Widok

KUPIĘ WÓZEK STOKKE XPLORY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie komplet STOKKE (stelaż,gondola, siedzisko do spacerówki) najchętniej w kolorze oliwka. prosze o kontakt tu na forum bądz na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tutaj tylko ja mam stokka o ile pamiętam, ale jeszcze nie sprzedaje, spróbuj dać ogłoszenie w gratce, albo anonsach, bo kilka takich wózków jest w gdańsko ;d i z tego co widziałam, to z starszymi dzieciaczkami tez jeździły wiec może akurat.

dzięki inees pomyslalam ze i tak codziennie tu siedze a moze czyjas siostra, sąsiadka, kolezanka ..... ma do sprzedania :-)

dziś będąc w galerii bałtyckiej widziałam 5 stoków, normalnie wysyp jakiś jak my w zeszłym roku jeździliśmy to nikt prawie nie miał..... a teraz ;D szal ciał!! no ale my teraz szalejemy Silver crossem ;D

a na allegro? przeciez sa na allegro, moze jakis ci sie spodoba:)

iNNES JAKA JESTEŚ PUSTA JAK STODOŁA PRZED ŻNIWAMI
a ty kto??

swoja wypowiedzia udowodnilas jaka ty pusta i prosta jestes:)

no wlasnie,znalazly sie jakies dwie nagle i wszystko krytykują..
A moze to kolezanki Ponurego hehe.

alycja na allegro i ebayu siedze codziennie niestety nie ma:-(
inees a widziałaś zielony? w tamtym tygodniu widziałam w gdansku niebieski i czerwony :-( no i małe dzieci w nich niestety. jak nie bede miala wyjscia to chyba skusz sie i na ten niebieski- turkusowy.:-)

ogloszenie nadal aktualne mimo glupich podtekstów :-)
jest ten wozeczek na allegro ,sprawdzalam przed chwila....chcialm zobaczyc jaki to wozeczek:))zobacz sobie a jak nieznajdziesz daj znac wkleje ci linki:))

mialas racje:))jest tylko jeden reszta to jakies akcesoria i sama gondola a tego jednego cena kosmiczna:))

MAM PYTANKO: ILE WAżY TEN WóZEK??
NIGDZIE NIE MOGę SIę DOSZUKAć.

maritiki@op.pl
Ewela:)masz link ale niemoge sie doczytac wagi:)moze napisz do allegrowicza:)
http://allegro.pl/item450297769_wozek_stokke_xplory_nie_mutsy_quinny_xlander_nowy.html

Dziękuję, ja tylko tam pytam z ciekawości. Za drogi ten wózek jak dla mnie.
No chyba, że byłby niesamowicie lekki, to wtedy mogłabym poszukać taki z drugiej ręki.

maritiki@op.pl
w najcięższej wersji czyli z gondolka waży 11, spacerówka ok 10 , a komentarzykami na mój temat się nie przejmuje i wy dziewczyny tez nie przejmujcie się ;D jest lekki i zwinny dlatego, się na niego zdecydowaliśmy, a zielonego nie widziałam ;(

Ewela25* leciutki i super sie prowadzi (chodz jezdziłam tylko po sklepie) :-) dlatego chce ten i zadnego innego no i super jest to '"wciąganie" po schodach na 2 kółkach

stronka do stokke dla zainteresowanych

http://www.stokke-stroller.com/pl-pl/stokke-xplory-stroller.aspx
Szczerze mówiąc to nie czytałam poprzednich postów. Chciałam dowiedzieć się tylko o wagę wózka.

Widziałam jakiś czas temu faceta na spacerze z takim wózkiem u mnie na osiedlu, ale wydawał mi się ten wózek trochę kosmiczny.

Fajnie że jest lekki, to duży atut. Dopiero teraz się nim zainteresowałam.

maritiki@op.pl
ja mam do sprzedania stokke ma dwie tapicerki turkusowa i szara do tego spiworek i parasolke do turkusowego . w komplecie oczywiscie podkladki na male dziecko , pokrowce przeciwdeszczowe i tirby na zakupy jak jestes zainteresowana to pisz ma maila monsap@wp.pl
do góry