Widok

KTOS SZUKA PRACY?!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stanowisko referenta sekretariatu (czyli sekretarka).
Wymagana bardzo dobra obsługa komputera i innych urządzeń
biurowych.
Nienaganna aparycja, reprezentatywna powierzchowność.
Komunikatywna i pogodna.
Umiejętność dobrej organizacja swojej pracy.
Sumienna.

Wykształcenie wystarczy średnie.
Zatrudnienie na cały etat w godzinach 8-16. Miejsce pracy - Gdańsk,
ul.Polanki 122 (blisko SKM i tramwaju).
Wynagrodzenie - około 1200 zł na rękę (płacimy dodatek stażowy!).

Jeśli znacie kogoś poszukującego takiej właśnie pracy, CV i list
motywacyjny składac proszę osobiście, listownie lub mailem.
Zatrudneinei od 1 października.
kontakty: Schronisko dla Nieletnich
Gdańsk ul. Polanki 122
gdansksdn@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Weszłam z 5-10 minutowym poślizgiem; pytali o poprzednie miejsca pracy, o znajomosc programów komputerowych, obslugę urządzeń biurowych i języki;

powodzenia:-)))
ja też jestem już po. Praca rzeczywiście wydaje sie być bardzo ciekawa:):):)Rany jak ja chciałabym tam pracować.Cały etat, od poniedziałku do piątku,suuuper by było i też blisko miałabym do pracy.
Do piątku będziemy wiedziały.

Nie wiem co sie dzieje,ale mam cały czas uśmiech na twarzy po tej rozmowie.Bardzo fajnie było tak na marginesie.

Mnóstwo osób nie odróżnia tych słów... Ostatnio zaśmiewałam się przy ofertach biur nieruchomości "apartament w reprezentatywnym budynku". Też się zastanawiałam, jaką średnią on reprezentuje.
Pracowałam hotelu, więc mam pojęcie, jak ważny bywa wygląd pracowników... Ale dlaczego sekretarka w schronisku dla nieletnich ma być przede wszystkim ładna? Żeby wychowankowie regularnie wracali?
Gwiazdeczo, a o której miałas rozmowę?
Nie odniosłaś wrażenia, że nie zapoznali się z cv?
Witam wyslalam wiadomosc do mojej siostry obecnie pracuje lecz szuka czegos w takim kierunku jest na drogim roku pedagogiki i resocjalizacji tak wiec mysle ze bedzie zadowolona.Pozdrawiam

Kala79,nie nie odniosłam takiego wrażenia,ale to mogłoby być bardzo prawdopodobne,sama rozumiesz tyle osób,tyle cv i weź to wszystko wnikliwie przeczytaj:)z skim miałaś rozmowe?

nie, no jasne, ze wszystkich podań nie przeczytali, rozumiem to;
rozmawiałam z (chyba) dyrektorem - brunet w wieku ok. 50 lat i babeczką, która na jasną marynarke miała narzucony czarny szal i miała krótkie włosy, tak ok.32-35 lat;
niezły opis mi wyszedł, nie ma co:-)))
kto byl pare minut po 8 ?????????????????????????
Nie przeprasam za bledy
dziewczyny powiedzcie mi dokładnie gdzie to schronisko sie znajduje -czy to jest to naprzeciwko zajezdni?czy gdzies indziej?

przystanek za uniwerkiem skrecasz w lewo i prosto a potem skrecasz w polanki
Nie przeprasam za bledy
oki ale ,w ktora strone isc jak juz jestem na Polanki ?koło domu Wałesy?czy w przeciwna strone?

a co masz jutro rozmowe?

na dzis miałam tam rozmowe ale nie zdarzyłam wolałam nie pojsc niz pojsc spozniona-przykra sprawa-nie znam Oliwy wysiadłam koło Uniwerka no i poszłam w strone ul Polanki koło domu Wałesy a to było w przeciwnym kierunku jak sie okazało no i cóz stało jak sie stało nie poszłam.

Dziewczyny, miło, że takie jesteście chętne do pracy tutaj.
To ja do was dzwoniłam, umawiając na rozmowy.
Nie wiem, jak dyrektor i kierowniczka (ma 29 lat), ale ja KAŻDE CV przejrzałam i KAŻDY LIST przeczytałam.
Swoją drogą, ciekawe jest to, że wiele listów motywacyjnych pisanyc hejst jakby jednym szablonem. Kilka, dosłownie kilka, urzekło mnie swoją oryginalnością.

Życzę powodzenia.

Delka - buziale dla Ciebie i Robcia!!!!!!!!!!
Dziewczyny, czy ktoś się do Was odezwał ?
Ja sama zrezygnowałam z poprzedniej pracy - atmosfera była okropna, myślałam, że w ciągu miesiąca na 100% coś znajdę, a tu się okazuje, że niebardzo -- mam albo za niskie, albo za wysokie kwalifikacje. Powoli zaczynam wątpić w swoje umiejętności.
Fiona, nie twierdzę, że nikt nie czytał naszych aplikacji - po prostu miałam wrażenie, że p. kierownik dopiero na rozmowie się z nimi zapoznawała; ale przy takiej liczbie chętnych, mimo szczerych chęci, niemożliwe jest ogarnięcie wszystkich podań.

pozdrawiam:-)))
kala, może nie od razu, ale pracę znajdziesz...

kala79 nie przejmuj się; ja się przeprowadziłam i też szukam pracy, i też mam wrażenie że nikt moich aplikacji nie czyta; też się zastanawiam czy dlatego że mam za niskie czy za wysokie kwalifikacje
ale myślę pozytywnie :) na pewno coś się w końcu znajdzie

Właściwie, to ja jestem optymistką :-))), jednak mimo wszystko czasami nachodzą mnie jakieś depresyjne myśli, ale szybko je odganiam.
ja tak samo!! wysłałam parę aplikacji i nic, cisza-już byłam załamana
aż tu nagle telefon z zaproszeniem na rozmowę i odrazu wszystko mi przeszło

do góry