Widok

Jakie zabiegi ujędrniacjące i na celulit??

Pomocy! Schudłam prawie 20 kg - i z tego akurat bardzo się ciesze - ale za to skóra zrobiła się jakaś obwisła i pojawił się spory celulit. Z chęcią poszłabym na jakieś zabiegi ujędrniające i antycelulitowe. Dawno jednak nie korzystałam z tego typu usług, a przez lata pojawiło się tyle nowości, że sama nie wiem na co się zdecydować.
Boje się, że jak pójde z tym do jakiegos gabinetu to zaproponuja mi zabieg,na "sprzedaży" którego akurat im zależy lub polecą coś co mają w ofercie. Może któraś z was korzystała ostatnio z podobnych i podzieli się wrażeniami i .. kosztami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy ile planujesz wydać.. Sama miałam podobnie po dłuższym czasie musiałam zastosować serię zabiegów. Te nei pomogły i dopiero następna seria na nowym Exilis pomogła.
W Trójmiescie są tylko dwa gabinety z Exilisem.
W Gdyńskim Centrum kosmetycznym i w Bez Skalpela w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja aktualnie korzystam wraz ze zblizajacym się latem z zabiegów ujedrniajaco-antycellulitowych z algami w Jacques Andre w gdansku głownym polaczylam te zabiegi z masazem banka chinska. Wiadome ze cos co ma dawac efekty trzeba robic regularnie i nie jednorazowo i musi troszke kosztowac. Mało znana firma PHYTOCEANE oni tam korzystaja. Pozytywne jest to ze mozna tam kupic sobie kosmetyki ktore stosujemy w domu do pielegnacji ciala. Efekty rewelacyjne jestem po 7 zabiegu i moi koledzy z pracy nawet zauwazyli efekty. Cena to 190 zl za zabieg ale jak sie wykuje wiecej to duzo taniej. Mily zabieg polaczony z masazem ciala takze jesszcze cos dla ducha. Zapach niezbyt mily ale jak to prawdziwe algi. Polecam jesli chcesz cos zmienic. http://www.jandre.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też miałam serię zabiegów tej marki ale na twarz na naczynka. Już po pierwszym wyglądałam o niebo lepiej. Nie wiedziałam, że mają na cellulit. Chętnie pójdę na taki zabieg, lato tuż, tuż ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki za podpowiedzi:)
Może coś jeszcze?
ja proponuję żelazko antycellulitowe. Oczywiście efektu nie ma od razu tylko po kokoło 6 zabiegach. U mnie w gabinecie są karnety na 6 zabiegów i 7 jest gratis. Do wyboru są zabiegi 20 minutowe albo 30 minutowe. Jeśli chciałaby pani więcej informacji to udzielę odpowiedzi na emailu lub telefonie. Mój email to paula.avon@wp.pl lub tel. 512569623
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja robię bańkę chińską i wg mnie lepszej i bardziej naturalnej metody nie znam :)
Oczywiście jest endermologia i inne takie,ale bańka chińska ma jeszcze właściwości lecznicze. Odblokowuje napięte miejsca,a przy okazji zmniejsza obwód (nie odchudza,tylko ujędrnia i likwiduje cellulit).

Szczerze polecam,a jest tańsza od np endermologii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam masaż bańką chińską we wrzeszczu na grunwaldzkiej w masazach dla zdrowia, dobierają i dodają dodatkowo preparaty do wsmarowywania, miła atmosfera która tam panuje też nie jest bez znaczenia ,ja jestem bardzo zadowolona
a ja polecam kurację domową i 2 razy na miesiac masaz antycellulitowy i starczy- skutecznie, nie na chwilę jak po wielu zabiegach a najtaniej wyjdzie

Inne tematy z forum Moda i uroda

fryzjer Przymorze/Żabianka (85 odpowiedzi)

Dziewczynki znacie moze jakiegos dobrego fryzjera, majacego fach w rekach, z okolic Przymorza lub...

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry