Widok

Jestem w trójkącie!!!

Mój mąż niecały mc temu poznał babę na czacie, jesteśmy ze sobą 7 lat mamy 2 dzieci, a on stwierdził że nas zostawia. Widział się z nią 4 razy, piszą sms, ja wszystko widzę i się wykańczam. Nie mam dokąd iśc bo wynajmujemy mieszkanie, walczyłam i walczę o niego ,ale już nie mam siły. Teraz też jest u niej, ona mieszka w innym mieście ma 3 dzieci. Mam taki burdel w głowie że nie mogę się skupić. Wiem że powinnam go kopnąć w d*pę ale go kocham...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
jeśli jest nam zle to--najpierw rozmowy,niech będą nawet burzliwe
próby różnego rodzaju-inicjowanie wyjść...
no różnych rzeczy
potem jak się nie da to -np. rozejść się -wyprowadzić ,żeby sprawdzić swoje uczucia
separacja ...-jakos tak
a nie --podrywanie na czatach przy zonie
sms---owanie i flirtowanie przy zonie---to nie jest normalne
to chamskie,niedojrzałe zachowanie--wręcz bezczelne

masz kogos -to się wyprowadz -do niej ,gdziekolwiek
a nie tu smsik--obiadek zona,pranie zona
łózko wspólne
jakos kolejność rzeczy jest odrotna---i naraza ja na cierpienie--ona jest uczestnikiem tego--jak sama pisze jest w wirtualno-telefonicznym-realnym trójkącie
szczyty bezczelności z jego strony--
o forme zachowania mi chodzi --nie o samo zdarzenie -poszukania sobie innej
wyobrazcie sobie -gdyby was to dotyczyło--nawet przy zdradzie--jakas postawe uczciwa trzeba przyjąć--a nie narazac osobe,kóra się oszukało na dodatkowe cierpienie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Natalina nie chodzi mi o umoralnianie--
ale tak logicznie
faceci kłamia ,mamia ,mysla o sobie --a taka postawa jak twoja
to przyzwolenie na takie podejście do zycia
jeśli każdy z nas będzie starał się być uczciwy,lojalny wobec drugiej osoby i będzie empatyczny--kobieta dla kobiety-będzie unikał takich sytuacji
po prostu nie prowokować spotkania z zonatym/zajętym /facetem!
jesteśmy omylni,słabi-mniej lub bardziej podatni na różne rzeczy
faceci na miło spędzony czas,luz,radosc i erotykę my na czułe słówka ,ciepło----
jeśli będziemy wysiadywać na czatach ,portalach itd.-gdzie pisza osoby szukające przyjemności a nie stałej relacji,jako samotne---to pokusa będzie duza dla każdego
dla mnie tez byłaby--dlatego tego unikam-jak ognia!---zonaty-won! i tyle---ja widze i czuje jak ta druga kobieta cierpi..!
wiem ,jak się czuje osoba poniewierana ,zdradzana ,samotna-nie chce komus tego robic
nie chce zyc w czyms co nie ma racji bytu albo tylko na chwile...
no i kłamia -dla swojej korzyści -ubarwiają ,przesadzaja
swoich win nie widza!-
nawet psychologicznie to jest uwarunkowane ,że mezczyzni sa bardzie aspołeczni-egocentryczni

na rozwalonym związku szcz z dziecmi--nigdy nie zbuduje się czegos dobrego--to się i tak rozpadnie
to nie jest tak,że my mamy teraz wieksza akceptacje na rozwody i poszukiwanie szczęścia do woli-nie przesadzajmy z tym-
to powinno isc razem z odpowiedzialności--przynajmniej rozejściem się w sposób jak najbardziej kulturalny--by umnijszyc krzywdę,ból....
i na ten cały szajs --kiedy tak zmieniamy partnerów jak rękawiczki--tato jeszcze się nie wyprowadizł a jest już wujek,rozwodu nie ma i ciocia --patrza nasze dzieci!
i one kiedyś ten burdelik nam wypomną-umniejszy to ich szacunek wobec nas
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
~isztar nie bardzo rozumiem , dlaczego odnosisz się akurat do mojego wątku i mnie chcesz "umoralniać" ? wybacz, ale nie przeczytałaś chyba mojej wypowiedzi ze zrozumieniem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
pip..mi się -do matylda miało być
a już mi się nie chce gadac --każdy musi sam na swoim tyłeczku doznac różnorodnych rzeczy
wtedy dopiero potrafi w czyjes buty wejsc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Natalinka

Jeśli kobieta ma romans z żonatym mężczyzną to jest tylko jej wina???? A co z tym facetem? Przecież wiemy jaka jest ich większość! To oni najczęściej uwodzą, mamią i obiecują góry!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Daj sobie spokój. Nie jest wart Ciebie!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez winie w większej mierze facetów
ale tez my -kobiety -z racji trudu rodzenia ,wychowywania i różnych innych dodatkowych problemów życiowych ,z którymi musimy się borykać -A FACECI NIE
powinnysmy mieć dla siebie wzajemnie więcej empatii
a z mojego doświadczenia,i obserwacji tez-niestety tak nie jest
my ywalizujemy o względy-wyadej się nam,ze jak wybierza nas -to jesteśmy lepsze od tej drugiej
albo za cene krzywdy innej i dzieci bawimy się c,cieszymy tymi chwilami ułudy-zaslepione jesteśmy i... wredne tez
kto jest gorszy ja myślicie na salach wśród pielęgniarzy--kobiety czy faceci?
ta drapieznosc w nas może pryzdawały się w epoce kamienia-kiedy o pierwszeństwo w chapnieciu miesa dla siebie i swoich dzieci przed ta druga w haremie--albo w stadzie-było ważne
a czy teraz tez?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uważam,że każdy z Was może te swoje dobre rady wsadzić sobie gdzieś,ponieważ Monika,jak przypuszczam napisała tu tylko po to by się wygadać,rady tak naprawdę na nic się nie zdadzą,bo i tak zrobi to,co chce,prawdopodobnie gdy facetowi znudzi się tamta babka i przyjdzie z podkulonym ogonem to przyjmie go z otwartymi ramionami.ja mam tylko jedną radę-postąp tak,byś czuła się w porządku z samą sobą i mogła sobie samej spojrzeć w oczy ,powiedzieć sobie,że mądrze postąpiłaś,nieważne,czy do niego wrocisz,czy nie.Najważniejsze ,żebyś czuła,że to co zrobiłas jest sluszne.Na nic nie ma jednej recepty,niestety.Życzę Ci szczęścia i powodzenia !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry