Widok

K.NN.

moze i lepiej ze juz nie bedziemy na ten temat pisac - nie chodzilo o twoja wypowiedz tylko o komentarz J.KNOW, wypowiedzi Nieobecnego i innych postaci - czasami po prostu jest mi smutno gdy niektorzy ludzie (nie bierzcie tego personalnie wy wczesniej wymienieni, prosze was bardzo) wietrza w kazdym wypowiadanym prze innych slowach male kropelki jadu...
Pisalam bez polskich liter (choc jest to truudne dla mnie niezwykle:)) tak by nie bylo iz ide w zaparte :))
w tym miejscu sie usmiecham, lecz tego nie widac :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

strona bierna nie powinna
w ten sposób używać
języka...

już zmykam... ;)

...i jeszzce raz powtorze ,jakbys zagluchl anonimie :))),taki oto grzeczny jestem :))) :

S

P

I

E

(...)

L

A

J

!!!

:))))))))))

anonimie....powiem-napisze ci....:)))))

S P I E R D A L A J :))))))))

...

będziesz jak lojalna i wierna
(imiesłowu)
strona bierna...

K.NN.

widać, że sercem ;) myślisz, nie głową,
za Nieobecnym być nie możesz,
bo Nieobecny jest za Tobą...

...swoi sa za swoimi....Zawsze lojalni...swoj swojemu nie miodzi....lecz NIGDY nie da

krzywdy zrobic, bo nie bylby swoim na ladzie i na wodzie...i w powietrzu i pod ziemia...Swoj swojego w zlych dniach broni...a w dobrych pomaga cieszac sie razem...lecz NIGDY nie da sie odrzucic...nawet w czarach innych...tych nie swoich....
To tylko Przyjazn...taka prosta Przyjazn....Prosta i nadzwyczajna zarazem....Tylko to....
napisalem to tak prosto, jak dla dziecka....

K.NN.

Nie denerwuj sie Kiwdulku bo złosc piękności szkodzi, zyczę szalonego wieczorku, uściski, pa, pa.

...ale NAWET NIE MA ZADNEGO"ALE"...ZE ZAWSZE BEDE ZA NIEOBECNYM...ZAWSZE....a nie za Kiszczakiem....tak juz jest z

niektorzy to zrozumia...a niektorzy beda atakowali.......a to drugie mam gleboko w d :))))))))))))

"swoi"

nieobca nieobecnemu
polityka Te-Ka-Emu...

Adas i cos tam jeszcze....Pulkownika nie trzeba bronic...On sam by dal wam w pupe...bo to nie w jego ramach

szne to :))))))))
Znam go juz troche czasu....i osobiscie rowniez...wiec chyba wiem co pisze....
...Biedni, ....biedni....

Nieobecny

Oo..od...odczep się od Pułkownika !!!

...a moze tak troche wulgarosci?(tak,jak to piszecie o mnie...)...no wiec zaczynam... : hle hle to smiec kloaczny...ktory nawet

gdy pisze...myslec SERCEM...a nie tylko pochrzaniona logika zimnego spostrzegania ...
...i jeszcze jedno...to nie ja pierwszy go tak bezdusznie atakowalem...zreszta nie bede sie tlumaczyc, wszystko jest w archiwum....
Tylko niektorzy zauwazaja(tak, jak J KNOW na przyklad), ze specjalnie ktos tu prowokuje i napedza ataki na poszczegolne osoby...a takim wlasnie smieciem jest tez smiec...sorry : hle hle , tak sie to pisze...!...

nieobecny

okrucieństwo twe wprost nie zna granic...
hłe, hłe szedł na nobla, Ty masz go za nic ;)

NIEOBECNY :)))))))))))))))

Dobrze, ze jestes....czekam na Ciebie...wiesz jak mocno....

Płk Kiszczak

Fakt tutaj nie popisałem się, ale i nie sądze, aby była to aż tak wzniosła pisanina tych chłe chłe, chrum chrum itp. Zastanów się nim odpowiesz, bo tak naprawdę to ja tylko bronie "Swoich", a Ty wtrąciłeś się w trakcie! Zaczęło się od "Małpeczki". Cofnij się i przeczytaj.

Lennonka

Wiem, że Kiszczak pełni tutaj hmm niby znaczącą rolę. Wszyscy go znają i słuchają. Boją się sprzeciwić, a wszystkich tych, których on krytykuje też krytykują, bo tak musi być. Jednak nie straszne mi nawet takie sławy.

( co do doladowania....przeciez to kpina...:(...ile lat mam czekac na doladowanie?...chyba,ze jestem jak...jak

dny(czytac-cudownie ZARADNY)... hmmm Sorry aldi....Ale i tutaj ludzie mysla...czasem i licza :)

Nefernefernefer....smutno mi czasem...ze tak rzadko zwracasz sie bezposredno do mnie na tych lamach....Nie obawiaj sie,ze

utrzymujemy od lat bliskie i cieple kontakty...ja sie tego nie wstydze, bo dlaczego mialoby byc inaczej?Prawda?
To moja kolejna radosc...ze Ty...Ty jestes blisko mnie mimo tego co pisza...i mimo tego co mowia....i pomimo uplywajacego czasu :*)

Darmowe doładowania POP, TAK TAK, SIMPLUS...

Darmowe doładowania POP, TAK TAK, SIMPLUS, kasety VHS, płyty CD, DVD, loga i dzwonki do telefonów oraz wiele innych nagród...

...to wszystko możesz zdobyć nie wydając ani jednej złotówki ze swego portfela.
Wystarczy, ze wejdziesz na stronę www.mobileclub.pl i zarejestrujesz się!!! UWAGA!
Jeżeli podczas wypełniania formularza w polu "Login osoby polecającej" wpiszesz mój login tj. adi196, otrzymasz na starcie 100 punktów za darmo! Na czym to polega?

Rejestrując się do Mobile Club będziesz dostawał na swój telefon komórkowy SMSy dotyczące kategorii, które zaznaczyłeś przy rejestracji Za każdego przesłanego sms na twoją komórkę, dostajesz 10 punktów. 1000 punktów, (czyli 100 sms) to karta POP50, Simplus50,
TakTak49 za darmo!!! Pamiętaj, że wpisując w polu formularza "login osoby polecającej" mój login: adi196 dostajesz 100 punktów za friko!!!

...Bagginsie...przeczytalem Cie....(zauwaz jedynie,ze...ze do tych ktorych...szanuje-pisze w formie "lisownej",czyli

nich-z duzej litery... i...i nie jest wazne jak pisza oryginalnie swoj nick...
...a co do milosci...czy tez miłości....to juz inny problem...
...uzywamy w olbrzymim stopniu narzedzi Billa G, wiec pretensje o regionalnosc do niego....Trudno skonfigurowac komputer"poprawnie" nie bedac na opak z prawem...i ze swoim nowym krajem...
Niestety...ale juz mysla o tym Ci, co sa za to odpowiedzialni...moze to sie zmieni niedlugo...
Serdeczne pozdrowienia

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry