Widok
KOCHANI WRÓCIŁAM :)
WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
WIEDZIALAM ZE WRACAJAC NA TO FORUM SPOTKAM SIE Z TAKIMI OPINIAMI;( BARDZO MI PRZYKRO ZE LUDZIE TAK MNIE POSTRZEGAJA ALE NIECH SE MYSLA CO CHCA! ZNAM MOJEGO LUBEGO OD 8 LAT KIEDYS RAZEM BYLISMY ALE WYJECHAL ZA GRANICE I KONTAKT SIE URWAL A TERAZ ZACZYNAMY NA NOWO A JEZELI KTOS NIE ZYCZY NAM SZCZESCIA TO WASZA z****NA SPRAWA KOCHANI
Ciekawa jestem, po jakim czasie pojawi się wątek, że znowu Cię ktoś rzucił bez słowa. Kiedy czytałam Twoją historię, było mi bardzo przykro, że coś takiego Cię spotkało i bardzo Ci współczułam, ale jak się wydało, że wklejasz tą samą bajeczkę po raz wtóry i że pół roku wcześniej dziewczyny tak samo współczuły Ci na innym forum, to szlag mnie trafił, bo nie lubię, jak ktoś robi ze mnie głupka i żeruje na cudzym współczuciu. Dziewczyno zastanów się nad sobą troszeczkę i może popracuj również na kulturą wypowiedzi. Na Twoje nieszczęście zaglądają tu czasem stare forumowiczki i ostrzegają przed Twoją osobą!!!!
ooo, znów się pojawiła ta panienka z rozdwojoną jaźnią, heheh, dopiero co rozpaczała po tamtym, a tu już hop, nowy chłop i od razu ślub zaplanowany, co za ściama!!! kto Ci uwierzy Babo!!! i pewnie bedzie jak poprzednio, że zaraz przed ślubem on Cię rzuci- i tak w koło macieju.... weź Ty idź do lekarza, bo masz poważny problem ze sobą!!!!
ja też pamiętam dokładnie historię pluszowej i wiem, że to było jedno wielkie kłamstwo, pojawiła się teraz w momencie, kiedy są już nowe osoby na forum, bo sezon ślubny 2005 się prawie skończył, więc będzie teraz motać tym co biorą ślub w 2006. Może i nawet sprzedawała jakieś gadżety ślubne, ale nigdy nie uwierzę, że miała naprawdę brać ślub!!!!!! kobieta ma problem z psychiką i to poważny!!!!