Widok

Jakie zabawki dla 2 letniego chłopca?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jakie zabawki okazały się dla Waszych pociech hiciorami? Bo chcę posprzedawać stare zabawki typu krzesełko uczydełko FP, stoliczek FP itp. i wymienić je na jakieś nowości;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj maly bawi sie od jakis 3msc tylko klockami lego pupla-wozem policyjnym,ciezarowka itd
klocki i samochody
auto policyjne - z odgłosem syreny, światełkami, opuszczającym się oknem i gadającym policjantem ;) (Matchbox)

traktor safari http://allegro.pl/kiddieland-ki29652-traktor-safari-bk-krakow-i1838056452.html

i małe resoraki :P

lubi też swoje pociągi "Tomki" ;) (też z odgłosami, gadaniem itp.).

klocki Lego i inne mogą nie istnieć - ewentualnie fajnie psuje się wieże, które zbuduje mama ;P
A u nas właśnie puplo - może się nimi bawić całymi dniami a ja mam czas dla młodszego. I wcale mu się nie nudzą. My mamy zestaw podstawowych klocków i trochę różnej "zbieraniny", z której najlepsze są podwozia, na których można budować platformy do wożenia ludzików.
image
image
He he... U nas też samochodziki wszelakiej maści są w cenie... I w zasadzie tylko to.

Klocki tak jak wyżej są do rozwalania...

No i kocha nagranie Lippy i Messy - to dvd z kursem angielskiego dla dzieci. Duzo piosenek i to mój mały lubi bardzo.. Może nawet trochę maniakalnie...
Agusia, a gdzie kupiłaś ten wóz policyjny?

Szukam czegoś podobnego dla mojego smroda, a wszędzie są albo małe resoraki albo takie większe modele, ale strasznie "delikatne". Na allegro policji matchbox też nie znalazłam :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry