Widok

Jakie pończochy?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi jaki kolor.Jakie będziecie mieć?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja biale kabaretki samonosne - chociaz ostatnio komus sie to nie podobalo na tym forum
image

image
mi się właśnie nie podobają białe rajstopy, pończochy wydaje mi się , że nogi na takie "trupie" i sine wyglądają :D A co myślicie o innym kolorze bardziej naturalnym , cielistym , beżowym ?? Musze się naprawdę nad tym zastanowić bo sama już nie wiem ;/
ja na 100% kabaretki cieliste-pończoszki :) białym pończoszkom i rajstopom mówię nie :)
image
mi sie zwykle ponczochy tez nie podobaly wiec kupilamkabaretki i cakiem fajnie wygladja i nie bedzie tak goraco w nich. a cieliste wg mnie tez pasuja
image

image
Ja mam zwykłe pończochy kolor cielisty.
image
image
Ja do białych nic nie mam i gdyby nie moje buty z odkrytymi palcami to pewnie bym takie wybrała. But jednak już mam i ma palucha na wierzchu :) Poluję na pończochy bez palców lub będę zmuszona iść bez :/
[url=http://www.waszslub.pl]image
Ufff, trochę mi ulżyło :), ze macie takie zdanie jak ja. Jak powiedziałam o tym moim koleżanką to mnie tak trochę wyśmiały , że na ślub TO MUSZĄ być BIAŁE , a wcale , że nie muszą :)
Hm,przecież jak się ma długą suknię,to praktycznie nie widać jakie się ma rajstopy,pończochy czy inne gadżety:-) (białe,cieliste)Każda z nad ma inne upodobania.To też chyba zależy od koloru-odcienia sukni,bo jak któraś ma mocno ecru suknię albo jakąś cappucino to biały kolor rajstop wyglądać będzie chyba nieteges.
ja bd miała białe nie uważam żeby wyglądało to źle ,a wiadomo że na co dzień się w białych nie chodzi a do ślubu można iść
image
image
zdecydowanie jestem za ponczochami o kolorze naturalnym,cielistym a biale wydaja mi sie staroswieckie.mysle ze teraz mamy inne trendy w modzie slubnej niz jezeli w latach 90 dlatego ja stawiam na orignalnosc i nie chce wygladac jak standardowa panna mloda ktora ma na sobie "wszystko" niekoniecznie pasujace do siebie.niech kazdy stara sie stworzyc swoj osobisty wizerunek panny mlodej:)
jeszcze nad tym nie myslalam, ale chyba jestem za cielistymi..
jeszcze po sklepach popatrze, a noz widelec, moze jakies fajne biale sie znajda :)
i na pewno ponczochy na paskach bede miala
image
image
Nie będę miała żadnych bo mam buty typu sandałki, ale jakbym miała wybrać to kierowałabym się kolorem sukienki.
kupiłam cieliste do pasa do pończoch- nie wiem jak to się fachowo nazywa ;)
imageimage
Ja mam zakupione pończoszki cieliste:-)
image

ja miałam naturalny kolor taki jak opalenizna
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
radzę sie zastanowic nad kabaretkami . czemu poniewaz po 15 godzinach i tancach stopy bardzo cierpia i sa mega bomble to byla moja najgorza decyzja -plus taki ze nie moj ślub. ale na dłuzsze imprezy odradzam wszystkim kabaretki. acha to nie wina butow bo buty w normalnych gładkich rajstopach sa idealne. pozdrawiam
A powiedzcie mi dziewczyny,czy takie pończoszki dobrze się nosi?nie zjeżdżają,nie zgubi się ich?:-)ja jestem rajstopiara:-)
z tymi kabaretkami tez się troszkę obawiam właśnie jakiś odparzeń... dlatego na zmianę wezmę cieliste pończoszki samonośne mają paseczki z silikonu dzięki czemu trzymają się na nogach....
image
Do tej pory nosiłam tylko samonośne (nie wiem jak z tymi na pas), ale te samonośne to super wygodna sprawa. Nic nie zjeżdża, bo mają silikon od wewnątrz u góry no i nie ma tej okropnej i niewygodnej góry od rajstop.
[url=http://www.waszslub.pl]image
~Betinka

samonośne ci nie zjadą
Ale jak masz obawy to kup jedną parę ponoś cały dzień i jak bedą ok to dokupisz taką samą parę na ślub i z głowy
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
:-)dobry pomysł,z tym,że ślub mam w listopadzie więc może na rajstopy się zdecyduję,ale z niskim stanem,żeby wałków żadnych nie było i żeby się nie wżynały.
Ja będę miała białe samonośne, bo pasuja do białej sukienki i do bielizny :) jeśli bym miała sukienkę innego koloru to pewnie bym się zdecydowała na cieliste :)

co do kabaretek to obawiałabym się tego, że jak nogi po paru godzinach stania i tańczenia zaczną puchnac to po zdjęciu wyglądałyby jak szyneczka :)
image[/url]
image
zgadzam się z przedmówczynia, kabaretki są dobre ale na krótką metę, zwłaszcza jeśli chodzi o stopy ;/ najlepiej wziąć ze sobą na zmianę gładkie :)
imageimage
zgadzam się kabaretki to katastrofa na tak długi czas jak ślub i wesele - dziewczyny przemyślcie, miałam kabaretki na jednym weselu i leczyłam nogi przez tydzień później, pomijając to, że od połowy wesela czułam jakbm chodziła po ostrzu noża :(
image
Mamy tu na forum kilka przypadków naprawdę niemrawych Panien Młodych, skoro kolor ich pończoch musi zyskać akceptacje koleżanek i jeszcze oprócz tego forumowiczek.
A gdyby jednej z Pań( której tak ulżyło po paru wpisach) kumpele powiedziały,ze najmodniejsze są do śluby rajstopy czarne w czerwone grochy to też byłby dylemat?
Dzieci w wieku 10 lat dokonują poważniejszych wyborów...

ojoj ojoj , pewnie Ty masz wiekszy dylemat? zyciowy taki typu co zjesc na sniadanie? albo jaki film obejrzec wieczorem? a moze zatrwazaja Cie inne dylemtaty? pomoc dzieciom w afryce i czy moze dzieciom w kambodzy? a moze czy dzis nakarmie glodne pieski czy glodne ptaszki?
Ja miała pończochy w kolorze cielisty. Uważam, ze białe rajstopki to noszą dzieci na rozpoczęcie roku szkolnego. Nie cierpię białych rajstop.
a ja nie mialam wcale...:D
image
ja będę miała bialutki, sukienka i bielizna tez biała- buty typowe białe szpilki- tak więc myślę ze będzie standardowo :) Zresztą prakrtycznie nie widać tego co ma się pod sukienką więc nie przywiązuję do tego zbyt wielkiej wagi :) Pozdrawiam :)
image
agusia85 - jesli zrobia ci foto np. przy wnoszeniu na salę przez Pana Młodego, na plenerze w niektórych pozach to bedzie widać...

ja miałam cieliste
A ja białe "pasonośne" ;)
image
Ja mialam biale samonosne, ale to tylko dlatego, ze mi to bardziej do bialej bielizny pasowalo. A tak naprawde, to nie ma znaczenia, bo itak pod dluga sukienka nie widac :P Najchetniej to bym zadnych nie ubrala, ale mialam zamkniete buty, a nie lubie takich na bosa stope zakladac. Tak wiec radze znalezc sobie jakis istotniejszy problem do rozwazenia, niz kolor ponczoch ;)
ja mialam ponczochy samonosne, kolor cielisty bez blysku...
image

image
ja mam kupione białe samonosne

ja też mam kupione białe samonośne
Też białe (ale nie taka czysta biel) samonośne kupiłam w Gatta. (mają kilka odcieni do wyboru)
Przymierzyałam do sukienki i zakupie jeszcze jedną parę na wszelki wypadek.
ja miałam w kolorze ivory - ładnie się kompponowały z sukienką :)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
dziewczyny jaką grubość pończoch najlepiej kupić, ślub mam w lipcu i czy możecie polecić jakąś dobrą firmę rajstop samonośnych, a może znacie FIORE - czy są dobre :) ??

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry