Widok

KTOS SZUKA PRACY?!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stanowisko referenta sekretariatu (czyli sekretarka).
Wymagana bardzo dobra obsługa komputera i innych urządzeń
biurowych.
Nienaganna aparycja, reprezentatywna powierzchowność.
Komunikatywna i pogodna.
Umiejętność dobrej organizacja swojej pracy.
Sumienna.

Wykształcenie wystarczy średnie.
Zatrudnienie na cały etat w godzinach 8-16. Miejsce pracy - Gdańsk,
ul.Polanki 122 (blisko SKM i tramwaju).
Wynagrodzenie - około 1200 zł na rękę (płacimy dodatek stażowy!).

Jeśli znacie kogoś poszukującego takiej właśnie pracy, CV i list
motywacyjny składac proszę osobiście, listownie lub mailem.
Zatrudneinei od 1 października.
kontakty: Schronisko dla Nieletnich
Gdańsk ul. Polanki 122
gdansksdn@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie nie poinformowali czy tak czy nie...oj wiem ze nie..ale powinni dac znak !!!
Nie przeprasam za bledy
Eeee, Beatko, ja tylko tak czasami, bardzo rzadko mam taki podlejszy dzień :-)))) generalnie jest ok; mąż pracuje, gra na giełdzie,więc ja mogę trochę powybrzydzać (miałam taką jedną rozmowę w Gdyni - praca w imporcie, ciągła nerwówka, rosyjski używany na bieżąco, a jak zaproponowali wynagrodzenie to zapytałam czy to .....tygodniówka:-))))
mam nadzieję, że jeżeli to któraś z nas, to się pochwali :)
a Ty Kala nie martw się za bardzo i szukaj innych ofert - ja trzymam kciuki, żeby sie udało!!!
i pomyślę o tych tłumaczeniach... (już niedługo też zacznę się uczyć rosyjskiego) :)

mi też sie nie udało...:(
Jednak jakby któraś z Was wiedziała coś ze kogoś potrzebują do pracy to dawajcie znać!!!

Dostałam mail'a ze SdN - spośród kandydatów została wybrana inna osoba. Czas umawiać sie na kolejne rozmowy
Beatko.tr - ja skończyłam filologię rosyjską
trzeba też mieć troche szczęścia...

ja też dochodzę do tego zdania, tylko jak się ma "plecy" no chyba ze sie jest super wybitnym

ludzka głupota... kiedyś tą koleżankę może spotkać przykra sytuacja i wtedy nawet 800 zł się przyda...

do mnie też nie dzwonili-jeszcze:)Pani kierowniczka poinformowała mnie, że oddzwonią do mnie z decyzja na tak lub na nie, dlatego napisałam , że jeszcze do mnie nie dzwonili:)
Też szukam pracy na cały etat,fajnie by było od pn.-pt,ale jeżeli miałabym pracować w soboty to też bym pracowała.Moja kumpela studentka 3 roku(nawiasem mówiąc) pracuje właśnie w biurze i walneła wczoraj tekstem ze za mniej niz 1500zł. na ręke to by nie pracowała...spuściłam tylko wczoraj głowe, bo głupio mi było powiedzieć ze zarabiam prawie o połowe mniej, na dodatek na umowe zlecenie i skończyłam studia.
Stwierdzam, że dobra prace to tylko po znajomości...:(:(

Kala, też niemiecki? w sumie to ciekawy pomysł... trzeba raczej być odważnym i koniecznie to przemyśleć.

Aniu, też takie coś zauważam... I jak dla mnie działa to demotywująco...

Wydajemy z Pawłem miesięcznie kupę kasy na szkołę, po to, żeby mieć porządne wykształcenie.

Ja dostałam pracę po skończeniu poierwszego roku germanistyki... Prowadzę biuro i tłumaczę. Już ponad dwa latka. Może jeszcze niezbyt toambitne, ale do perfekcji i stanowisk dyrektorkich ;) dochodzi się chyba małymi kroczkami....
No i mam tą pracę. Zarabiam nie najgorzej, jestem bardzo szanowana przez szefa, który chucha i dmucha na mnie, jak tylko trochę się źle poczuję.

A potem rozmawiam ze znajomą po studiach, kursach, dyplomach itp. która nawet takiej jak moja pracy znaleźć nie może...

moja kolezanka tez byla na tej rozmowie ale jeszcze sie do niej nikt nie odezwal:( trzymam kciuki zeby dostala ta prace bo od dluzszego czasu nie moze nic znalezc mimo odpowiednich kwalifikacji i po prostu nie ma z czego zyc:( a swoja droga zauwarzylam ciekawostke ze ludziom ze srednim ba nawet z zawodowym wyksztalceniem latwiej znalezc prace niz jak sie ma doswiadczenie i w poprzedniej pracy pracowalo sie firmie gdzie byly wysokie zarobki byc moze pracodawcy boja sie zatrudniac takie osoby gdyz mysla ze taki pracownik dlugo nieporacuje i bedzie szukal lepiej platnej pracy bo juz nie mam pojecia z czego to wynika?

Beatko.tr, a może powinnyśmy założyć biuro tłumaczeń ? Ja juz poważnie myślałam na ten temat, ale jakoś odwagi mi brakuje :-)))
no co Ty!!!! ;)

powodzenia
tylko nie dziekuj :)))

pisałam już w którymś wątku dla zapracowanych...
zajefajnie by było jakbym tam pracowała, kasa rewelacyjna, warunki też, cały czas po angielsku bo to amerykańska firma
mają dzwonić do mnie, bo dopiero od końca listopada będa przyjmować

No ja tez zacznę poszukiwania pracy w Gdańsku bo za 3 tygodnie się do was przeprowadzam :)

no taaak :)
napisałaś,z esie odezwali, tam gdzie składałaś :)

mnie się pytasz??

NO I JAK BYŁO NA POZMOWIE?

do góry