Widok

Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Justin Bieber: Never Say Never.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie no po prostu go kocham ! 
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

; ]

Kocham Go . !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

kocham go kocham,kocham..................
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

o matko jak można go kochać,kochać,kochać?on spiewa jak baba i tak samo wygląda!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
zgadzam się!!! Mały 12- latek śpiewający jak baba i jeszcze gorzej wygląda.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Justin Bieber

kocham tego przystojniaka i będę go kochać jak nikt inny przez całe swoje życie :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

KasiiA .

mi się osobiście ten film podobał , ale trzeba się na nim skupić, a tak pozatym uwazam że troche zadługi..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

nie nawidze go ale pójde na film ponaśmiewać się z niego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Fajny film. Można dużo sie do wiedzieć. Kilka momentów mnie wzruszyło. Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mmoim zdanie film był świetny a ci co uważają go za geja po prostu się nie znaja.Jestem ciekawa czy któraś was go kiedykolwiek poznałago osobiscie.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-03-28 12:43:10)

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie tak strasznie, da się żyć po obejrzeniu :)

W sumie większej różnicy pomiędzy tym czy np This is it (oprócz formatu Gwiazd i, że się tak wyrażę, obecnego statusu :) nie widzę. Zdolny chłopiec, od YouTube do Madison Square Garden w kilka lat, czyli jak można wypromować cokolwiek przy pomocy nowoczesnych mediów i wsparciu kilku znanych artystów. Ogląda się bez większego bólu i zdecydowanie bez refleksji (chyba, że takiej jaka towarzyszy oglądaniu produktów na półce w markecie). Dla fanek pozycja obowiązkowa. Chociaż, jak to powiedziała moja córka rozglądając się po prawie pustej sali kinowej - "Tego Justina chyba nikt nie lubi".
Aha, film jest niby 3D ale określanie go tym mianem to gruba przesada - te kilka efektów, zresztą opartych głównie na wyciąganiu ręki w stronę widzów - bardzo słabo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kolejna amerykańska laleczka

wykonana z plastiku zaprawionego marketingowym lukrem (część zapewne idzie na podtrzymanie stabilności prześlicznej grzyweczki biebera). Dopóki miliony cymbałów kupują taki shit, dopóty produkcja trwać będzie w najlepsze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zwyczajnie..

nie zajmuj swojego czasu "takim shitem". Jakie to proste :)
Nie zajmuję. Po prostu mam ochotę wyrazić swoją opinię.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
I zapewne widziałeś film, który komentujesz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Smotne

Gdy coś takiego widzę to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Bieber to pajac i jeszcze robią o niej film.Najgorsze jest to że coś takiego ryje głowy małolatą które się kochają w tej dziewczynce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skąd pomysł że ta historia nie jest prawdziwa???

Nie jestem wielką fanką Biebera, ale po tym filmie spojrzałam na niego zupełnie inaczej. To chłopak który naprawdę ma talent i jest naprawdę zdolny. Ga na gitarze, pianinie, perkusji. I jest naprawdę świetny. Nie urodził się w bogatej rodzinie, nie załatwiał spraw "kontaktami". On naprawdę ma talent. I dba o fanów. Nawet jeśli nie jest się jego fanem, to za co można go tak nienawidzić i jak niektórzy "życzyć mu śmierci"??? Film jest świetnie zrobiony, zabawny i naprawdę dobrze się ogląda. Z pewnością będę do niego wracać. Ten film pokazuje że marzenia się spełniają i --nigdy nie wolno mówić nigdy--.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

O.o

Bieber śmierdzi przez gazetę, a co dopiero w 3D !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Smutne...

Dziewczyny jak możecie go kochać? Zresztą związki homoseksualne w polsce są chyba niedozwolone. Film beznadziejny moim zdaniem. Pierwszy raz widze tak niską ocenę filmu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

: (((((((((((((((((((((((((

Jak wy możecie go kochać ??? Ja go wręcz NIENAWIDZĘ. Filmu nie widziałam, ale nawet nie chcę na niego iść, żeby się psychicznie nie maltretować. Dobrze wam radzę : OLEWAJCIE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUU! :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

X D D

Mam pytanie . Co wy wogle do niego macie ? Normalny człowiek jak ja czy wy . . Ja go nie kocham ani nie jestem jego fanką ale chłopak ma niektore fajne piosenki . Wezcie go zostawcie w spokoju .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przemyslcie to . !!

Anty fani nie wiem po co tu wchodzicie . Nie lubicie go OK ja to rozumiem ale ja go lubię i powinniscie szanować moje zdanie . To nie wasza sprawa . Dajecie słabe opinie dla tego filmu a tak naprawdę go nigdy nie widzieliście . Przemyślcie swoje zachowanie bo jak na razie zachowujecie się jak DZIECI . A co do filmy to był PRZEPIEKNY . Bardzo mi się podobał . Był GENIALNY . !!!

:(((

Nienawidzę jego, więc na film nie pójdę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy on ..

Czy ten film jest czytany ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zastanówcie się....

Popieram martyne ...antyfani mnie nie przeszkadza ze go nie lubicie szanuje wasze zdanie ale skoro go nie lubicie to po co wchodzicie tu po to zeby dodac opinie 1 skoro nawet pewno niewidzieliście tego filmu..jak go nie lubicie to po prostu zachowajcie to dla siebie nie muszą od razu wszyscy wiedziec ze go nie lubicie a jak byście zobaczyli ten film to pewno byscie zmienili zdanie na jego temat...nie wiecie nawet ile on przeszedł,nie znacie go nawet więc po co od razu tak go oceniacie? po prostu zazdrościcie mu kariery bo wam nigdy by sie to nie udało....a co do filmu to był przepiękny!!! polecam ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

3000 metrów nad ziemią (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 3000 metrów nad ziemią . Przeczytaj o filmie.

Dalej jazda (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda . Przeczytaj o filmie.

Drużyna A(A) (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Drużyna A(A) . Przeczytaj o filmie.

do góry