Widok

K.NN.

moze i lepiej ze juz nie bedziemy na ten temat pisac - nie chodzilo o twoja wypowiedz tylko o komentarz J.KNOW, wypowiedzi Nieobecnego i innych postaci - czasami po prostu jest mi smutno gdy niektorzy ludzie (nie bierzcie tego personalnie wy wczesniej wymienieni, prosze was bardzo) wietrza w kazdym wypowiadanym prze innych slowach male kropelki jadu...
Pisalam bez polskich liter (choc jest to truudne dla mnie niezwykle:)) tak by nie bylo iz ide w zaparte :))
w tym miejscu sie usmiecham, lecz tego nie widac :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

K.NN.

Ja nic takiego nie napisałem.
Napisałem "uspokój się" ale ty musisz odrazu 100000 obelg napisać..

Wiem...i wlasnie to mialem na mysli...i ciesze sie,ze napisalas to wyraznie,dla tych tez...co wlasnie zwalaja wszystko na

Dziekuje Stworku :*

Kiwdul

Niczego na Ciebie nie zwalam. :)

Baggins :))) Zauwaz prosze.prosze Cie bardzo,jak ja do Ciebie pisze,w takiej formie nie napisalbym do kogos,kogo chce

jedno Cie prosze...wiem, ze czesto pisze jak ..choleryk, ale tezda sie zauwazyc i zyczliwosc i cieplo w tych czasem nieskaldych wyrazach...wiec napisze wyraznie: nie atakuje Cie, lecz czasem mnie ponosi...ale wowczas, gdy szanuje...albo po czasie, gdy przemysle sobie czyjes slowa, widac to...chocby w szacunku do Niego...zwracajac sie WIELKIMI LITERAMI....wlasnie tak, jak robie to w od jakiegos juz czasu w stosunku do Ciebie...

Serdeczne pozdrowienia....Nie badzmy w jakies tepej opozycji do siebie....Trzymaj sie cieplutko :)

Ps. Stworku, napisalem raz jeszcze, aby uniknac jakichs nieporozumien, wiec i Ty mi wybacz....chyba nie jest to zle ? hmmm

Stworku,no dobrze...ale prosze Cie tylko nie zwalaj na mnie jakiejkolwiek winy:(znowu to tak,jakbym ja cos zrobil:( i jeszcze

:(((

nie zauwazasz roznicy,pomiedzy zyczliwym postem(mimo cierpkich wyrazow),a napascia...wiec nie odzywaj sie,bo wlasnie ty

problemy bracie:((((a znowu kolejny raz jak taki dupek, zwalasz na mnie wine za cale zlo....chlopie, wez sie walnij w glowe, walnij swoja, bo moja walic nie bedziesz! Amen, w tym temacie.

Teraz mialabym prosbe, chlopaki

Kiwdul i Baggins
Wlasnie teraz, w tym momencie. Moze nie wyjasniajcie sobie juz tej przeszlosci, kto co napisal i kto czego nie zrozumial. Czy to takie wazne? Dajcie spokoj i pogadajmy na inne tematy. Na przyklad : ostatnio dostalam od kumpla list, w ktorym poruszyl on bardzo ciekawa moim zdaniem kwestie, a kwestia jest taka: Wyobraź sobie, że spotykasz kogoś z kim świetnie się dogadujesz, czujesz, że łączy cię z nim prawie wszystko, czujesz się w jego obecności najcudowniejszy/a na świecie itd. Czy fakt, że byłaby to osoba tej samej plci byłby czynnikiem warunkującym twoje zachowanie? Czy może to nie miałoby
takiego znaczenia, bo przecież ważne jest coś innego.
Pytanie jest ciekawe, zwlaszcza widziane w kontekscie roznic dzielacych kobiete i mezczyzne. Jak myslicie?

Stworek

W nawiązaniu do wypowiedzi tam.
Po co? Komu to? Czemu?
Nie to, żeby szkoda mi było czasu,
ale wydaje mi się, że nie ma takiej potrzeby...
:-?

K.NN

Uspokój się co?
Coś Plagiat zuważył dawno temu, a dziś przypomniał.
Przyznaję mu 90% racji

Milku.....nie Ty pierwszy publikujesz na tych lamach swoje wiersze...ale raczej my to robilismy w jakims konkretnym

jeszcze nikt, tak jak Ty nie chcial sam, by go oceniono....hmmm dziwne....dla mnie to dziwne....bo ja mam inne podejscie do tej formy wyrazania swoich uczuc....
...pamietaj, ze nie potepiam Cie...lecz po prostu jestem inny:)....
...byly tu setki naszych wierszy...nie wierszykow , a wierszy...jak chcesz sobie poczytac...cofnij sie wstecz....Mam nadzieje, ze odroznisz to co wypisywal hle hle, albo odwrotnosc jego-synek, od tego...co masz naprawde zauwazyc hihhihii...wiesz co?...troszke mnie to naprawde smieszy....Och.....bo ocenianie dla samego oceniania...albo dla podwyzszenia swojego ego.... jest takie......takie plaskie...jakies takie nijakie...albo...szkolno kabaretowe....
Ja naprawde nie chce oceniac w ten sposob emocji innych, zwlaszcza tych waznych....tych okruchow zycia...tyuch najwazniejszych....bo przeniesionych na papier...

Dobrze...juz sie zamykam, bo pisze tak jakos....nijak....
pa, trzymaj sie cieplo Milek :)

Wishmaster

Lans i autopromocja, ale bez przesady, OK?

Bagginsowaty ! Co Ty wypisujesz za bzdury???Ty naprawde nie zauwazyles tonacji w jakiej pisalem do Ciebie tamtych pare

ciez nawet dla tych mniej swiatlych, zaznaczylem, ze piszac do kogos z duzej litery, wyrazam swoj szacunek, wiec o czym Ty do cholery piszesz?A rozpoczelem wlasnie z duzej litery...
A Ty mi tutaj o jakis klamliwych postach sprzed paru tygodni, o tym jaki to jestem, ze nawet cenzura dziala tak na mnie ciac i blokujac moje posty(tamtejsze), a zapewniam Cie ze klamstwem bylo, jakoby owczesne moje wyrazy nie nadawaly sie na te ramy, co smieszne jest obserwujac obecne !To napedzanie zlych wiatrow niezgody, bylo przyczynkiem do tych falszywych zdan kolejnego admina tej rubryki.
A Ty biedny bales sie mnie, tak?Wiesz...prawda bedzie to moje zdanie, ze dzis mnie zdenerwowales ... :(
Twoja wiara jest zadziwiajaca...wierzysz w sprawiedliwosc dawnych adminow, tak? heheheh D.Dyktow itp? smieszne to ... :(((smutne raczej :(
I jeszcze jedno, wytlumaczylem dlaczego zwrocilem Ci uwage , gdy zwracales sie do mnie po imieniu, gdy ja podpisywalem sie nickiem:((A Ty znowu do tego wracasz....jak taka baba, cholerna glupia baba wyciagajaca jakies zdania sprzed lat...bo akurat teraz pasuja jej w dziwnej dyskusji, aby dowalic chlopowi...
(abys nie musial szukac, napisze raz jeszzce, tak ogolnie chodzilo o to, ze jesli podpisuje sie nickiem, to odpowiedz kierowac miales wlasnie "do" tego nicka, a jesli ktos sie zastanowi skad ten"afrykanski" pseudonim...to moze dojdzie, ze to moje imie i nazwisko, ktorego sie nie wstydze , zreszta podpisuje siei nickiem wspak, czyli imieniem i nazwiskiem, wiec nie bylo tu mowy, ze cos tam zdradzasz, a norma jest rowniez to, ze nawet gdy znasz imiona swoich rozmowcow, a oni nie chca ich ujawniac-to wedlug wszelkich etycznych zasad-nie uzywasz ich na tych ogolnych lamach!Chodzilo tez o jasnosc odpowiedzi, aby ktos z boku rowniez(tak, jak ja) wiedzial, ze piszesz do mnie...
Nie bede sie juz rozpisywal, ale szkoda ze to Ty do tego wrociles...jak taka przyslowiowa "baba"...)

Nie pisz mi wiec juz, ze czegos tam nie zauwazylem, ze nie zauwazylem i Twojego podpisu, ze nie zauwazylem i tonu.....wiec teraz wiesz dlaczego mnie cholera wziela...wiesz juz, prawda?
-dlatego mnie wziela, bo wlasnie JA ZAUWAZYLEM...A TY MI TUTAJ WMAWIASZ, ZE NIE ZAUWAZYLEM !!!
.... i cholera gotowa....czasem brakuje mi cierpliwosc...ale jak sam wiesz....nie jestem aniolkiem...

....a teraz....teraz serdeczne pozdrowienia....i nie pisz juz, ze czegos nie zauwazylem...

:)

Milku,

ja sie nie znam na poezji. Tzn nie lepiej, niz przecietny pozeracz chleba. Przyznaje sie bez bicia. Odkad pamietam, zawsze bylo tak, ze najbardziej trafial do mnie dzwiek (muzyka), nastepnie obraz i dopiero na koncu slowo.

Stworku

..w jednym się zgadzamy. Dalej zapraszam Cię na moją stronę z poezją i nie tylko. pozdrawiam :o]

dajmy juz spokoj z Zeusem

jesli cos jest niewiele warte, to po co zaprzatac sobie tym glowe? Hm? :)

Stworku ....

.....ja trozumiem, ze to prowokacja....ale...koniec komentarza...chodziło mi tylko, aby ktoś zauważył coś, co napisałem. Może Ty przeczytasz i wypowiesz się na jego temat? Szukam pomocy, możliwości wypuszczenia swoich wierszy na światło dzienne. Wydajesz się osóbką inteligentną, więc czekam na konstruktywną krytykę. Zapraszam Cię na moją stronę, do której link umiszczam poniżej.

Gorące pozdrowienia dla Nefernefernefer

Stworku,masz racje...lecz...nie zaszkodzi cos napisac hmmm...Ja rowniez potrafie sie czasem odciac ciezko strawnym

pieknie rozbudowanym zdaniu, jak zeusik...podziwiam jego wielkosc.....czasem pragnalbym, by moje...karaluszki obdarzono takim intelektem...oj....ale to nazbyt swiatly umysl, bny moje marzenia sie spelnily :(((
...wiec sobie poplacze nad moim losem...

Nareszcie ktos mi wytlumaczyl o co chodzilo, co za ulga

Joj, Milek, a ja wykorzystalam Twoja wypowiedz i ksywe "Zeus" zeby dla zabawy stworzyc nowy kontekst... wydawalo mi sie, ze to oczywiste, a tu prosze...
Poza tym tego typu odzywki jak Zeusowa, widzialam juz tyle razy... Zazwyczaj jest to albo prowokacja, albo rzeczywiscie autor uwaza tak jak napisal, w obu przypadkach prowadzi to do tego, ze patrzac jak mu odpisujecie bawi sie lepiej niz wy. No, my, bo ja tez odpisalam mu raz wczesniej. Mechanizm. Za ktoryms razem kiedy widzi sie wymiane zdan: -Swir! -Debil! -Wielki swir! -Wielki debil!, staje sie to po prostu nudne.

Do Salomonoow ;)

Widzę, że wiersz wywołał sporo dyskusji, a im więcej postów tym bardziej wszyscy oddalają sie od sedna: od rozmowy na jego temat. Jak na razie ....to jalowa rozmowa pod haslem: kto bardziej elokwentny....kto komu dowali w tej grze sloow, a chyba nie o to chodzi. Miłq, jestem pod wrażeniem....mnie się podoba, a TO chyba w tym jest ważne. Pozdroowka for You ;)

do ...Stworek cobytudziśspalićnaołtarzu

ja bym nie uważał........trudno się domyśleć że chodzi o płyciznę intelektualną Zeusa?? jeśli tak ....to bogowie powinni mieszkać w mule na dnie jeziora.....mimo tego że jest dno, to pod nim jest sześć metrów mułu.......Zeus upadł az tak nisko potempiony przez Władcę Życzeń - Wishmastera.........

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry