Widok

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie komplet STOKKE (stelaż,gondola, siedzisko do spacerówki) najchętniej w kolorze oliwka. prosze o kontakt tu na forum bądz na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam do sprzedania czarny stokke (cały piękny komplet) + do TEGO fotelik dla dziecka ze śpiworkiem w komplecie. Rewelacja i full opcja
info: evita767@wp.pl

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Witam,
Byłabym zainteresowana kupnem wózka Sttoke xplory najlepiej w odcieniu beige lub czarnym,ale jestem też otwarta na inne kolory. Zakup planowałabym najlepiej w kwietniu..Wiem,wiem..to sporo czasu,ale moze akurat Wasze maluszki zmienią wersję głęboką na spacerową :)
Hej, nadal szukasz wózka? Mam do sprzedania ale w turkusowym. W stanie idealnym

mam do sprzedania wózek STOKKE XPLORY kolor Oliwka

Mam do sprzedania wózek Stokke fantastyczny. Kontakt mailowy marzena.biel14@wp.pl
Jeżeli ktoś z Was ma wózek stokke xplory na sprzedaż to proszę o kontakt na maila nafa@op.pl
ja tez mam problem bo nie wiem jaki wozek mam wybrac.Podoba mi sie stokke ale cena jest zbyt wysoka
Hej
Zapraszam do wątku o Stokke:)

http://forum.trojmiasto.pl/STOKKE-XPLORY-POMOC-DLA-FANEK-I-NIEZDECYDOWANYCH-t67786,1,16.html?hl=stokke#hl
Witam użytkowniczki STOKKA,

Zastanawiałam sie nad Stokkiem i mam pytanie. Gondole będziemy używać latem (od lipca do ok listopada) a później spacerówki. Obawiam się tylko czy właśnie ta spacerówka będzie mała. Zimą będzie trzeba włożyć śpiworek i może być ciasno.
Mam jeszcze jedną wątpliwość czy dziecku jest wygodnie w pozycji leżącej. Cały czas ma nóżki zgięte- nie ma możliwości rozłożenia na płasko.

będę wdzięczna za pomoc
mam do zaoferowania wozek kupiony w te wakacje prosze podac mi meila to wsyle zdjecia moj meil to jasiek86-1986@o2.pl
Witam czy sprzedaż wózka w wersji spacerowej jest aktualna??
Proszę o info na mbiernat@op.pl
ewentulanie info na meila natalia-79@o2.pl
Ja równiez poszukuje stokke ale samej spacerówki bez gondoli - obecnie ma mutsy, ale nie jestem zadowolona ze spacerówki i zamierzam zmienić ją na stokke.

Jeśli ktoś ma na sprzedaż tylko wersje spacerową (stelaż + siedzisko) to chetnie odkupię tel. 793 08 2004.
ten oliwkowy juz sprzedany :( a ja nadal pilnie szukam całego kompletu do kupienia!! (pemilka5@wp.pl)
Wklejam link oferty może komuś się przyda:)

http://allegro.pl/item692128947_wozek_stokke_xplory_przesylka_gratis.html#gallery
witam!mam do sprzedania wozek stokke w kolorze oliwki!prosze o kontakt na e-maila jesli jest Pani jeszcze zainteresowana!podaje e-maila: kacha1983@poczta.onet.pl
Sprzedam wózek STOKKE XPLORY czerwony komplet ( stelaż, gondole, siedzisko do spacrówki, koce, parasolke) w komplecie stopery i fotelik do samochodu. Prosze o kontakt 0502218020
Witam onowieni nie podałam we wcześniejszym meilu adresu w celu odpowiedzi zwrotnej
Ponzaiam pytaie czy sprzedaż spacerówki stokke nadal aktulane?
natalia-79@o2.pl.
czy sprzedaż spacerówki stokke nadal aktualna?
witam
interesuje mnie ten model wozka .wiec jesli moge o jakies foty na meila to bedzie miło pozdrawiam

nikooll@wp.pl
do góry