Widok

Jakie zestawy plastyczne/kreatywne?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moja 4 letnia córka uwielbia kolorować i malować. Poszukuje inspiracji do urozmaicenia prac plastycznych. Powiedzcie co sprawdziło się u waszych dzieci a co nie? Ja jestem plastycznym beztalenciem, ale nie chciałabym przekazać tego dziecku;) Jakie artykuły jej podrzucić, żeby miała frajdę z tworzenia ( przychodzą mi do głowy pianki, cekiny, brokat, bibuła- co jeszcze?). Może macie jakieś fajne sklepy gdzie zaopatrzę się w takie rzeczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może tutaj znajdziesz inspiracje https://mojedziecikreatywnie.pl/page/3/
Pozdrawiam

My lubimy takie arkusze samoprzylepne- filc, brokat, pianka, oprócz tego druciki kreatywne, takie oczka ruchome do przyklejania, dziurkacze, które robią serduszka, kwiatki itp., zestawy do robienia biżuterii. Ja kupuję często w empiku- na tym regale ze scrapbookingem są fajne rzeczy. Zamawiam też na allegro.
Moja córeczka lubi też bawić się gotowymi zestawami typu koraliki aquabeeds, baloniki oonies, cutie sticks.
Jeżeli jesteś z Gdańska to w auchan ( na dziale papierniczym i kdiażkach) jest ogromny wybór wszystkiego. Moja uwielbia łączenie kropek, właśnie te wyklejanki które ktoś pisał wyżej.
Auchan tak blisko a ja nie pomyslalam zeby tam zajsc;) Dziekuje za pierwsze wpisy, na pewno skorzystamy z niektórych pomysłów. Córka niestety jest z tych, które szybko się nudzą.
Znalazlam coś takiego- myślicie ze warto?https://m.ceneo.pl/44617880
I czy macie jakies ulubione strony skad bierzecie szablony?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (118 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry