Widok
Jakie skuteczne środki na erekcję
Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję jesli chodzi o potencję. Czy są może jakieś bezpieczne ziołowe środki, które nie powodują takich niekorzystnych objawów dla zdrowia jak podwyższenie ciśnienia czy bóle glowy?
Co sądzicie na przykład o żeń szeniu?
Co sądzicie na przykład o żeń szeniu?
Żeń-szeń, gingko-biloba, witamina E, kwas borowy, odstresowanie, wyspanie się, wyrzucenie leków, szczególnie betablokerów i statyn, zaprzestanie picia piwa, dowartościowanie chłopa, ale przede wszystkim niskowęglowodanowe żywienie oparte o solidną porcję tłustego mięsa. Karkówka w ziołach robi cuda.
Czy są może jakieś bezpieczne ziołowe środki, które nie powodują takich niekorzystnych objawów dla zdrowia jak podwyższenie ciśnienia czy bóle glowy?
No jest cos takiego Mamuśka. Takie kapsułki o nazwie Prosent 600. Ja stosuje juz od wielu lat na erekcję i ogólnie lepsze libido i jak dotychczas nie zawiodły mnie ani razu. W dodatku w moim wieku muszę uważać co łykam bo sam mam problemy z ciśnieniem.
No jest cos takiego Mamuśka. Takie kapsułki o nazwie Prosent 600. Ja stosuje juz od wielu lat na erekcję i ogólnie lepsze libido i jak dotychczas nie zawiodły mnie ani razu. W dodatku w moim wieku muszę uważać co łykam bo sam mam problemy z ciśnieniem.