Widok
nasza dwulatka jeżdziła ostatnio w szkole oświata lingwista na hipodromie w sopocie.
mają tam kucyka (bo nie wiem czy 3 latka wpuszczą na normalnego konia ale raczej wątpię bo jak dzwoniłam po wszystkich szkołach to każdy mówił, że tylko kucyk dla takiego malucha - chyba, że 2 a 3 lata to przepaść wiekowa dla nich :))
kucyk jest malutki, wielkości owczarka niemieckiego.
moje dziecko było zachwycone
cena 45 zł za 30 minut.
Pani prowadziła konia (kuca) rodzic asekurował dziecko
mają tam kucyka (bo nie wiem czy 3 latka wpuszczą na normalnego konia ale raczej wątpię bo jak dzwoniłam po wszystkich szkołach to każdy mówił, że tylko kucyk dla takiego malucha - chyba, że 2 a 3 lata to przepaść wiekowa dla nich :))
kucyk jest malutki, wielkości owczarka niemieckiego.
moje dziecko było zachwycone
cena 45 zł za 30 minut.
Pani prowadziła konia (kuca) rodzic asekurował dziecko
moja siedziała 30 minut i była zachwycona, jak się skończył czas to wyła kolejne 3 h że chce na konika :)
przed jazdą byłam poewna, że po 5 minutach będzie miała dosyć a tutaj taka niespodzianka
co do kręgosłupa to się nie wypowiem bo nie wiem jak jazda konna obciąża kręgosłup u dzieci. moja nie robi tego często więc się nie zgłębiałam w temat
koszt na hipodromie to 45 zł za 30 minut - i generalnie na hipodromie jest najdrożej
przed jazdą byłam poewna, że po 5 minutach będzie miała dosyć a tutaj taka niespodzianka
co do kręgosłupa to się nie wypowiem bo nie wiem jak jazda konna obciąża kręgosłup u dzieci. moja nie robi tego często więc się nie zgłębiałam w temat
koszt na hipodromie to 45 zł za 30 minut - i generalnie na hipodromie jest najdrożej
Wpisac stajnia ihaha bylam tam dzisiaj ale malych kucykow chyba nie maja to SA koniek średniej wielkosci
Cenowo taniej niż w Sopocie i latwiej się dostać niż np do galopki
Na stronie tez jest cennik pojedynczych jazd i karnetow
Tez w Gdyni na os. Bernardowo jest jazda konna tez bardzo fajnie tylko nie maja chyba zadnego zadaszenia na zime
Cenowo taniej niż w Sopocie i latwiej się dostać niż np do galopki
Na stronie tez jest cennik pojedynczych jazd i karnetow
Tez w Gdyni na os. Bernardowo jest jazda konna tez bardzo fajnie tylko nie maja chyba zadnego zadaszenia na zime
Byliśmy w ihaha - Panie przemiłe, ale konie jak dla mnie za duże dla wówczas 3-latki.
Do Galoopki można dostać się od strony Sopotu bądź Żabianki. Teraz po remoncie Hipodrom robi wrażenie, a mnie dodatkowo przekonuje profesjonalizm Pań, zadbane konie i przede wszystkim dbanie o bezpieczeństwo dziecka - zapewniają własne kamizelki i kaski.
Jest też stajnia na Kaczych Bukach w Gdyni. Słyszałam pozytywne opinie.
Do Galoopki można dostać się od strony Sopotu bądź Żabianki. Teraz po remoncie Hipodrom robi wrażenie, a mnie dodatkowo przekonuje profesjonalizm Pań, zadbane konie i przede wszystkim dbanie o bezpieczeństwo dziecka - zapewniają własne kamizelki i kaski.
Jest też stajnia na Kaczych Bukach w Gdyni. Słyszałam pozytywne opinie.
na pewno w tym oświata lingwista można bo myśmy dzwonili w środę a w sobotę mieliśmy jazdę tyle tylko, że kucyk jest chyba tylko w weekendy i tam też mają kask i kamizelkę i ogólnie moim zdaniem przesadnie dbają o bezpieczeństwo. no ale wole w sumie w tą stronę. do tego ten konik tam (dotty, zwana dorotką) jest bardzo sympatyczny.