Widok

K.NN.

moze i lepiej ze juz nie bedziemy na ten temat pisac - nie chodzilo o twoja wypowiedz tylko o komentarz J.KNOW, wypowiedzi Nieobecnego i innych postaci - czasami po prostu jest mi smutno gdy niektorzy ludzie (nie bierzcie tego personalnie wy wczesniej wymienieni, prosze was bardzo) wietrza w kazdym wypowiadanym prze innych slowach male kropelki jadu...
Pisalam bez polskich liter (choc jest to truudne dla mnie niezwykle:)) tak by nie bylo iz ide w zaparte :))
w tym miejscu sie usmiecham, lecz tego nie widac :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adas i cos tam jeszcze....Pulkownika nie trzeba bronic...On sam by dal wam w pupe...bo to nie w jego ramach

szne to :))))))))
Znam go juz troche czasu....i osobiscie rowniez...wiec chyba wiem co pisze....
...Biedni, ....biedni....

"swoi"

nieobca nieobecnemu
polityka Te-Ka-Emu...

...ale NAWET NIE MA ZADNEGO"ALE"...ZE ZAWSZE BEDE ZA NIEOBECNYM...ZAWSZE....a nie za Kiszczakiem....tak juz jest z

niektorzy to zrozumia...a niektorzy beda atakowali.......a to drugie mam gleboko w d :))))))))))))

K.NN.

Nie denerwuj sie Kiwdulku bo złosc piękności szkodzi, zyczę szalonego wieczorku, uściski, pa, pa.

...swoi sa za swoimi....Zawsze lojalni...swoj swojemu nie miodzi....lecz NIGDY nie da

krzywdy zrobic, bo nie bylby swoim na ladzie i na wodzie...i w powietrzu i pod ziemia...Swoj swojego w zlych dniach broni...a w dobrych pomaga cieszac sie razem...lecz NIGDY nie da sie odrzucic...nawet w czarach innych...tych nie swoich....
To tylko Przyjazn...taka prosta Przyjazn....Prosta i nadzwyczajna zarazem....Tylko to....
napisalem to tak prosto, jak dla dziecka....

K.NN.

widać, że sercem ;) myślisz, nie głową,
za Nieobecnym być nie możesz,
bo Nieobecny jest za Tobą...

...

będziesz jak lojalna i wierna
(imiesłowu)
strona bierna...

anonimie....powiem-napisze ci....:)))))

S P I E R D A L A J :))))))))

...i jeszzce raz powtorze ,jakbys zagluchl anonimie :))),taki oto grzeczny jestem :))) :

S

P

I

E

(...)

L

A

J

!!!

:))))))))))

...

strona bierna nie powinna
w ten sposób używać
języka...

już zmykam... ;)

D Z I E N B E S T I

Wszyscy jestesmy wilkami. Bestie nosimy w sobie. Czyz nie bardziej godny zaufania jest ten kto zly jest na zewnatrz niż ten kto dobry jest na zewnatrz? Czy kiedy nadejdzie czas wielkiej proby – kiedy bestia wyjdzie z waszych wnetrz wasi bliscy będą zaskoczeni? Kiedy przegryziecie im karki by zyc zadziwienia lzy pokaza się w ich oczac? Najgrozniejsi sa ci którzy sami wierza w swoja dobroc. Odrazajacy, ochydny mordera może zamordowac kilka osob, ale miliony zabijaja ci, którzy maja się za sama dobroc. Robespierowie humanitaryzmu.
Jam jest bestia. Zabijam i szeze chaos bez skrepowania, bez falszywej obludy mordercy z zasadami. Kiedy nadejdzie czas mojej proby wszyscy bliscy nie bedea zaskoczeni albowiem jam jest

...przepraszam..nie jestem bez serca...dlatego tez tak,a nie inaczej reaguje...Wiem,ze moze byc to odbierane zle...Przyjaciele

i ONI patrza troszke inaczej na to, co wypisuje tutaj, czasem nazbyt spontanicznie...zapewniam Ciebie(-och....napisalem z duzej litery...hmmm )...ze i ONI strofuja mnie....lecz nadal sa moimi Przyjaciolmi(takimi...jakich szuka sie ze swieca....z przyslowiowa swieca....)
Kocham ICH za to....K O C H A M i sie tego nie wstydze....Boze...bo czego mam sie wstydzic????
...to moje skarby w tym ...czasem marnym zyciu....

...i pojawila sie A P O C A L C Y P S E ....znowu bedzie z nami...tak...tak,jak jest nawet wowczas gdy nie zamierzamy JEJ

....A P O C A L C Y P S E dobrze...ze znowu Cie dojrzalem...teraz wzrokiem...widze Ciebie i bez tego zmyslu....
Widze to, o czym INNI zapominaja.....
.................Nie badz zbyt okrutna...okrucienstwo pozostaw dla....

Och...... A P O C A L C Y P S E .......

...

i wszyscy bedziemy równi...

joj

a to się bestyjki rozgadały, kiedy mnie nie było :)

D Z I E N B E S T I

Kiedy zabijam jestem dla niego dobry, usmiecham sie zanim go zabije. Kiedy go zabijam to czynie to szybko. Nie pastwie sie nad nim.

Kiedy beda mnie zabijac nie bede skowyczal ni plakal. Tego mi nie wybacza. Kiedy beda mnie zabijac bede sie usmiechal. To bedzie moje uniesmiertelnienie.wszyscy kiedys musza zdechnac.

K.NN zabijaj i zdychaj z godnoscia. Usmiechajac sie do wroga. Tym sie uniesmiertelnisz.
Jam Jest

S T W O R K U

I po co ci to wszystko? I tak jestes juz trupem tylko o tym nie myslisz. Kazda minuta przybliza cie do nieuchronnosci. Czy nie lepiej samemu zakonczyc swoje cierpienia? Ile jescze zamiezasz zyc kosztem innych. Zrob cos dla swiata zanim swiat zrobi cos dla ciebie. Spojrz to umiera obok ciebie kolejne istnienie. A moze stan podnies glowe - wsluchaj sie w slowa piesni o czlowieku prowadzonym przez miecz. Co slyszysz? Co widzisz? BLAGE
Albowiem Jam JEST

Mariuszu

Strzepnij bielmo.
Hator, hator, hator.

Wy naprawde nie potraficie przestac sie klocic

(...)

K.NN.

Ja mam trochę inną zasadę. Gdy nie jestem pewien, czy ktoś życzy sobie otrzymać ode mnie imienną przesyłkę, to korzystam z formy listu otwartego, w którym formułuję swoje opinie w sposób możliwie najbardziej ogólny. Ostrożność była w tym wypadku uzasadniona, bo gdy ostatnim razem pisałem do Ciebie, zostałem gruntownie zmieszany z błotem, co jakoś zniechęciło mnie na pewien czas do Hyde Parku, choć bardzo lubię czytać teksty piszących tu ludzi. Zarzuciłeś mi wówczas, że zwróciłem się do Ciebie Twoim właściwym imieniem. Dziwny zaiste był to zarzut, zważywszy, że Twoje dane osobowe nie stanowią tu tajemnicy . Wręcz wielokrotnie i z dumą tłumaczysz gościom HP, skąd wziął się Twój oryginalny, z afrykańska brzmiący nick. Ja znam imiona i nazwiska niektórych piszących tu i z pewnością nie ujawniłbym ich, bo wiem, że skoro piszą pod pseudonimami, to znaczy, że pragną zakamuflować swoją prawdziwą tożsamość. Taki jest sens pseudonimów. W Twoim wypadku jest chyba inaczej. Wydaje się bowiem, że jeśli ktoś publicznie podaje swoje personalia, to pośrednio upoważnia innych do użycia swego imienia, a już w każdym razie nie ma nic przeciwko temu. Nie widziałem więc przeszkód. A co do motywów pozytywnych, chciałem tą drogą nadać naszej relacji bardziej osobisty charakter.
Jakie były tego następstwa...? .... Powiedziano mi, że część adresowanych do mnie postów z wyzwiskami została usunięta przez administratorów. Nie czytałem ich, ale... biorąc pod uwagę wysoki poziom tolerancji tutejszej cenzury, musiało to być coś naprawdę niezwykłego. Nie dziw się więc, że następnym razem uderzyłem w abstrakcję.
Co do „bagginsowatości” - to Ty w ten sposób zniekształciłeś kiedyś mój pierwotny nick, a mnie się spodobało. Też gest jakby ugodowy, prawda? No, ale Ty nie zauważyłeś. Znów czegoś nie zauważyłeś. Szkoda.

łączę wyrazy szacunku

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry