Widok
Ja zmawiam https://www.maryandalan.pl/wykorzystanie-pieluch-z-tetry/ jakościowo nie ma lepszych.
cóż ja radziłabym poczytać jakie pieluchy dla dziecka będą idealne... Tutaj dokładniej macie nawet ranking jakie pieluchy wybrac etc https://www.codladziecka.pl/pieluchy/ Jak dla mnie to naprawde super alternatywa, jak nie macie pojęcia co kupić dokladniej.
A czy ta biała linia Pampersów Premium Care jest lepsza od linii Sleep&Play i Active Baby?
Jakie są istotne różnice?
Też zamierzam zrobić prezent koleżance i kupić jej wyprawkę (kosmetyki i pieluszki).
Zdecydowałam się na oryginalne Pampersy, tylko nie wiem z której serii.
Jedną paczkę 78 szt już kupiłam Premium Care New Born, ale zapewne maluch szybko z nich wyrośnie...
Jakie są istotne różnice?
Też zamierzam zrobić prezent koleżance i kupić jej wyprawkę (kosmetyki i pieluszki).
Zdecydowałam się na oryginalne Pampersy, tylko nie wiem z której serii.
Jedną paczkę 78 szt już kupiłam Premium Care New Born, ale zapewne maluch szybko z nich wyrośnie...
Rapunzel również je znam. Kiedyś kupowałam tylko pampersa, ale gdy zorientowałam się, że są równie dobre pieluszki na rynku, a dużo tańsze postanowiłam spróbować. Kupiłam 2pack w żabce za 2 złote :d i od tego czasu kupuję je na bieżąco w tesco za 26 zł. Wszystko ładnie chłoną, więc śmiało możesz próbować :D
Zalezy jaka to ma byc pomoc. Jednorazowy gest, czy takie wieksze zaangazowanie. Jesli dziecko jest b. male to pampers premium care, najlepiej z promocji. Czasem na allegro mozna kupic (sama sprzedawalam). Kiedys nie chcialam kupowac np otwartych opakowan, ale dzis nie mialabym juz z tym problemu.
Jesli dziecko jest wieksze, powiedzmy 4 mce, to polecam dada. 2 opakowania sa nieco drozsze od 1 opak pampersow.
Chusteczki kupuje w carrefourze i netto :]
Jesli dziecko jest wieksze, powiedzmy 4 mce, to polecam dada. 2 opakowania sa nieco drozsze od 1 opak pampersow.
Chusteczki kupuje w carrefourze i netto :]
Dziewczyny a czy nie słyszałyście o pieluszkach bambino baby love? Używam ich przy dwójce dzieci, są naprawdę fajne. Chłonne, nic nie przemakają, bokiem również nic nie wylatuje :D grubością jak dla mnie idealne, nie ograniczają ruchów. Kupuje je w tesco tylko za 26 zł ,więc przy innych mają na prawdę atrakcyjną cenę.
po jednym siku w dada - powierzchnia ktora styka sie z cialem jest po prostu mokra, nie przepuszcza na zewnatrz ale dziecko ma styk z mokrym. W pampersie tego nie ma. Nasika ale mocz jest wchloniety tak, ze dziecko ma nadal sucho. Poza tym Dada maja dzwinie smierdzacy zapach ktory troche mnie przeraził.