Widok
Just - wiktoria
witaj just! fajnie że napisałaś.to dobrze że są takie opinie a zastanawiałaś się co zrobić z tym podestem dla orkiestry?Może masz jeszcze jakieś wiadomości chętnie posłucham może coś mi sie przyda.dzwoniołaś do tego woźnego?
Ja właśnie zamówiłam tiul do dekoracji wypożyczam go za rozsądna cenę ile chce,byłam tez w nowym centrum ślubnym w orłowie i tam maja takie serca pojedyncze nieduże ale da sie je zawiesić gdzieś za nami cena około 70-80złJa nawe nie pamiętam czy tam na ścianach coś jest do czego można to przyczepić.Pozdrawiam
Ja właśnie zamówiłam tiul do dekoracji wypożyczam go za rozsądna cenę ile chce,byłam tez w nowym centrum ślubnym w orłowie i tam maja takie serca pojedyncze nieduże ale da sie je zawiesić gdzieś za nami cena około 70-80złJa nawe nie pamiętam czy tam na ścianach coś jest do czego można to przyczepić.Pozdrawiam
Wiktoria,
ja też byłam w tym skelpiku w Orłowie, ale stwierdziłam, że tam jednak drożyzna !!! Do września jeszcze trochę czasu, nie lepiej poszukać czegoś na allegro? Stroiki do samochodów jakie w tym sklepie widziałam za 70parę na allegro kosztują niecałe 40,-!!! Mam też kilka linków do sklepów z dekoracjami (prześlę na prv) porównaj sobie ceny...
ja też byłam w tym skelpiku w Orłowie, ale stwierdziłam, że tam jednak drożyzna !!! Do września jeszcze trochę czasu, nie lepiej poszukać czegoś na allegro? Stroiki do samochodów jakie w tym sklepie widziałam za 70parę na allegro kosztują niecałe 40,-!!! Mam też kilka linków do sklepów z dekoracjami (prześlę na prv) porównaj sobie ceny...
ok szapiko czekam ja też stwierdzam że maja drogo ale objecałam just że napisze gdzie można kupić,mi najbardziej podoba sie oferta wysyłkowa www.krystian.pl, chociaż chce odwiedzic hurtownie szczepan mam nadzieje w rozsądnej cenie dostac dzwonki bibułowe oprócz tiulu to będzie główna dekoracja mojej sali
Wiktoria nie myslałam jeszcze o podescie, ale słyszalam, że inne pary zakrywały go bibulami, materiałem. Można też postawić kwiaty. A Ty wiesz już co powiesisz za wami? Ja niektóre rzeczy kupiłam na www.dekoracjeweselne.pl. Na Abrahama w Gdyni jest sklep, w którym można kupić wszystkie artykuły z tej strony (oczywiście drożej)
byłam na abrahama i nie kupuje u nich tylko właśnie z firmy wysyłkowej,ja chyba powiesze taka planszę weselną i kupie z internetu takie serce jak w tym sklepie sa na allegro albo zamówię u kobiety takie serce z balonów niewiem jeszcze.Ale widze że Ty szybka jesteś ja nawet niemam wybranych kolorów myśle bordo ze złotym albo kremem.Jaka kolorystyke ty wybrałaś? Pozdrowionka
może dało by się zamocować na żyłce i przyczepić do karnisza albo nad karniszem a Ty widziałaś rozkład siedzeń na tej sali bo ja nawet niewiem w jaki sposób są porozstawiane stoły.tam sa jakieś firany,zasłony?chyba muszę tam sie wybrać bo nie pamiętam jak wygląda ta sala.Masz swoja kuchrkę czy ta polecona ze szkoły?Niewiesz czy maja wazony?
Ja myśle że ustawimy stoły w podkowe, chociaż nie wiem czy nie będzie trzeba ustawić jeszcze jakiś na środku(osobiście nie chciałabym) bo nie wiem jeszcze ile dokładnie będzie gości. Słyszałam, że stoły ustawia wożny. Nie wiem czy są wazony, wydaje mi sie że nie ma firan ani zasłon, ale nie jestem pewna, jak będe jechała do babci to zwróce uwage. Kucharke mam z Dobrzwwina. Pozdrowienia
Just wczoraj rozmawiałam z woźnym ze szkoły całkiem przystepny facet on za 2 dni bierze 200 i mówi że mozna wynająć sprzątaczke ale niewie za ile.Oglądałam salę jest biała niema firan ale sa żaluzje my siedzimy na wysokości któtkiego kawałka ściany więc da sie np. powiesic serce na zyłce za mocowania przy suficie żaluzji,podest szczerze mówiąc nie wygląda źle facet mówił że nie radzi obkładać go czymkolwiek oprócz wazonów z kwiatami bo nie zdaje to rezultatu.Kula dyskotekowa na sali do tanczenia chodzi daje fajne efekty na suficie a wszelkie dekoracje sa mocowane do lamp podwieszonych pod sufitem i wtedy od jednej do drugiej mozna pociagnać sznurek do mocowania dekoracji.Stoły on pomaga ustawiać wszystkie potrzebne rzeczy wydaje np. drabine.Jak sie znim dogadacie to pozwala nawet w czwartek wieczorem robic dekoracje.samochody parkuja na tylnim parkingu i tam na ten plac jest otwarte cały czas wyjście na przewietrzenie sie czy papierosa.Zmartił mnie tylko brakiem wazonów na stoły i teraz jestem w trakcie poszukiwania wypozyczalni może masz jakiś pomysł? Jak tam Twoje przygotowania? Robicie zdjęcia na molo w Orłowie?ponoć fajnie wychodza w zachodzie słońca a daleko niemamy. POzdarawiam Ania
Aniu dziekuje za wszystkie informacje. My na pewno pojdziemy na molo porobic pare fotek, a ty masz calkiem fajny pomysł z tymi zdieciami o zachodzie slonca. My raczej przyjedziemy stroić sale w czwartek, aby bylo wiecej czasu:-) Ja nie widzialam na sali rzadnej kuli, ale może nie zwrocilam uwagi. Jeszcze do konca nie wiemy co powiesimy nad nami. Chcielismy serce z balonów, ale myslimy aby sami je zrobic. Jeszcze musze zadzwonic do tej pani do ktorej podalas mi numer i zapytac sie dokladnie ile u niej kosztuje zrobienie jakiejs dekoracji. Już coraz blizej naszych slubow, ja juz sie troszke denerwuje. Pozdrowienia Justyna
Jeżeli chodzi o tą kulę to jest to taka dyskotekowa srebrna która sie obraca a ja wymyśliłam że za nami powiesze serce poprostu ładnie uformuje drut i do niego przywiąże dookoła bluszcz albo coś innego zielonego i co kawałek świerze kwiaty np.margaretki kwestia tylko znalezienia drutu i zrobisz serce takiej wielkości jakiej chcesz.Ja już też powoli się denerwuje chociaż oprócz bielizny mam juz cały ubiór i tak samo mój luby ale jeszce nie mamy napoji i dogadanego kamerzysty i Dj i spowiedzi .Pozdrawiam Ania
Ja sukienki niemam w domu bo ona była szyta w salonie ale ja ja wypożyczam jeżeli sie zdecyduje ja kupić to w każdej chwili moge to zrobic bo ona czeka na mnie,dopiero po moim ślubie jeżeli jej nie kupie zaczną ją wypożyczać lub sprzedadzą moze komuś spodoba sie mój pomysł bo była tworzona od początku do końca jak chciałam,szcerze powiem że będzie mi szkoda ja oddawać ale wiem że póxniej będzie mi ją ciężko sprzedać więc tak chyba lepiej.Jeszce trochę i dopiero zacznie się gonitwa my mamy kucharkę nie z tej szkoły i mój tata ma jej wszystkie produkty kupowac bo wierzy że zrobi to lepiej niż ona więc gonitwa przed nami i jeszce spowiedź i organista jakoś niemoge tam trafic. Pozdrawiam Ania
Ja moja wymyslona sukienke szyje u krawcowej. Po wczorajszej przymiarce odbiór prawdopodobnie na poczatku sierpnia. Zastanawiam sie gdzie ja ją przechowam, ale mysle, ze nie bedzie zle. Naszej kucharce też bedziemy musieli przywozic wszystkie produkty, wiec przed nami tez troche bieganiny.Pozdrawiam