Widok
Nie ciemne , tylko cieliste . To spora różnica. Wg mnie naturalnie wyglądają. Białe hmmmm.... skoro kilka z was je miało , to nie napisze tego co o nich myślę .
Ja miałam naturalny kolorek , rajstopy , bo pończoch też by mi sie odznaczały w momencie jak suknia dotyklała nóg czyli np przy siadaniu itp. A te rajstopy były specjalnie do takich butów bez palców tzn , bez tych paskudnych paluchów.
Ja miałam naturalny kolorek , rajstopy , bo pończoch też by mi sie odznaczały w momencie jak suknia dotyklała nóg czyli np przy siadaniu itp. A te rajstopy były specjalnie do takich butów bez palców tzn , bez tych paskudnych paluchów.
ja pewnie wybiorę białe pończoszki-kabaretki. BO faktycznie zupełnie białe to jak dla uczennicy a cieliste to noszę na codzień a chciałabym jakos odświętnie żeby było. I chyba na pasie - bo samonosne też na codzień i tez bym chciała żeby było inaczej niż zwykle:)
Ale doślubu jeszcze mam tyle czasu, że to nie wiadomo jak w końcu będzie:)
A mam pytanie - w jakim sklepie mozna kupić cały komplet: stanik, majtki, pas i pończochy - żeby wszystko było z tej samej koronki - bo wszędzie są komplety tylko stanik i majtki, a reszte trzeba sobie dobrać samemu:/
Ale doślubu jeszcze mam tyle czasu, że to nie wiadomo jak w końcu będzie:)
A mam pytanie - w jakim sklepie mozna kupić cały komplet: stanik, majtki, pas i pończochy - żeby wszystko było z tej samej koronki - bo wszędzie są komplety tylko stanik i majtki, a reszte trzeba sobie dobrać samemu:/