Widok

Jakie pończochy?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi jaki kolor.Jakie będziecie mieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny jaką grubość pończoch najlepiej kupić, ślub mam w lipcu i czy możecie polecić jakąś dobrą firmę rajstop samonośnych, a może znacie FIORE - czy są dobre :) ??
ja miałam w kolorze ivory - ładnie się kompponowały z sukienką :)
Też białe (ale nie taka czysta biel) samonośne kupiłam w Gatta. (mają kilka odcieni do wyboru)
Przymierzyałam do sukienki i zakupie jeszcze jedną parę na wszelki wypadek.
ja też mam kupione białe samonośne
ja mam kupione białe samonosne

ja mialam ponczochy samonosne, kolor cielisty bez blysku...
Ja mialam biale samonosne, ale to tylko dlatego, ze mi to bardziej do bialej bielizny pasowalo. A tak naprawde, to nie ma znaczenia, bo itak pod dluga sukienka nie widac :P Najchetniej to bym zadnych nie ubrala, ale mialam zamkniete buty, a nie lubie takich na bosa stope zakladac. Tak wiec radze znalezc sobie jakis istotniejszy problem do rozwazenia, niz kolor ponczoch ;)
A ja białe "pasonośne" ;)
agusia85 - jesli zrobia ci foto np. przy wnoszeniu na salę przez Pana Młodego, na plenerze w niektórych pozach to bedzie widać...

ja miałam cieliste
ja będę miała bialutki, sukienka i bielizna tez biała- buty typowe białe szpilki- tak więc myślę ze będzie standardowo :) Zresztą prakrtycznie nie widać tego co ma się pod sukienką więc nie przywiązuję do tego zbyt wielkiej wagi :) Pozdrawiam :)
a ja nie mialam wcale...:D
Ja miała pończochy w kolorze cielisty. Uważam, ze białe rajstopki to noszą dzieci na rozpoczęcie roku szkolnego. Nie cierpię białych rajstop.
ojoj ojoj , pewnie Ty masz wiekszy dylemat? zyciowy taki typu co zjesc na sniadanie? albo jaki film obejrzec wieczorem? a moze zatrwazaja Cie inne dylemtaty? pomoc dzieciom w afryce i czy moze dzieciom w kambodzy? a moze czy dzis nakarmie glodne pieski czy glodne ptaszki?
Mamy tu na forum kilka przypadków naprawdę niemrawych Panien Młodych, skoro kolor ich pończoch musi zyskać akceptacje koleżanek i jeszcze oprócz tego forumowiczek.
A gdyby jednej z Pań( której tak ulżyło po paru wpisach) kumpele powiedziały,ze najmodniejsze są do śluby rajstopy czarne w czerwone grochy to też byłby dylemat?
Dzieci w wieku 10 lat dokonują poważniejszych wyborów...

zgadzam się kabaretki to katastrofa na tak długi czas jak ślub i wesele - dziewczyny przemyślcie, miałam kabaretki na jednym weselu i leczyłam nogi przez tydzień później, pomijając to, że od połowy wesela czułam jakbm chodziła po ostrzu noża :(
zgadzam się z przedmówczynia, kabaretki są dobre ale na krótką metę, zwłaszcza jeśli chodzi o stopy ;/ najlepiej wziąć ze sobą na zmianę gładkie :)
Ja będę miała białe samonośne, bo pasuja do białej sukienki i do bielizny :) jeśli bym miała sukienkę innego koloru to pewnie bym się zdecydowała na cieliste :)

co do kabaretek to obawiałabym się tego, że jak nogi po paru godzinach stania i tańczenia zaczną puchnac to po zdjęciu wyglądałyby jak szyneczka :)
:-)dobry pomysł,z tym,że ślub mam w listopadzie więc może na rajstopy się zdecyduję,ale z niskim stanem,żeby wałków żadnych nie było i żeby się nie wżynały.
~Betinka

samonośne ci nie zjadą
Ale jak masz obawy to kup jedną parę ponoś cały dzień i jak bedą ok to dokupisz taką samą parę na ślub i z głowy
do góry