Widok
Jakie mleko pije Twój roczniak?
Do tej pory byliśmy na Bebilonie Pepti 2 :)
ale już czas spróbować przestawić Gabrysia na normalne mleczko :)
dostaliśmy od Pani Dr 3 próbki Bebilonu 2 - ale nie ma mowy, żeby Gabryś go wypił... za słodki dla Niego :P nawet kaszki nie zje na tym mleku :P
póki co dosypuję go do BP i mojego mleka(ale chcę zakończyć ściąganie, rok wystarczy)
zaraz skończy mi się ostatnia próbka i stoję przed koniecznością zakupu jakiegoś mleka :P
Bebiko czy Bebilon? (teoretycznie ta sama firma, bardzo podobny skład, przy Bebilonie płaci się więcej chyba za to opakowanie?)
2 czy już 3?
niby roczniaki piją już 3 :P ale próbki dostałam jeszcze 2 :P
a może mleko Hipp?
jakie mleczka piją Wasze roczne maluchy?
ale już czas spróbować przestawić Gabrysia na normalne mleczko :)
dostaliśmy od Pani Dr 3 próbki Bebilonu 2 - ale nie ma mowy, żeby Gabryś go wypił... za słodki dla Niego :P nawet kaszki nie zje na tym mleku :P
póki co dosypuję go do BP i mojego mleka(ale chcę zakończyć ściąganie, rok wystarczy)
zaraz skończy mi się ostatnia próbka i stoję przed koniecznością zakupu jakiegoś mleka :P
Bebiko czy Bebilon? (teoretycznie ta sama firma, bardzo podobny skład, przy Bebilonie płaci się więcej chyba za to opakowanie?)
2 czy już 3?
niby roczniaki piją już 3 :P ale próbki dostałam jeszcze 2 :P
a może mleko Hipp?
jakie mleczka piją Wasze roczne maluchy?
Aga ja wprawdzie mam pięciomiesięczniaki :p ale chcę na temat Twojego porównania Bebilonu z Bebiko. Myślę że jednak różnica jest. Moje dziewczyny po Bebiko, Hippie i Humanie miały zaparcia. Przy Bebilonie tego nie ma.
Fakt że jest to słodkie mleko a dzidzia przyzwyczajona na mamusinym + BP nie zna tak za bardzo smaku słodkiego mleka :)= przerabiałam to ze starszą.
My na dwójkę przechodzimy już na Milasan- będziemy sprowadzać z Niemiec
Fakt że jest to słodkie mleko a dzidzia przyzwyczajona na mamusinym + BP nie zna tak za bardzo smaku słodkiego mleka :)= przerabiałam to ze starszą.
My na dwójkę przechodzimy już na Milasan- będziemy sprowadzać z Niemiec
Odkąd skończyłam karmić, czyli jak mała miała właśnie rok przeszłam na bebiko. Moja wybredna była więc kierowałam się tym, żeby w ogóle chciała jakieś pić. Po kilku próbach trafiłam na bebiko i tak już zostało. Nawet nie próbowaliśmy potem innego (no może raz-bebiko bananowe i też blee). Mała nie miała żadnych problemów typu zaparcia, biegunki, itp.
Agusia, wszystkiego naj dla Młodego :)
Mi lekarka powiedziała, że chce zmienić mleczko po 10 mies i też zastanawiam się na jakie przejść, no i czy przyswoi je :/
Zastanawiam się nad NESTLE ale poczytam co Wy tutaj napiszecie :)
Mi lekarka powiedziała, że chce zmienić mleczko po 10 mies i też zastanawiam się na jakie przejść, no i czy przyswoi je :/
Zastanawiam się nad NESTLE ale poczytam co Wy tutaj napiszecie :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Moja mała jest od początku na NAN albo NAN Active. Na początku była karmiona w trybie mieszanym, potem przez dłuższy czas piła tylko moje mleko, od 11 miesiąca jest tylko na modyfikowanym. Bez problemu znosiła łączenie mojego pokarmu i NAN. Jedyny problem to zaparcia przy mieszaniu 1 i 2, pomogło zwiększenie ilości wody.
Po 12 miesiącu przeszła na Nestle Junior, zwykle kupujemy smak naturalny, w okresach skoku rozwojowego podajemy zagęszczone kleikiem ryżówym "R". Smak waniliowy i miodowy – wypróbowane, ale jak dla mnie nie ma sensu w tym wieku ich podawać.
Po 12 miesiącu przeszła na Nestle Junior, zwykle kupujemy smak naturalny, w okresach skoku rozwojowego podajemy zagęszczone kleikiem ryżówym "R". Smak waniliowy i miodowy – wypróbowane, ale jak dla mnie nie ma sensu w tym wieku ich podawać.