Widok

Jakie mleko pije Twój roczniak?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Do tej pory byliśmy na Bebilonie Pepti 2 :)

ale już czas spróbować przestawić Gabrysia na normalne mleczko :)

dostaliśmy od Pani Dr 3 próbki Bebilonu 2 - ale nie ma mowy, żeby Gabryś go wypił... za słodki dla Niego :P nawet kaszki nie zje na tym mleku :P

póki co dosypuję go do BP i mojego mleka(ale chcę zakończyć ściąganie, rok wystarczy)

zaraz skończy mi się ostatnia próbka i stoję przed koniecznością zakupu jakiegoś mleka :P

Bebiko czy Bebilon? (teoretycznie ta sama firma, bardzo podobny skład, przy Bebilonie płaci się więcej chyba za to opakowanie?)

2 czy już 3?

niby roczniaki piją już 3 :P ale próbki dostałam jeszcze 2 :P

a może mleko Hipp?

jakie mleczka piją Wasze roczne maluchy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my uzywamy bebiko na poczatku jak byl malutki to w plynie potem przeszlismy na bebiko w proszku nigdy nie mial zaparc
imageimage
Pani Dr kazała obserwować kupę Gabrysia przy normalnym Bebilonie...

ale on nie chce go pić :/

jak przez 2 dni miał więcej dosypek - to nie było kupy :/

jak dałam tylko 1 miarkę - to ok... :/
Aga ja wprawdzie mam pięciomiesięczniaki :p ale chcę na temat Twojego porównania Bebilonu z Bebiko. Myślę że jednak różnica jest. Moje dziewczyny po Bebiko, Hippie i Humanie miały zaparcia. Przy Bebilonie tego nie ma.
Fakt że jest to słodkie mleko a dzidzia przyzwyczajona na mamusinym + BP nie zna tak za bardzo smaku słodkiego mleka :)= przerabiałam to ze starszą.

My na dwójkę przechodzimy już na Milasan- będziemy sprowadzać z Niemiec

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

do góry