Widok

Johnny

to blackmail... duchowy kryminal, empirycznie rozgrzeszona zorganizowana przestepczosc, bezkarnosc metodycznego sadomasochizmu, arabska bezgraniczna renitencja wbrew wszelkiej logice.
wszedzie znajda samca bez wzgledu na stopien brzydoty, czy upadku, stad ta pewnosc siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek

za te same cechy bardzo lubię Michelle Pfeiffer i Sherylin Fenn
:)

niezwykle...

...drażliwy jestem na kacu. czuję się jak przepuszczony przez wyżymaczkę dodawaną gratis do pralek frania i światowid. artykuły prasowe i głos radiowego spikera doprowadzają mnie do szału. zwłaszcza jak słyszę, że o tym, kto będzie również moim prezydentem najprawdopodobniej zadecyduje elektorat leppera. Przesłanka #1: demokracja to system oparty na rządach większości. przesłanka #2: większość ludzi jest głupia. ergo: demokracja to rządy głupich. co było do okazania.
temat mnie męczy już. może o kobietach teraz. kazimiera szczuka (może powinienem napisać kazimierz szczuk) zmieszała z błotem nową powieść ziemkiewicza. to znaczy, że dobra owa powieść być musi. nie lubię szczuki. nie lubię krystyny jandy. za nietaralność, pompatyczność i brak kobiecości. uwielbiam meg ryan, mirandę otto i jodie foster. za delikatną kobiecość, naturalność i uśmiech.
kolejny wniosek: pisanie nie pomaga na kaca. skończył mi się musujący magnez. znikąd ratunku. przynajmniej wam miłego dnia życzę

...i po co mi się było odzywać...

piwo wciąż to samo, etykietki się jedynie zmieniają... a gazu nigdy nie bylo ;p

stworek

-od jakichs parudziesieciu dni , widze, zes jest jasnowidzem (?!) , prawda? tylko, ze nie patrzysz w te widzenia , co trzeba :-) (jeslis w ogole jest jasnowidzem hihihihi )wiec wloz spodnie i wyjdz do ogrodka , by przewietrzyc swoje lagodne stworkowe portki :-))) z zuchowym pozdrowieniem zycze ci trzezwych mysli i miodzikowej partnerki(-era).
papatki jasnowidzu :-)

hm...

Jak już pisałam kiedyś, ja biedna to zarośnięty facet.
Mało jest rzeczy równie żałosnych.

TotenKopf 'enku

-alez z ciebie wulgarny nie septyczny hmmm sorry : nieAPETYCZNY typek:-( oj biedulka mala :-( nikt ciebie nie chce?bidula :-( ale nie martw sie ; znajdziesz swoja polowke.W norce.
papatki

Jabiedna...

Biedna gówniaro, po pierwsze to nie mój faworyt. Po drugie nie piłem do Ciebie więc rzuć się w gówno raz a porządnie. Po trzecie leczyć możesz się Ty ze swojej szczeniackiej natury, dziecko. Nara.

"Wokół nędza i frustracja- oto polska demokracja! Oi ! "

TotenKopf

oijjj alez ten twoj faworyt mial przewage................ojej .........................biada wszystkim kaczorkom swiata...............................BIEDNYS i ty.Moze czas poleczyc sie z(...)? Jak myslisz?

papatki czubatki wariatki.

http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek/pzpr.html

jak to ma byc prawica to ja zakladam PZPR!:
http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek/pzpr.html

fate

prawda ?
co sie ze mna porobilo ;)

Blurp

przerazil mnie wlasnie Twoj rozsadek ;)

Wybory 2005

W Warszawie tak juz mają dosyć Kaczora, że go na prezydenta wyupychają, ale nieskutecznie bo nawet w stolicy wygrał Donald ;) He, he, he. No i dobrze, bo Kaczor poważania dla pieniędzy nie ma. A swoją drogą to każdy co na wyborach nie był powinien dostać kopa w dupala.

fate

telefonem ... :)

bez podstektów proszę

spośród kaczorów najbardziej lubie donalda ;)))

...

ja, na ten przykład, piszę o nieistotnych sprawach
i o chwilach ulotnych.
...aaa! i o morzu...
morzu alkoholu w papierosowym dymie.
piszę też o Kocie, który notorycznie przesłania mi monitor
i łazi po klawiaturze.

.....

O czym wy ludzi piszecie ???????

Jak sie cos pieprzy to wszystko na raz:(

Mam wszystkiego dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Booooooooooooooooom.Niby miasto duze a jak trzeba to nic nie ma:(((((((((

ohhh

Poki co, poki............... -jestesmy TUTAJ RAZEM.
wiec wspierajmy sie.

ohjj

alez tamto bylo Toten beeeeeeeee :-( Byloby tak, jakby wygrali tamci z sld tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posluchajcie o czyms innym .........................................................

Coś na dobranoc....

miłego słuchania.....i dobranoc....

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry