Widok

KONIEC SM!!!!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!!

http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/378974,to-juz-koniec-strazy-miejskich-w-polsce.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie to nakładanie blokad na koła jest straszakiem dla najbardziej bezmyślnych i wygodnych co to zawsze muszą podjechać pod same drzwi i dzięki którym nijak nie można poruszać się chodnikiem z wózkiem dziecięcym (choć nie zawsze perspektywa mandatu czy blokady ich odstrasza). Policja na pewno nie będzie się zajmowała taką typowo porządkową pracą a ktoś przecież musi to robić. Inna rzecz że SM nigdy nie powinny dostać uprawnień do prowadzenia kontroli prędkości (bo nie po to zostały utworzone). Ale spoko w Gdańsku SM kontroli prędkości nie prowadzi a fotoradaru nie posiada.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Praca straży miejskiej? A jakąż to oni wykonują pracę, poza nakładaniem blokad na koła i wlepianiem 50 złotowych mandatów za handel pietruszką?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ten kto najgłośniej krzyczy żeby zlikwidować Straż Miejską sam najbardziej będzie tego żałował.

Generalnie wszyscy na tym stracimi. Policja również. Zaoszczędzone pieniądze nie pójdą na Policję. Szybko rozejdą się bez większych efektów. Tylko kto wtedy będzie wykonywał pracę straży miejskiej ? Policja ? - bez żartów :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najwyższy czas.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry