Widok

KOCHANI WRÓCIŁAM :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super! Witamy!!!
;o)
Jakieś kroki przygotowawcze poczynione???
JA ROWNIEZ SIE BARDZO CIESZE :)
JAK NARAZIE ROZGLADAMY SIE ZA FAJNA SALA .... A RESZTA DOPIERO W STYCZNIU ;) A JAK TAM U WAS PRZYGOTOWANIA DROGIE FORUMKI I FORUMOWICZE ;) HEHE
Jak po tak krótkim czasie podejmujesz decyzję o ślubie, to nie sadzę, żeby się udało. Pamiętam Twoją historię i teraz upewniłaś mnie, że to wszystko było kłamstwem i po prostu lubisz siać zamęt wokół swojej osoby.
WIEDZIALAM ZE WRACAJAC NA TO FORUM SPOTKAM SIE Z TAKIMI OPINIAMI;( BARDZO MI PRZYKRO ZE LUDZIE TAK MNIE POSTRZEGAJA ALE NIECH SE MYSLA CO CHCA! ZNAM MOJEGO LUBEGO OD 8 LAT KIEDYS RAZEM BYLISMY ALE WYJECHAL ZA GRANICE I KONTAKT SIE URWAL A TERAZ ZACZYNAMY NA NOWO A JEZELI KTOS NIE ZYCZY NAM SZCZESCIA TO WASZA z****NA SPRAWA KOCHANI
Gdyby chciała moncić to by chociaż nik zmieniła.... Uważajcie forumowicze na ta panią...
Ciekawa jestem, po jakim czasie pojawi się wątek, że znowu Cię ktoś rzucił bez słowa. Kiedy czytałam Twoją historię, było mi bardzo przykro, że coś takiego Cię spotkało i bardzo Ci współczułam, ale jak się wydało, że wklejasz tą samą bajeczkę po raz wtóry i że pół roku wcześniej dziewczyny tak samo współczuły Ci na innym forum, to szlag mnie trafił, bo nie lubię, jak ktoś robi ze mnie głupka i żeruje na cudzym współczuciu. Dziewczyno zastanów się nad sobą troszeczkę i może popracuj również na kulturą wypowiedzi. Na Twoje nieszczęście zaglądają tu czasem stare forumowiczki i ostrzegają przed Twoją osobą!!!!
TYLKO JA WIEM JAK NAPRAWDE BYLO WIEC PROSZE MI NIE WCISKAC KITOW ZE SCIEMNIAM BO GUZIK WIECIE! A OSKARZAC I WYMYSLAC JAKIES BZDETY ZE JUZ GDZIES TAK PISALAM TO KAZDY GLUPI POTRAFI
ooo, znów się pojawiła ta panienka z rozdwojoną jaźnią, heheh, dopiero co rozpaczała po tamtym, a tu już hop, nowy chłop i od razu ślub zaplanowany, co za ściama!!! kto Ci uwierzy Babo!!! i pewnie bedzie jak poprzednio, że zaraz przed ślubem on Cię rzuci- i tak w koło macieju.... weź Ty idź do lekarza, bo masz poważny problem ze sobą!!!!
SPIER... TIKTAKU
głupia to Ty jesteś i to jak!!!!
POWIEM WAM TYLE JESTESCIE z****ISCIE SMIESZNI
a Ty jesteś z****iście żałosna!!! i sama nawet wierzysz w te swoje historie

ja też wiem jak było na innych forach, jak wszędzie co jakiś czas wklejałaś tą samą opowiastkę....
nooo,niezły ubaw
hej pluszowa, kupowałam od ciebie miśki. Stoją teraz na szafie. Życzę wszystkiego najlepszego, dobrze że znalazłaś kogoś kto chce ułożyć sobie z tobą życie, powodzenia.Mam nadzieję, że tego faceta dokładnie zlustrowałaś:) trzymaj się cieplutko!!

WIEM WIEM PAMIETAM;) Z TYM NA PEWNO BEDZIE INACZEJ! WIERZE W TO
POZDRAWIAM SERDECZNIE ZYCZLIWE MI OSOBY ;*
w razie czego to nawet nie będziesz musiała się męczyć z pisaniem, bedzie tylko- kopiuj- wklej i wszyscy będą Cię pociaszać od początku
dobrze, że na tym forum są osoby od dawna i nie dadzą sobie mydlić oczu
OJJJJ BEKA Z WAS DZIECIAKI
ja też pamiętam dokładnie historię pluszowej i wiem, że to było jedno wielkie kłamstwo, pojawiła się teraz w momencie, kiedy są już nowe osoby na forum, bo sezon ślubny 2005 się prawie skończył, więc będzie teraz motać tym co biorą ślub w 2006. Może i nawet sprzedawała jakieś gadżety ślubne, ale nigdy nie uwierzę, że miała naprawdę brać ślub!!!!!! kobieta ma problem z psychiką i to poważny!!!!
Pluszowa, ja tez trzymam kciuki! ;o)))
po co te awantury???!!!!
ps. jakie miśki (jeśli można???)
pap
dziewczyny, nie bądzcie naiwne, poczytajcie sobie te wątki:

http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=38376&t=38202

http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=37601&t=37555
szkoda, że nie mogę wkleić Wam wątku z kafeterii, może byście wtedy przejżeli na oczy
..ty pluszowa ty jakies rozdwojenie jazni masz..leczyc sie babo leczyc..
no Pluszowa super, że planujesz ślub, niedawno miałaś miec z innym teraz z innym, ty to jesteś szybka, sądzę, że za jakiś czas a najlepiej przed ślubem znów będziemy słyszec twoje żale, że niestety nie wyszło, sorry, ale nie wierzę w te bajki.
Tamto było bajka i to też, współczuję
Zastanawiam się tylko po co ci to
a ja sie zastanawiam co robi na tym forum mężatka z 2004 r ???? Co Monika 1????
A kto broni dziewczynie, która brała ślub w 2004 r. być na forum?A co to forum tylko dla przyszłych ślubujących. Skoro ktoś ostrzega przed fałszywymi osobami to chyba dobrze
no pewnie ze dobrze i nikt nie broni tylko pyta, ot tyle :)
Oki,zabrzmiało to bardziej jak zaczepka niż pytanie,stąd moje pytanie:)
no i co ! pluszowa nagle zamilkła!!! chyba się nie spodziewała, że ją ktoś rozpozna!!!
Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy Ewelina ;-)...
P.S.
Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.
Ta dziewczyna chyba jest niezrównoważona psychicznie,a może ma schizofrenię?
Tego nie wie nikt. W sumie, przecież tu nikt nie chce na nią napadać, chodzi tylko o to, żeby dwa razy nie płakać nad tą samą historią :-D.
Albo ma 14 lat, naczytała się Bravo Girl i pisemnie wciela swoje fantazje w życie. To jest zdecydowanie chore i drugi raz nie dam się nabrać!!!!!
actina napisał(a):

> Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego
> bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz
> forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a
> Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój
> nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie
> na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy
> Ewelina ;-)...
> P.S.
> Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś
> przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza
> oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.

actina, bardzo dobrze, że to napisałaś! Teraz chyba już rozwiało to wątpliwości wszystkich! Dziewczyna ma naprawdę problem ze sobą, albo też świetnie się bawi czyimś kosztem! Co roku wychodzi za mąż i co roku facet ją rzuca... żałosne
ojjj dziewczyny-przecież to widac gołym okiem, że ktoś specjalnie podszywa się pod starą Pluszową-tamta była zalogowana :)))) nie dajcie się nabrać-tamta nawet nie wie, że ktoś to napisał..no ale jak widać prowokacja się udała ! juz tyle wpisów -niektórym tylko o to chodzi:)))
A co z nową pluszową na jej blogu, pod tym samym adresem a tylko z innym imieniem bohaterki? Ta nowa też się podszywa? :-D, o to musiała być naprawdę przebiegła, hi, hi załozyła sobie bloga pod adresem tamtej i udaje, że to dawna Magda:-D...
ktoś napisał(a):

> ojjj dziewczyny-przecież to widac gołym okiem, że ktoś
> specjalnie podszywa się pod starą Pluszową-tamta była
> zalogowana :)))) nie dajcie się nabrać-tamta nawet nie wie, że
> ktoś to napisał..no ale jak widać prowokacja się udała ! juz
> tyle wpisów -niektórym tylko o to chodzi:)))

nikt się nie podszywa, actina już pisała o jej blogu- poczytaj sobie- tam też jest napisane, że już ma nowego faceta
a prowokację to urządza pluszowa
ale chyba się nie spodziewała takiej reakcji, bo już uciekła
baaaaaaaaardzo dziwna historia :/ poczytałam sobie poprzednie wątki i zgadzam się, że tu zdecydowanie jest coś nie tak...
ale jeśli to się zdarzyło naprawdę to nie zazdroszczę...
Pamiętacie film "Dzień świstaka"? :-D Może tak jak w filmie, za którymś razem bohaterce uda się zmienić bieg zdarzeń (właściwie bieg ciągle tego samego zdarzenia:-) i w końcu pan młody nie zostawi panny młodej...To byłoby bardziej twórcze...
heh... nie widziałam tego filmu ale i tak to dobre :)
Myślalam ze moj powrot na to forum chociaz kogos ucieszy! Dziewczyny jak wy tak mozecie?? wrocilam bo sie za wami stesknilam a wy mnie tak witacie?! bardzo mile trzeba przyznac ze nie macie wspolczucia!
Pluszowa, weź sobie odpuść i idź już stąd!!!!!!
Moonia, ale "caps lock" wyłączyła;-), trzeba jej przyznać!
Jedno musz przyznac Twoj powrot wzbudzil wielkie zainteresowanie. Nie moge uwierzyc ze tyle osob juz odpisalo na ten watek ze mna wlacznie.
Karolka, bo to był kiedyś gorący temat, łza się w oku kręciła, sama opowiadałam mężowi, jak strasznie "Tomek" potraktował "Magdę".
TAKI temat zawsze wzbudzi sensację, gdziekolwiek i kiedykolwiek by się nie pojawił :O mimo wszystko GRATULACJE (czy to nowego narzeczonego czy sensacji to już tylko Pluszowa jedna wie... ;P)
Huh..ale wesoło..:))
Totalna dezorientacja, ale cooo tam, chyba właśnie o to chodzi..:P
Jestescie bezczelni! Nikt nie wie co przezywalam co czulam w tak trudnych dla mnie chwilach a teraz wypisujecie takie rzeczy.... po co?? o co wam chodzi do cholery!WKURZA MNIE TO ZE NIEKTORZY MI NIE WIERZA! GADACIE ZE JUZ TAK KIEDYS KOMUS OPOWIADALAM BOZE A MALO JEST TAKICH HISTORII?? CZY TYLKO JEDNA JEST PLUSZOWA?? MOZE TO KTOS INNY PISAL! NA MILOSC BOSKA ZLITUJCIE SIE BO WASZA GLUPOTA PO OCZACH BIJE AZ RAZI! NIE WIERZE ABY W CZASIE MOJEJ NIEOBECNOSCI LUDZIE TAK BARDZO SIE ZMIENILI! MASAKRA
rzeczywiście masakra
Kto tu jest bezczelny?
czy naprawdę nie szkoda Wam czasu.... :((((
przecież przygotwania do ślubu do masa pracy a Wam się chyba nudzi...wszystkim!!!
Nie wyżywajcie sie na dziewczynie. Ja po 7 latach wyszłam za mojego męża, po roku się rozstaliśmy, po 3 tygodniach od rozstania pozanałam obecnego męża i tez od razu myślelismy o ślubie! Mieszkamy razem 3 lata i jest cudownie.
Pluszowa, spadaj na szczaw!!!!!
Kochani!!
Tak sie składa, że moja psiapsiółka zna Pluszową baaaardzo dobrze.
Osobiscie nie znam jej zbyt dobrze, gdyż rozmawiałam z nią tylko 3 razy ale już podczas tych rozmów zauważyłam, że coś jest z nia nie tak!
Pózniej rozmawiałam o niej z moja psiapsióła i powiedziała mi, że ta dziewczyna jest świrnieta, nie wie czego chce, oszukuje ludzi biorac na litosc i mało to już od paru osób wyciagneła spora sume pienieżna i do tej pory jej nie oddała! Nie pisze tego po to, żeby obsmarowywać ja na tym forum tylko po to, żeby Was ostrzec! Z tą dziewczyna nie ma żartów, chyba naprawde ma rozdwojenie jazni i robi wsio, żeby zwrócić na siebie uwage! Czytałam jej wczesniejsze wypowiedzi na forum i musze przyznac, że bardzo jej współczułam....na szczescie w pore dowiedziałam się co to za osoba. Powiem Wam, że ta historie o Tomku nie tylko opisywała na forum... wiele osób ze szkoły z ,,podwórka,, ja usłyszało i rownież bardzo jej współczuło... do czasu! Po ostataniej wymyslonej historyjce ( sciemnila ze jej tata zginał tragicznie w wypadku samochodowym) ludzie wytykaja ja palcami itp....dodam, że po śmierci jej ojca pare osób widziało go w sklepie i nie tylko! Ja już nigdy nie uwierze w zadna jej bajeczke i Wam radze to samo, bo chyba nie chcecie aby zrobiła Wam wode z mózgu tak jak niektórym (nie mówie tutaj o forumowiczach).Wybór należy do Was ;)
pozdrawiam Kama
Cóż za drastyczne wypowiedzi. Większość udowadnia że to nie po raz pierwsy taka historia i swoja drogą kogo to interesuje. Moim zdaniem to sie nadaje do jakiegoś kącika złamanych serc. W sumie na tym forum raczej większość zainteresowana jest sprawami związanymi ze ślubem, a ta historia niejako też związana ale mocno tez wybiega w inne sfery, smutne, i powinna być poruszana gdzie indziej, gdzie natrafiłaby by na właściwy odzew.
Taaaa Pluszowa mąci w głowach!
Poszukaj innego forum gdzie bedziesz mogla dalej opowiadac bajusie, a nam daj już spokuj.....
Pluszowa, co przeżywałaś w tak trudnych dla Ciebie chwilach wiedzą wszyscy na forum, ponieważ bardzo szczegółowo opisywałaś całą historię oraz swój stan psychiczny i fizyczny... zakrawało to na czysty ekshibicjonizm, więc nie miej teraz pretensji, że jesteś biedna i niezrozumiana.
Ludzie!!! To jest internet. Internet wszystko przyjmie ( największy śmietnik) i w wielu przypadkach dajemy się nabierac. Jeżeli nie ma
autoryzacji wypowiedzi ( nie wiem jak to zrobic), to dajmy sobie trochę luzu. :)
a wie ktos może dlaczego takie Trole forumowe robia takie rzeczy i dlaczego to ich bawi????
Gratulacje Pluszowa!!!!

Nie wazne kto ile jest ze soba najwazniejsze ze sie ludzie kochaja. Sa ary ktore pobieraja sie po miesiacu znajomosci i sa szczesliwe do konca zycia, sa pary ktore ze soba so pare ladnych latek i sie rozchodza. Na to nie ma recepty.
Pozwolcie zyc innym jak chca, to ich jest sprawa i zycie.

Owszem kazdy ma prawo zyc jak chce ale niech nie robi innym wody z mozgu! Pluszowa wcale nie planuje zadnego ślubu bo przede wszystkim nie ma z kim!! Z tego co mi wiadomo nawet ostatnio mówiła ze nie szuka faceta bo ma ich dość!
Tak sobie czytam wszystkie posty dotyczące pluszowej i tak sobie myślę, że co jak co ale umie dziewczyna skierować uwagę wszystkich na siebie :)
Hej, tak to jest. Niektóre dziewczynki marzą o zamążpójściu i jak są starsze ale nic nim nie wychodzi i cierpią na samotność to wtedy różnie bywa. Pluszowa to osoba mało atrakcyjna i zakąpleksiona. Ubarwia swoje życie historyjkami- to wymaga pomocy psychologicznej, trzeba jej tylko współczuć. Dajcie jej na luz. TO bardzo nieszczęśliwy człowiek.
O kurcze, ale się porobiło, czyżbym sie dała tak nabrać?

Czasem to mi się zdaje, że ja chyba prędzej znajdę "obcego", niż Pluszowa faceta na stałe.

The truth is out there.
But Pluszowa is out of range, respectively.

Mulder.
Mulder? Ty tutaj?? wielki come back ;o)

No, ja tu pojawiam się i znikam.
Służę radą - i pozdrówki dla bywalczyń!
Elajza - buziaki!
M.
dzieki :o) usciski dla Scully - przypomnij jej o kolejnym spotkaniu!

do góry