Widok

Jesz mniej i wciąż przybierasz na wadze

Wpadłem w pewną zagadkę - jem mniej niż zwykle (wczoraj zjadłem 1500 kalorii), dużo ćwiczyłem (szedłem 5 mil i robiłem cardio wieczorem) i odkryłem, że nie tylko nie schudłem , trochę dziś rano zyskałem. Na dłuższą metę chcę stracić tylko 10 funtów i planuję stracić to w ciągu kilku miesięcy. Ale to frustrujące, kiedy wprowadzam zmiany i nic się nie dzieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze bardziej frustrujące, że w Polsce jednostką miary odległości jest kilometr, a wagi - kilogram...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wpadłem w pewną zagadkę - jem mniej niż zwykle (wczoraj zjadłem 1500 kalorii), dużo ćwiczyłem (szedłem 5 mil i robiłem cardio wieczorem https://9apps.ooo/) i odkryłem, że nie tylko nie schudłem , trochę dziś rano zyskałem. Na dłuższą metę chcę stracić tylko 10 funtów i planuję stracić to w ciągu kilku miesięcy. Ale to frustrujące, kiedy wprowadzam zmiany i nic się nie dzieje.

I got this,..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To tylko reklama, nic poza tym...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...

Dobry szampon na łupież (47 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

do góry