Widok

Jeziora na Halnej

Czy ktoś się orientuje dlaczego już nawet zwykła równarka nie przejedzie chociaż raz na jakiś czas i nie wyrówna tej ulicy? W jednym miejscu gdzie Sad-Oil wybudowal mozna zatopić auto a już o przejściu pieszo nawet nie wspomne.. chyba ze w pław przepłynąć... dziwię się też ludziom którzy mają to jezioro przed swoim domem ze nie reaguja w jaki kolwiek sposób i ze im to najwidoczniej nie przeszkadza... jakby nie było świadczy to tez o deweloperze ze jak juz ma domy sprzedane nie interesuje go to czy idzie w ogóle do nich dojechać...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak- najlepiej zasypać. A potem lament ze woda wdziera się do salonu , że ogromne kałuże na Rolniczej etc. Myślę że drenaż to owiele lepsze rozwiazanie- szczególnie, że te pola były drenowane jeszcze za "Niemca" ale po budowach prywatnych i developerów system drenaży nie działa bo albo poprzerywane albo pozasypywane.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie nie do końca sprzedal jak piszą powyzej...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego deweloper ma to robic. On juz sprzedal to co zrobil, niech sie martwi nowy wlasciciel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale istnieje z pewnoscia możliwość jakiegos zasypania takich miejsc bądź w skrajnych przypadkach wykonania drenarzu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego? To ja odpowiem. To sa naturalne cieki wodne. Tam woda na polach stała zawsze. Natury nie oszukasz.
Takich miejsc w Baninie jest więcej niestety.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z powyższym! Na Halnej kilka domów jest jeszcze do sprzedania. Ale droga która do nich prowadzi tylko odstrasza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry