraca i zaraz kładzie się na kanapę i zasypia. A ja nie mam z kim słowa zamienić i siedze sama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję, że próbowałaś z nim o tym porozmawiać.
Ech, takie życie. Trzym się!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam bardzo podobnego faceta i wnerwia mnie to strasznie :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też mnie to wnerwia,ale go rozumiem,w końcu też bywałam zmęczona po np 10-12 godzinach pracy.
W sobotę pracuje krócej i jeszcze pozwalam mu odpocząć,ale niedziela jest tylko nasza i dzieci.Nawet nie lubię w ten dzień gości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój nigdy nie ma na nic pomysłu, wszystko krytykuje, łącznie ze mną ( i to przy znajomych), nie myje się. Nic go nie interesuje, nie da się z nim porozmawiać. Podejrzewam,że załapał facet depresję:(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lola i to jest problem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój mnie wkurza tym, że niedokładnie sprząta, za dużo siedzi przy kompie i nie może się zabrać żeby coś zrobić w domu jak go o to poproszę, miesiąc muszę za nim chodzić żeby gwoździa wbił :)

poza tym jest cudownym mężem i ojcem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
,,poza tym jest cudownym mężem i ojcem :)'

to się nazywa wypieranie rzeczywistości :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
ehhh szczerze to bym mogła duzo wymieniać ale staram sie zapominać te wstretne chwile i zachowania a więc jeśli juz bym miała cos dopisac to mnie facet wkurza w tym że wszystkim by chciał decydowac w pracy sobie może ale nie mi w kuchni w sprzataniu i na kazdym kroku o to kłotnie w sumie o nic :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Marika mam to samo mój mąż jest kierowca jezdzi po budowach leje beton.wraca do domu czesto nocami ale zamiast rozmowy woli usiasc do komputera.ja od 2miesiecy jestem na L4 -druga ciąża i czesto poprostu niemam do kogo buzi otworzyc.wykendy oczywiscie ze jestesmy razem nie zawsze bo czesto pracuje w sobote.a niedziela leci szybko i jest krótka.
image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
No i zamiast znaleźć sobie pocieszyciela wolicie grać role matki -polki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiesz, jeżeli pracuje na budownie to mu się nie dziwię, że wraca zmęczony i jedyne o czym marzy to sen. Z drugiej też strony rozumiem Ciebie, bo siedzisz sama w domu i się nudzisz. A może znajdź jakieś hobby, pochodź na siłownię, fitness, spotkaj się z przyjaciółmi? Wtedy ten dzień taki nie będzie. A może praca? Nie pracujesz, bo macie dzieci czy jest inny powód?
A wracając do pytania... Ja nie mam żadnego powodu, aby narzekać na mojego męża... Pomaga mi w domu, pracuje zawodowo przy tym, także nie narzekam :) Zdarzają się chwile, gdy mnie wkurzy i to mocno, ale szybko mi przechodzi, bo ma więcej zalet niż wad. Jest wyjątkowy :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Same ideały...A ciekawe skąd tyle rozwodów?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajdzicie sobie zajęcie/hobby/kolezanki/prace....a nie narzekajcie na faceta ktory uczciwie pracuje, zarabia kase was utrzymuje to jeszcze wymagania ze ma skakać koło was i zapewniać rozrywki, no ludzie.... Moj maz chodzi spać o 19 bo zaczyna o 3 w nocy, ja kończę o 16, siłownia zakupy-jestem po 18 w domu wiec czasami nie widzimy sie pare dni-takie życie, każde z nas potrafi sie sobą zającć w czasie wolnym a jak wpada nam weekend razem to miło go spędzamy.

Nie szukajcie dziury w całym.....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteśmy 11 lat razem, prawie 3 lata po ślubie. Rozwodu nie planujemy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty nie planujesz.....Żartowałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja mam problem bo nie mam faceta :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hihi, zapewniam, że to działa w dwie strony u mnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widze ze sa tu panie ktore nie sa zadowolone ze swoich mezczyzn.
Chetnie poznam samotna pania.
Zawsze lepiej miec wsparcie przez chwile niz nie miec go wcale.
Zapraszam do rozmowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A wsparcie polega na tym,że pani rozbierze się przed kamerką i przez chwilę wspomoże cię w samotnym odczuwaniu chwil szczęścia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

do góry