Widok

Jakie rajstopy zakładacie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pod kieckę;-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie beda puchly:) tez mialam samonoski biale i bylo git - ale wezcie 2 pare ze soba wrazie jak by sie podarly:)

Na początku nie mogłam się zdecydować ale w końcu wygrały białe samonośne pończoszki.

z dziurą w kroku!!!!
a sprawdzalyscie czy po tylu godz noszenia samonosnych nie spuchna wam nogi itd w koncu to jest jakis tam ucisk:>

białe pończochy samonośne :)

zdecydowanie białe pończochy samonośne, cieliste nie pasują mi do tej okazji

Białe pończochy samonośne :) Jak dla mnie to jedyna okazja, zeby takie założyć, a czarne i cieliste noszę na codzień... No, a mój narzeczony jak je zobaczył w sklepie to powiedział, że juz się doczekać nie może kiedy je zobaczy na mnie :D

Ja bede miala ponczochy samonosne, cieliste bez paluchow, ale biore na wszelki wypadek rajstopy:)
image
białe pończoch samonośne

Ja je przymierzałam i chodziłam w nich, nie zjeżdzaja :) Maja pod koronką taki jakby latex ktory trzyma sie nogi, w razie czego zebieram tez zwykle rajstopki, najwyzej przebiore :)

Jakie rajstopy zakładacie?

Ja miałam sukienkę do kolana i gołe nogi.

no racja, trzeba sie wybrać i zakupić:)

proponuje zalozyc raz samonoski i przecwiczyc chodzenie w nich przed slubem. Sa dziewczyny, ktorym one zjezdzaja (kiedys juz byl o tym watek).

nie powinny same spadać :) gumka przy koronce trzyma wystarczająco mocno :) przynajmniej powinna ;) ja myślę o białych kabaretkach... ale może i warto zastanowić się nad cielistymi... sama nie wiem :)

a te samonośne to wygodne są?:) w tym sensie, że skoro "same się noszą" to czy przypadkiem i same nie "spadają":)

Ja mam cieliste ponczochy samonosne i na wszelki wypadek zwykłe rastopki cieliste, z takim wzorkiem po boku. W białych bym sie czuła jak córka młynarza :D

podnisze temat, bo sama nie wiem i sie zastanawiam....

ecru samonosne kabaretki - nie podobaja mi sie za hardzo ale to chyba jedyna okazja zeby takie zalozyc, zwykle ponczoch nosze na codzien :-)

yhhhyyyy tez ubrałam białe samonosne kabaretki, i........... przed błogosławienstwem ubrałam białe rajstopki ;) Niestety kabaretki były baaaardzo niewygodne :( Mimo ze nie miałam ich 1 raz na sobie

białe samonosne kabaretki

image
do góry