Widok

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie komplet STOKKE (stelaż,gondola, siedzisko do spacerówki) najchętniej w kolorze oliwka. prosze o kontakt tu na forum bądz na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam do sprzedania stokke, jeśl i jest aktualne ogłoszenie.
mój tel. 501788010
pozdrawiam
ja teraz kuknelam jak ten wozek wyglada heheh i chyba bym sie bala dziecko wozic w nim heheh
ooo ranyyy....faktycznie...drżałabym ze strachu wkładając dziecko w taki wózek..... Jakiś taki kosmiczny jest ...:P
sorry ze sie wtrace ale bugaboo jest lepszy i tanszy z tego co widze i nie wyglada tak kosmicznie
http://shop.babyworld.co.uk/DisplayDetail.aspx?prodid=802
moze sie przyda
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/stokke_-czerwony-ogl1418141.html

oj dziewczyny , wózek jest mega wygodny ja za lada momęt 2gie dziecko będę w nim wozic i nie zamieniłabym go na żaden inny :) a co do bogaboooo, no nie wiem mam 2 w rodzienie na oba narzekają i chcieli sie na stokka podmieniać ;p
a jeśli mogę spytać jaki kolor jest tego wózeczka?
Ja też posiadam taki wózek i jestem zachwycona jego stabilnością, myślę,że osoby które nie miały tego wózka nie powinny wypowiadać się na temat jego funkcjonalności a jedynie mogą oceniać jego wygląd nie każdemu się przecież podobają te same rzeczy:)
Wózek jest suuuuuper lepszy od bogaboo
czy ten wozek sprawdza sie na wertepach? tez przymierzam sie do kupna iwiecie moze gdzie w jakim sklepie mozna sobie obejrzec te wozeczki?
napewno słabiej niz emma czy inne wózki z miekim zawieszeniem, ale to juz kto co lubi ja chcialam mieć sztywne zawieszenie,żeby dziecko nie przyzywczailo sie do lulania
CO DO NIERÓWNEGO TERENU TO TAK SOBIE GDYŻ KÓŁEK NIE MOŻNA ZABLOKOWAĆ NIESTETY MINUS TEGO WÓZKA, ALE JAK KTOŚ CHCE TO SOBIE PORADZI:)
WÓZEK MOŻNA W GDAŃSKU OBEJŻEĆ JEDYNIE W MAMA I JA:)
TO MOJA CÓRKA PATI I NASZ STOKKE:)

image

image

image
czemu wkleiłaś dwa rożne wózki?? na 1 zdjęciu mamy pomarańczowy i wykonany po 2006 roku (białe elementy w podwoziu)a czerwony jest straszy wykonany przed 2006 rokiem??
to który sprzedajesz?? bo przecież cena tez powinna byc od tego zależna.
Faktycznie to są dwa różne wózki, ale starszy już sprzedałam, a pomarańczowy używam i nie jest na sprzedaż, nic nie pisałam, że chcę je sprzedać:) Chcę tylko pomóc jeśli ktoś będzia miał jakieś pytania, a zdjęcia wkleiłam aby pokazać różnicę bo nie każdy ją zna,wózka używam od 2 lat i myślę,że mam dużą wiedzę i mogę pomóc jak ktoś będzie miał pytania:))))
Pozdrawiam
aaaa, widzisz moje wytrawne oko dostrzegło kolory klamerek :) ja swoj tez juz 2gi rok będę używać ;D
Zakładam nowy wątek może się przyłączysz?
ja na tym froum, juz nie czesto bywam, ale jakies posty zostawić mogę :)
mam do sprzedania kompletnego stokka po jednym dziecku kolor oliwka w wersji bez gondoli
szkoda ze bez gondoli, ale moze gondolke bym sobie dokupiła?

prosze o fotki i cene na maila alycja_czarny@onet.eu
do góry