Widok

Jechać po suknie...czy warto???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny.
Mam takie pytanie głównie do przyszłych panien młodych ale także do tych, które ślub już brały. Czy opłaca się jeżdzić za suknią ślubną w inne miejsca niż się mieszka? Czy to jest sens? Bardzo podobają mi się suknie od Violi Piekut, tej projektantki co mają gwiazdy z telewizji. Zawsze marzyłam i myślę sobie, że kiedy taką suknie włożę jak nie na ślub? Ale teraz myślę sobie czy to nie przesada aż do Warszawy? Czy może lepiej wybrać już cokolwiek na miejscu? A może któraś z Was miała taki dylemat? Poradźcie:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja po ślubie i weselu uważam, że to bzdura. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Miałam ślub jak z bajki i huczne wesele. Wszystko dopięte na ostatni guzik.

Dzisiaj bym to zrobiła zupełnie inaczej. Ale jeśli pytasz konkretnie u suknię, to ja bym drugi raz nie jeździła po wszystkich salonach w Trójmieście i okolicy, żeby znaleźć naj naj naj i szyć na miarę rok wcześniej mając milion przymiarek i poprawek tylko wybrała prostą, zwiewną sukienkę, dopasowaną do mojego normalnego rozmiaru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry