Widok

Jakim autobusem dojechać do urzedu na ul Partyzantów?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Burzynskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od ul mickiewicza
POLecaM NA PRZYSZLOSC STRONE - JAK DOJADE- tam wpisuje sie skad i dokad chce sie jechac i autobusy sa automatycznie wyszukiwane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej z buta . Od Galerii Bałtyckiej Słowackiego ,za PCK wejdź na Partyzantów. Autobusem będziesz musiała przejść od przystanku z jednej i z drugiej strony dosyć duży kawałek drogi i poczekać na dość długą zmianę świateł.Ja chodzę spacerkiem z Zaspy i zajmuje mi to 30min
http://www.ztm.gda.pl/hmvc/index.php/sipinfo/wieceji/23 wybierz sobie schemat linii autobusowych i sprawdź co tam jedzie. Z tego co kojarzę autobus 227. Nie wiem jaki jeszcze, bo nie jeżdżę autobusami :) ale co jedzie w kierunku Niedźwiednika będzie ok.
z buta!!!
Z Wrzeszcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale skąd ? Dziwne pytanie w sumie każdym pytanie tylko skąd będziesz jechała. Więcej informacji podaj :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepiej autobusem ZKM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry