Widok
KOCHANI WRÓCIŁAM :)
WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
WIEDZIALAM ZE WRACAJAC NA TO FORUM SPOTKAM SIE Z TAKIMI OPINIAMI;( BARDZO MI PRZYKRO ZE LUDZIE TAK MNIE POSTRZEGAJA ALE NIECH SE MYSLA CO CHCA! ZNAM MOJEGO LUBEGO OD 8 LAT KIEDYS RAZEM BYLISMY ALE WYJECHAL ZA GRANICE I KONTAKT SIE URWAL A TERAZ ZACZYNAMY NA NOWO A JEZELI KTOS NIE ZYCZY NAM SZCZESCIA TO WASZA z****NA SPRAWA KOCHANI
Ciekawa jestem, po jakim czasie pojawi się wątek, że znowu Cię ktoś rzucił bez słowa. Kiedy czytałam Twoją historię, było mi bardzo przykro, że coś takiego Cię spotkało i bardzo Ci współczułam, ale jak się wydało, że wklejasz tą samą bajeczkę po raz wtóry i że pół roku wcześniej dziewczyny tak samo współczuły Ci na innym forum, to szlag mnie trafił, bo nie lubię, jak ktoś robi ze mnie głupka i żeruje na cudzym współczuciu. Dziewczyno zastanów się nad sobą troszeczkę i może popracuj również na kulturą wypowiedzi. Na Twoje nieszczęście zaglądają tu czasem stare forumowiczki i ostrzegają przed Twoją osobą!!!!
ooo, znów się pojawiła ta panienka z rozdwojoną jaźnią, heheh, dopiero co rozpaczała po tamtym, a tu już hop, nowy chłop i od razu ślub zaplanowany, co za ściama!!! kto Ci uwierzy Babo!!! i pewnie bedzie jak poprzednio, że zaraz przed ślubem on Cię rzuci- i tak w koło macieju.... weź Ty idź do lekarza, bo masz poważny problem ze sobą!!!!
ja też pamiętam dokładnie historię pluszowej i wiem, że to było jedno wielkie kłamstwo, pojawiła się teraz w momencie, kiedy są już nowe osoby na forum, bo sezon ślubny 2005 się prawie skończył, więc będzie teraz motać tym co biorą ślub w 2006. Może i nawet sprzedawała jakieś gadżety ślubne, ale nigdy nie uwierzę, że miała naprawdę brać ślub!!!!!! kobieta ma problem z psychiką i to poważny!!!!
dziewczyny, nie bądzcie naiwne, poczytajcie sobie te wątki:
http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=38376&t=38202
http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=37601&t=37555
http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=38376&t=38202
http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=37601&t=37555
no Pluszowa super, że planujesz ślub, niedawno miałaś miec z innym teraz z innym, ty to jesteś szybka, sądzę, że za jakiś czas a najlepiej przed ślubem znów będziemy słyszec twoje żale, że niestety nie wyszło, sorry, ale nie wierzę w te bajki.
Tamto było bajka i to też, współczuję
Zastanawiam się tylko po co ci to
Tamto było bajka i to też, współczuję
Zastanawiam się tylko po co ci to
Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy Ewelina ;-)...
P.S.
Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.
P.S.
Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.
actina napisał(a):
> Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego
> bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz
> forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a
> Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój
> nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie
> na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy
> Ewelina ;-)...
> P.S.
> Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś
> przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza
> oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.
actina, bardzo dobrze, że to napisałaś! Teraz chyba już rozwiało to wątpliwości wszystkich! Dziewczyna ma naprawdę problem ze sobą, albo też świetnie się bawi czyimś kosztem! Co roku wychodzi za mąż i co roku facet ją rzuca... żałosne
> Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego
> bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz
> forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a
> Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój
> nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie
> na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy
> Ewelina ;-)...
> P.S.
> Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś
> przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza
> oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.
actina, bardzo dobrze, że to napisałaś! Teraz chyba już rozwiało to wątpliwości wszystkich! Dziewczyna ma naprawdę problem ze sobą, albo też świetnie się bawi czyimś kosztem! Co roku wychodzi za mąż i co roku facet ją rzuca... żałosne
ktoś napisał(a):
> ojjj dziewczyny-przecież to widac gołym okiem, że ktoś
> specjalnie podszywa się pod starą Pluszową-tamta była
> zalogowana :)))) nie dajcie się nabrać-tamta nawet nie wie, że
> ktoś to napisał..no ale jak widać prowokacja się udała ! juz
> tyle wpisów -niektórym tylko o to chodzi:)))
nikt się nie podszywa, actina już pisała o jej blogu- poczytaj sobie- tam też jest napisane, że już ma nowego faceta
a prowokację to urządza pluszowa
ale chyba się nie spodziewała takiej reakcji, bo już uciekła
> ojjj dziewczyny-przecież to widac gołym okiem, że ktoś
> specjalnie podszywa się pod starą Pluszową-tamta była
> zalogowana :)))) nie dajcie się nabrać-tamta nawet nie wie, że
> ktoś to napisał..no ale jak widać prowokacja się udała ! juz
> tyle wpisów -niektórym tylko o to chodzi:)))
nikt się nie podszywa, actina już pisała o jej blogu- poczytaj sobie- tam też jest napisane, że już ma nowego faceta
a prowokację to urządza pluszowa
ale chyba się nie spodziewała takiej reakcji, bo już uciekła
Jestescie bezczelni! Nikt nie wie co przezywalam co czulam w tak trudnych dla mnie chwilach a teraz wypisujecie takie rzeczy.... po co?? o co wam chodzi do cholery!WKURZA MNIE TO ZE NIEKTORZY MI NIE WIERZA! GADACIE ZE JUZ TAK KIEDYS KOMUS OPOWIADALAM BOZE A MALO JEST TAKICH HISTORII?? CZY TYLKO JEDNA JEST PLUSZOWA?? MOZE TO KTOS INNY PISAL! NA MILOSC BOSKA ZLITUJCIE SIE BO WASZA GLUPOTA PO OCZACH BIJE AZ RAZI! NIE WIERZE ABY W CZASIE MOJEJ NIEOBECNOSCI LUDZIE TAK BARDZO SIE ZMIENILI! MASAKRA
Kochani!!
Tak sie składa, że moja psiapsiółka zna Pluszową baaaardzo dobrze.
Osobiscie nie znam jej zbyt dobrze, gdyż rozmawiałam z nią tylko 3 razy ale już podczas tych rozmów zauważyłam, że coś jest z nia nie tak!
Pózniej rozmawiałam o niej z moja psiapsióła i powiedziała mi, że ta dziewczyna jest świrnieta, nie wie czego chce, oszukuje ludzi biorac na litosc i mało to już od paru osób wyciagneła spora sume pienieżna i do tej pory jej nie oddała! Nie pisze tego po to, żeby obsmarowywać ja na tym forum tylko po to, żeby Was ostrzec! Z tą dziewczyna nie ma żartów, chyba naprawde ma rozdwojenie jazni i robi wsio, żeby zwrócić na siebie uwage! Czytałam jej wczesniejsze wypowiedzi na forum i musze przyznac, że bardzo jej współczułam....na szczescie w pore dowiedziałam się co to za osoba. Powiem Wam, że ta historie o Tomku nie tylko opisywała na forum... wiele osób ze szkoły z ,,podwórka,, ja usłyszało i rownież bardzo jej współczuło... do czasu! Po ostataniej wymyslonej historyjce ( sciemnila ze jej tata zginał tragicznie w wypadku samochodowym) ludzie wytykaja ja palcami itp....dodam, że po śmierci jej ojca pare osób widziało go w sklepie i nie tylko! Ja już nigdy nie uwierze w zadna jej bajeczke i Wam radze to samo, bo chyba nie chcecie aby zrobiła Wam wode z mózgu tak jak niektórym (nie mówie tutaj o forumowiczach).Wybór należy do Was ;)
pozdrawiam Kama
Tak sie składa, że moja psiapsiółka zna Pluszową baaaardzo dobrze.
Osobiscie nie znam jej zbyt dobrze, gdyż rozmawiałam z nią tylko 3 razy ale już podczas tych rozmów zauważyłam, że coś jest z nia nie tak!
Pózniej rozmawiałam o niej z moja psiapsióła i powiedziała mi, że ta dziewczyna jest świrnieta, nie wie czego chce, oszukuje ludzi biorac na litosc i mało to już od paru osób wyciagneła spora sume pienieżna i do tej pory jej nie oddała! Nie pisze tego po to, żeby obsmarowywać ja na tym forum tylko po to, żeby Was ostrzec! Z tą dziewczyna nie ma żartów, chyba naprawde ma rozdwojenie jazni i robi wsio, żeby zwrócić na siebie uwage! Czytałam jej wczesniejsze wypowiedzi na forum i musze przyznac, że bardzo jej współczułam....na szczescie w pore dowiedziałam się co to za osoba. Powiem Wam, że ta historie o Tomku nie tylko opisywała na forum... wiele osób ze szkoły z ,,podwórka,, ja usłyszało i rownież bardzo jej współczuło... do czasu! Po ostataniej wymyslonej historyjce ( sciemnila ze jej tata zginał tragicznie w wypadku samochodowym) ludzie wytykaja ja palcami itp....dodam, że po śmierci jej ojca pare osób widziało go w sklepie i nie tylko! Ja już nigdy nie uwierze w zadna jej bajeczke i Wam radze to samo, bo chyba nie chcecie aby zrobiła Wam wode z mózgu tak jak niektórym (nie mówie tutaj o forumowiczach).Wybór należy do Was ;)
pozdrawiam Kama
Cóż za drastyczne wypowiedzi. Większość udowadnia że to nie po raz pierwsy taka historia i swoja drogą kogo to interesuje. Moim zdaniem to sie nadaje do jakiegoś kącika złamanych serc. W sumie na tym forum raczej większość zainteresowana jest sprawami związanymi ze ślubem, a ta historia niejako też związana ale mocno tez wybiega w inne sfery, smutne, i powinna być poruszana gdzie indziej, gdzie natrafiłaby by na właściwy odzew.
Gratulacje Pluszowa!!!!
Nie wazne kto ile jest ze soba najwazniejsze ze sie ludzie kochaja. Sa ary ktore pobieraja sie po miesiacu znajomosci i sa szczesliwe do konca zycia, sa pary ktore ze soba so pare ladnych latek i sie rozchodza. Na to nie ma recepty.
Pozwolcie zyc innym jak chca, to ich jest sprawa i zycie.
Nie wazne kto ile jest ze soba najwazniejsze ze sie ludzie kochaja. Sa ary ktore pobieraja sie po miesiacu znajomosci i sa szczesliwe do konca zycia, sa pary ktore ze soba so pare ladnych latek i sie rozchodza. Na to nie ma recepty.
Pozwolcie zyc innym jak chca, to ich jest sprawa i zycie.
Hej, tak to jest. Niektóre dziewczynki marzą o zamążpójściu i jak są starsze ale nic nim nie wychodzi i cierpią na samotność to wtedy różnie bywa. Pluszowa to osoba mało atrakcyjna i zakąpleksiona. Ubarwia swoje życie historyjkami- to wymaga pomocy psychologicznej, trzeba jej tylko współczuć. Dajcie jej na luz. TO bardzo nieszczęśliwy człowiek.