Widok

KOCHANI WRÓCIŁAM :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super! Witamy!!!
;o)
Jakieś kroki przygotowawcze poczynione???
JA ROWNIEZ SIE BARDZO CIESZE :)
JAK NARAZIE ROZGLADAMY SIE ZA FAJNA SALA .... A RESZTA DOPIERO W STYCZNIU ;) A JAK TAM U WAS PRZYGOTOWANIA DROGIE FORUMKI I FORUMOWICZE ;) HEHE
Jak po tak krótkim czasie podejmujesz decyzję o ślubie, to nie sadzę, żeby się udało. Pamiętam Twoją historię i teraz upewniłaś mnie, że to wszystko było kłamstwem i po prostu lubisz siać zamęt wokół swojej osoby.
WIEDZIALAM ZE WRACAJAC NA TO FORUM SPOTKAM SIE Z TAKIMI OPINIAMI;( BARDZO MI PRZYKRO ZE LUDZIE TAK MNIE POSTRZEGAJA ALE NIECH SE MYSLA CO CHCA! ZNAM MOJEGO LUBEGO OD 8 LAT KIEDYS RAZEM BYLISMY ALE WYJECHAL ZA GRANICE I KONTAKT SIE URWAL A TERAZ ZACZYNAMY NA NOWO A JEZELI KTOS NIE ZYCZY NAM SZCZESCIA TO WASZA z****NA SPRAWA KOCHANI
Gdyby chciała moncić to by chociaż nik zmieniła.... Uważajcie forumowicze na ta panią...
Ciekawa jestem, po jakim czasie pojawi się wątek, że znowu Cię ktoś rzucił bez słowa. Kiedy czytałam Twoją historię, było mi bardzo przykro, że coś takiego Cię spotkało i bardzo Ci współczułam, ale jak się wydało, że wklejasz tą samą bajeczkę po raz wtóry i że pół roku wcześniej dziewczyny tak samo współczuły Ci na innym forum, to szlag mnie trafił, bo nie lubię, jak ktoś robi ze mnie głupka i żeruje na cudzym współczuciu. Dziewczyno zastanów się nad sobą troszeczkę i może popracuj również na kulturą wypowiedzi. Na Twoje nieszczęście zaglądają tu czasem stare forumowiczki i ostrzegają przed Twoją osobą!!!!
TYLKO JA WIEM JAK NAPRAWDE BYLO WIEC PROSZE MI NIE WCISKAC KITOW ZE SCIEMNIAM BO GUZIK WIECIE! A OSKARZAC I WYMYSLAC JAKIES BZDETY ZE JUZ GDZIES TAK PISALAM TO KAZDY GLUPI POTRAFI
ooo, znów się pojawiła ta panienka z rozdwojoną jaźnią, heheh, dopiero co rozpaczała po tamtym, a tu już hop, nowy chłop i od razu ślub zaplanowany, co za ściama!!! kto Ci uwierzy Babo!!! i pewnie bedzie jak poprzednio, że zaraz przed ślubem on Cię rzuci- i tak w koło macieju.... weź Ty idź do lekarza, bo masz poważny problem ze sobą!!!!
SPIER... TIKTAKU
głupia to Ty jesteś i to jak!!!!
POWIEM WAM TYLE JESTESCIE z****ISCIE SMIESZNI
hej pluszowa, kupowałam od ciebie miśki. Stoją teraz na szafie. Życzę wszystkiego najlepszego, dobrze że znalazłaś kogoś kto chce ułożyć sobie z tobą życie, powodzenia.Mam nadzieję, że tego faceta dokładnie zlustrowałaś:) trzymaj się cieplutko!!

a Ty jesteś z****iście żałosna!!! i sama nawet wierzysz w te swoje historie

ja też wiem jak było na innych forach, jak wszędzie co jakiś czas wklejałaś tą samą opowiastkę....
WIEM WIEM PAMIETAM;) Z TYM NA PEWNO BEDZIE INACZEJ! WIERZE W TO
POZDRAWIAM SERDECZNIE ZYCZLIWE MI OSOBY ;*
nooo,niezły ubaw
w razie czego to nawet nie będziesz musiała się męczyć z pisaniem, bedzie tylko- kopiuj- wklej i wszyscy będą Cię pociaszać od początku
dobrze, że na tym forum są osoby od dawna i nie dadzą sobie mydlić oczu
OJJJJ BEKA Z WAS DZIECIAKI
Pluszowa, ja tez trzymam kciuki! ;o)))
po co te awantury???!!!!
ps. jakie miśki (jeśli można???)
pap
ja też pamiętam dokładnie historię pluszowej i wiem, że to było jedno wielkie kłamstwo, pojawiła się teraz w momencie, kiedy są już nowe osoby na forum, bo sezon ślubny 2005 się prawie skończył, więc będzie teraz motać tym co biorą ślub w 2006. Może i nawet sprzedawała jakieś gadżety ślubne, ale nigdy nie uwierzę, że miała naprawdę brać ślub!!!!!! kobieta ma problem z psychiką i to poważny!!!!
do góry