Widok
KOSMETYCZKA ITP.
hej hej przyszłe panny młode, czy możecie mi powiedzieć gdzie mogłabym się wybrać, żeby profesjonalnie doradzono mi co zrobić, żeby w tym jedynym dniu wyglądać cudownie ?? ;)) mam na mysli jakiś salon kosmetyczny, w którym doradzą mi jak zadbać o cerę, włosy itp., albo salon w którym będę mogła poddać się różnym zabiegom upiększającym....najlepiej żeby był to salon w Gdyni, pozdrawiam, papa
cześć, ja mam ślub w czerwcu i znajoma poleciła mi bardzo fajny salon w Sopocie ul. Kościuszki 32/1 tel 551-49-74 ; robią tam włosy, makijaż profesjonalnymi kosmetykami (bardzo trwały makijaż). Ja byłam na próbnym makijażu i na solarium w tym salonie i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Ponad to robią tam bardzo ładnie paznokcie (super wzory). Sprobuj ten salon bo dziewczyny są naprawde miłe i mają pojęcie o tym co robią. Poza tym wszystko jest na miejscu i nie musisz tracić czasu biegajac po różnych salonach żeby wyglądać pięknie w tym dniu . I co najważniejsze, w ten dzień laska przyjeżdza do Ciebie do domu. Jeśli masz ochote zadzwoń do nich, wszystkim zajmuje sie Marzenka - ona Ci wszystko opowie.
wielkie dzięki za namiary, pewnie skorzystam, bo nie mam czasy na długie poszukiwania, a mam jeszcze jedno pytanko..... slub masz w czerwcu i już byłaś na próbnym czesaniu ?? ja mam na początku maja i jeszcze za nic sie nie zabrałam, myslałam że jest to kwestia 2 miesięcy przed ślubem, hmmmm...... ;))
czesanie próbne miałam tam przy okazji, bo robiłam tam ostatnio balejaż. Jestem bardzo przejęta zbliżającym się dniem i w trakcie tego balejażu dużo mówiłam o ślubie więc ta Marzenka zaproponowała mi od razu że jak chcę to może mi zrobić koka jako próbne czesanie :))) Makijaż też tam będę robić, widziałam jak były malowane tam dziewczyny na różne okazje i bardzo mi się podobało, zajżyj tam warto.