Widok

KTO W SOBOTE SWIETOWAL

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
MAM PYTANIE KTORA Z WAS KOLEZANKI MIALA WESELE W SALI NA JASIENIU W TA SOBOTE??
MAM PARE PYTAN :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bede maiała za 2 tygodnie więc jakby co to odpowiem na każde:) pozdrawiam! Jusi.
Ps. oczywiscie jesli chodzi o ta zielona sale:)

image

image
TAK CHODZI O TA ZIELONA SALE MAM PARE PYTAN
ile osob tam sie zmiesci
jak udostepniana jest ta sala
jakies foty :-)
przejezdzalam wczoraj i widzialam jak ktos poprawiny swietowal i taka ciekawa sie zrobilam

Cześć nasze wesele bedzie na ok 80 osób(pisze ok bo miało być 80 ale njeszcze nie wiadomo)można i na więcej bo jest to sala dwu poziomowa także na antresoli mozna spokojnie usadzić gości.My jednak wolimy posadzić wszystkich na dole by goście siedzieli razem i sie integrowali:) wg.naszej pani Kucharki wesele na 80 os.jest wystarczajece gdyż jest mały parkiet i mogło by
być ciasno.Koszt wynajmu sali to 1500 zł odbieramy ją w czwartek i oddajemy w poniedziałek. Sala jest ładna w drewnie z tarasem gdzie mozna wywalic palaczy:) Nie jest może ulokowana w jakimś super hiper miejscu ale nam sie podobała bo blisko. ponad to u góry sa pokoje dla gosci tzn.jeden dla nowożeńców i drugi na ok.12 osób. Podobno moze zmieścić się tam i więcej jak sie ma dodatkowe materace! Zdjęć nie posiadam ale postaram sie zrobic jeszcze przed ślubem i podesłać na maila. Pozdrawiam . Jusi

image

image

Inne tematy z forum Jasień

Młody Jasień (118 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w intensywnie rozwijającej się części Gdańska. Odpowiednio dużo miejsca do...

Domovo (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje niedaleko głównych arterii komunikacyjnych Gdańska, dzięki czemu komfortowo...

Deweloperze (3 odpowiedzi)

Wszystkie pozytywne komentarze sprzed miesiąca są pisane przez pracownika dewelopera - to...

do góry