Widok
Do czasu, kiedy mój synek skończył 3 miesiące używałam tylko Pampersów - bo niby najlepsze, sprawdzone. Niestety są dość drogie. Dlatego zaczęłam próbować innych pieluszek. Z tych mniejszych tzn w rozmiarach 2 lub 3 dobre są Dada z Biedronki - są naprawdę cienkie ale chłonne. Wypróbowałam też rozmiar 3 z Babydream z rossmana - niestety są sztywne jak karton :/ Ale już rozmiar 4 z Rossmana jest super. Także polecam Dadę i w przypadku większych Babydream.
z 1 polecam Pampers i Bella Happy - dla mnie były najlepsze, z 2 - najlepsze i rozsądne cenowo były Babydream z Rossmana, papmersy miałam i białe i zielone i tych pierwszych nie polecam, zielone ok
Dady też są niezłe - moja mała miała kilka paczek (zarówno 1 jak i 2) i nie narzekam ale szału też nie było, są moim zdaniem mniej chłonne i częściej je zmieniałam więc w sumie żadna oszczędność
z 3 to jeszcze nie wiem bo dopiero "dorosłyśmy" do tego rozmiaru :)
najlepiej podpytaj czy Twoja chrześnica nie ma uczulenia na któreś bo mojej żadne nie uczuliły i mogłyśmy eksperymentować :)
Dady też są niezłe - moja mała miała kilka paczek (zarówno 1 jak i 2) i nie narzekam ale szału też nie było, są moim zdaniem mniej chłonne i częściej je zmieniałam więc w sumie żadna oszczędność
z 3 to jeszcze nie wiem bo dopiero "dorosłyśmy" do tego rozmiaru :)
najlepiej podpytaj czy Twoja chrześnica nie ma uczulenia na któreś bo mojej żadne nie uczuliły i mogłyśmy eksperymentować :)
Ja dlugo uzywalam Pampersow.
Inne zawsze mialy jakies mankamenty,przerobilam wiekszosc.
Jak mlody byl starszy to kupilam pieluchy z Lidla.
Dla mnie sa bardzo dobre.
Tu maly ranking...http://www.bangla.pl/dzieci/pieluchy-chustki/jednorazowe-c1197.htm
Inne zawsze mialy jakies mankamenty,przerobilam wiekszosc.
Jak mlody byl starszy to kupilam pieluchy z Lidla.
Dla mnie sa bardzo dobre.
Tu maly ranking...http://www.bangla.pl/dzieci/pieluchy-chustki/jednorazowe-c1197.htm
Ja używałam głównie Pampersa ale mam koleżankę, której kupowałam ostatnio w Tesco pieluchy Bambino, bo mnie o to poprosiła i myślałam że to raczej nie za dobre pieluszki ale jak zobaczyłam je w środku to byłam zaskoczona. Fajnie wyglądają, nie są już tak sztywne i grube jak kiedyś i ogólnie jakies takie wygodniejsze sie wydają:) Nie wiem jak tam chłonnośc itp bo to pierwsza paczka była, ale może któraś z tutejszych mam ich używała?